ممنون........خوب بود......ولی فکر کنم cer و key های opda معتبر تر باشن....چون بعضی گوشی ها و برنامه ها با cer سایت های دیگه سازگاری درست و حسابی ندارند.
ممنون........خوب بود......ولی فکر کنم cer و key های opda معتبر تر باشن....چون بعضی گوشی ها و برنامه ها با cer سایت های دیگه سازگاری درست و حسابی ندارند.
این حرف به هیچ وجه درست نیست . من خودم از cer و key سایر سایتها استفاده می کنم و به هیچ مشکلی برنخوردم ، در ضمن اکثر دوستان این فایلها رو برای استفاده دائم نمیخوان و فقط برای ساین برنامه های هک میخوان که دیگه ساین نکن !ممنون........خوب بود......ولی فکر کنم cer و key های opda معتبر تر باشن....چون بعضی گوشی ها و برنامه ها با cer سایت های دیگه سازگاری درست و حسابی ندارند.
من اگه ساين اصلي گوشيم را بخوام ازكجا بايد تهيه كنم(يا بخرم؟)
ساین اصلی ؟؟ بخری ؟؟ !!! شما کد IMEI گوشیتون رو بازدن #06#* بگیر و برو تو سایتی که گفتم بزن و submit کن بعد 24 ساعت بیا و دوباره کد رو همونجا بزن و فایل cer و key رو دانلود کن . همینمن اگه ساين اصلي گوشيم را بخوام ازكجا بايد تهيه كنم(يا بخرم؟)
سلام هنوز 24 ساعت نشده خیلی منتظر هستم خدا کنه که اینجا دیگه بتونم بگیرم
حالا بعد از 24 ساعت به همین صفحه برگردید و دوباره IMEI کد و کد امنیتی رو وارد کنید و داخل بشید و روی Download کلیک کنید داخله چی بشیم ؟
کودومو بزنیم ؟روی کلید submit کلید کنیم؟
اینجارو یه توضیحه کوچولو بهم بدی ممنونت میشم![]()
طبق توضیحات همون دانلود رو کلیک کنید ... باید قبلش IMEI رو وارد کنید...
اینم از یه سایت جدید دیگه برای دریافت آسان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتوجه به عکس عمل کنید
after that a warning message will be appear..and you need to activate your account..and the link of activation is sent through your email..so check your email and activate your account by link given..
and now your account will be activated..then see this...
مهدی جان این تاپیکو ندیدی؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خداییش این سایتی رو که گذاشتم ندیده بودم ! مگه هست ؟! آخه آدرس سایت رو هم سرچ کردم ، چیزی نبود در موردشمهدی جان این تاپیکو ندیدی؟؟
Last edited by mf.designing; 27-08-2009 at 16:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)