اوور کردن کار سختیه ؟منم میتونم یاد بگیرم؟ بودجه من 1.700 فک کنم تو اون پست خونده باشید که چی میخوام بگیرم.یه چیز دیگه اینکه تفاوت بین یه رم با باس 1333 و 1600 خیلیه؟
اوور کردن کار سختیه ؟منم میتونم یاد بگیرم؟ بودجه من 1.700 فک کنم تو اون پست خونده باشید که چی میخوام بگیرم.یه چیز دیگه اینکه تفاوت بین یه رم با باس 1333 و 1600 خیلیه؟
نه آسونه...اونم به همین بستگی داره 1333 اور تا 1600 نه خیلی نیستاوور کردن کار سختیه ؟منم میتونم یاد بگیرم؟ بودجه من 1.700 فک کنم تو اون پست خونده باشید که چی میخوام بگیرم.یه چیز دیگه اینکه تفاوت بین یه رم با باس 1333 و 1600 خیلیه؟
از کجا میتونم اور کردنو یاد بگیرم؟
اول بايد بگي مادربردت چيه؟از کجا میتونم اور کردنو یاد بگیرم؟
چون برنامه اور مادربرد ها با هم يكمي فرق فوكوله
اینجا:از کجا میتونم اور کردنو یاد بگیرم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبدو اول شی...اول بايد بگي مادربردت چيه؟
چون برنامه اور مادربرد ها با هم يكمي فرق فوكوله![]()
مادربردم معلوم نیست چون هنوز نخریدم
یه سوال داشتم اور کردن مهارت خاصی میخواد که بعضیا زیاد اور میکنن؟
Last edited by i-like-ddd; 02-08-2009 at 01:00.
100% مهارت می خواهد چون اگر آماتوری بخواهی کار کنی می زنی قطعه و کامپیوتر و و........ را راحت میسوزونی بعدشم باید همه اش افسوس بخوری تازه اگر قطعه ات توی گارانتی باشه و با آور بسوزه گارانتیش باطله پس اگه بلد نیستی دست نزن یا همراه یک حرفه ای این کار را بکن
زياد خطرناك نيست!یه سوال داشتم اور کردن مهارت خاصی میخواد که بعضیا زیاد اور میکنن؟
چون تمام سي پي يو ها خودشون يه دما سنج ساده دارن (!) كه اگه زيادي بره بالا و پايداري رو از دست بده سيستم ريست ميشه كه با در اوردن باطري مادربرد ميشه دوباره از اول اور كرد(البته كمتر از دفعه قبلي تا به پايداري برسي!)
خیلی ممنون از راهنماییتوتن
بازم ممنون از راهنماییتون .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)