ما که تو تبریزیم ولی حرفم رو به تهرانی ها میگم => میگم این تهرانی ها جمع بشن یه جا برن جلو در شرکت درپیت سایپا هر چی هست بزنن بکوبن بیان بیرون! شاید جواب داد!
ما که تو تبریزیم ولی حرفم رو به تهرانی ها میگم => میگم این تهرانی ها جمع بشن یه جا برن جلو در شرکت درپیت سایپا هر چی هست بزنن بکوبن بیان بیرون! شاید جواب داد!
ملت تقصیر خودتونه هر چی بلا سرتون بیاد
چرا 8 تومن میدید این هلبی ها رو سوار میشید
هی میخرید میخرید میخرید نه یکی نه دوتا جیب سایپا و ایران خودرو رو پر میکنید اونقدر میخرید که تازه هر روز هم گرونتر میشه!
نخرید بزارید ورشکستشن برن پی کارشون دیگه
سال 82 رفته بودم عربستان. میخواستیم بریم خرید. بهمون یه فروشگاه معرفی کردن گفتن برین از اونجا خرید کنین. به فروشگاه که رسیدم ، دیدم کارگر فروشگاه با همون لباس کارگریش ، دزدگیر ماشین رو زد و سوار شد. کمری مدل 2000!
تو امارات هم همین وضعه. مردمی که اینجا پراید و پرشیا و سمند سوار میشن ، اونجا کمری و سوناتا سوار میشن. و کسی که اینجا پول خرید یه پراید رو نداره. اونجا ریو و 206 فرانسوی و سورن ( که خودمون تولید میکنیم ) سوار میشه.
ایران خودرو فراموش نشه
میدونین منطق کسایی که سوار ماشینای ایرانی میشن چیه مثلا یکیشون میگفت این پراید عجب ماشینیه جفت سپراش 20 تومن آینه بغلش 3 تومن و....وقتی منطق بیش از 70 درصد ملت اینه چه کار میشه کرد.هان؟
واقعا مردمو ... گیر آوردن
ماشینی که مفت نمیارزه رو 8ملیارد ریال به مردم میندازن
بعد می گن شرکت ... 4000 ملیارد تومن بدهی داره
حداقل اگه انقدر بدهی دارین زود تر ورشکست شین مردمو راحت کنین از دست این تابوت های فلزی
من خودم تندرE0 ثبت نام کردم ولی پراید نه البه العام رنو سوارم
تقصر مردم دیگه خوب خودشون نخرن یک پژو قسطی بخرن حالا موقع قسط هاش خدا بزرگه
پراید ها شانسی هست! من پراید داشتم اصلا خرج نداشت ولی پراید یکی از دوستام هر روز تو تعمیرگاه هست!
مدل 132 هاچ بک هم بلای جان جدیده جوانان هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (تو راهه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)