خوب پس مسلما وقتی بزرگان گرفیک موافق باشن شاهین جان هم موافق هستن
خوب پس مسلما وقتی بزرگان گرفیک موافق باشن شاهین جان هم موافق هستن
شاهین جآن کجایی که همه موافقن از جمله بنده ی بزرگوار و حقیر
موضوع حالا چی شد بالاخره؟
سلام همه که موافق هستند.فکر کنم منتظر یک جرقه بودید که من زدمش. اقا موضوع های تکراری خداوکیلی انتخاب نکنید. فکر کنم شاهین بیاد بگه مسابقه موضوعش پی سی ورلد و رمضان هست و باید لوگوی پی سی ورلد را با سفره ی افطاری درست بکنیم.البته اینم ایده ی جالبیه هاا ولی تکراریه.کسی نظری نداره؟ -------------- من یک پیشنهاد دارم میگم بیاییم چند مسابقه اش کنیم(ما نه شاهین منظورمه) یعنی یک مسابقه ی گرافیکه که زیر مجموعه هاش طراحی لوگو-پوستر - دیجیتال پیتینگ و ... . هست اینطوری بهتره و دعوا هم سر موضوع نمیشه.حداکثر شرکت در کارها هم دو تا است . یعنی هر کس میتونه توی دو تا از این مسابقه ها شرکت کنه. حالا نظرتون چیه؟
اقا منم موافقم (حالا کی نظر منو خواست )![]()
قصد جسارت یا ساز مخالف زدن ندارم ابدا
ولی حالا که 20 و خورده ای روز تا ماه رمضون مونده ، رسم بر این بوده به هر مناسبتی که قرار مسابقه برگزار بشه یه هفته ، ده روز قبل ، مدیر اون بخش با توجه به صلاح دید خودش و همکارهاش ، نوع و شیوه ی مسابقه رو مشخص میکنن
یه تاپیک هم مشخص میشه برایسوالات و مشکلات و انتقاد و پیشنهاد و غیره
شایدم مثل مسابقه ی نوروزی یه بخش جداگونه هم در نظر گرفته شد که به نظرم قشنگتر هست
در مورد لوگوی نوروزی ، عرضم به حضور مکرم همگی دوستان ، اون مسابقه یه حالت سنتی داره و از بدو تولد پی سی ورد مسابقه به صورت لوگو و هفت سین اجرا میشده و قشنگی کار هم به نظر من در همونه
حالا با نظر همگی دوستان مبنی بر طراحی جدید سوای کلمه ی "رمضان" و سفره ی افطار کاملا موافقم
به هر حال منم عضو کوچیکی از این خانواده ی بزرگ هستم ، اگه حرفام خلاف میل شما و یا به کل چرند بود ، عذر می خوام![]()
سمن موافقم.اگر مدیران موافقت کنند میتونم مسوولیت مسابقه رو بر عهده بگیرم و از بچه های تیممون که همه گرافیست های حرفه ای هستن به عنوان داور استفاده کنیم.
منتظرم جوابم
قصد جسارت به هیچ عنوان ندارم
ولی مسئولیت مربوط به داوری ، مدیریت و رفع ایراد و ابهام به عهده ی تیم مدیریت شامل شاهین ، سعید و مهدی و میثم هست
ولی نظر من و شما هم میتونه تو هر جنبه ای مفید واقع بشه
آها.من معذرت میخوام.نمیدونستم.
باید ببخشید اگر جسارت کردم.
هر تصمیمی گرفته بشه خوشحال میشم من هم شرکت کنم.
قربون همگی : محمد
لطفا بحثاتون رو انجام بدید اگه مسابقه ای برگزار شد مارو هم خبر کنید .
N A V I D
Last edited by N A V I D; 05-08-2009 at 04:45.
با اجازه بزرگان و امپراطوران فتوشاپ منم با مسابقه موافقم.....![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)