اگه مثال بزنین که ممنون میشم.
مهم نیست حتما تو ای آبجکت ها برگرده اگر تو arraylist هم برگرده که بعد بتونم دونم دونم اینارو به اون آبجکت ها منتقل کنم خوبه.
ممنون
اگه مثال بزنین که ممنون میشم.
مهم نیست حتما تو ای آبجکت ها برگرده اگر تو arraylist هم برگرده که بعد بتونم دونم دونم اینارو به اون آبجکت ها منتقل کنم خوبه.
ممنون
1 سوال دیگه برای 1 برنامه ی دیگه
من 1 برنامه ی کتاب خونه دارم می نویسم لیست کتاب ها و کاربر ها رو در دوتا ArrayList جداگانه که عضو های static یک کلاسن ذخیره می کنم.
چه راهی مناسبه که من محتویات ArrayList ها رو ذخیره کنم و بعد بتونم دوباره اطلاعات رو بخونم و در اون ها بریزم؟
ممنون
سلام.معذرت میخوام دیر شد....یه خورده سرم شلوغ شده...
نمیدونم چرا احساس میکنم این کاری که دارید میکنید کاملاً اشتباهه...ولی کمی توضیح میدم....اگه مثال بزنین که ممنون میشم.
ممنون
شما برای تبدیل object به بایت اول باید بدونید اصلاً این object شما چی هست....Integer هست؟string هست؟
خوب من string رو براتون مثال میزنم.....
برای تبدیل String به آرایه ای از Byte از متد زیر میتونی استفاده کنی:
برای ذخیره این بایت در فایل هم از کد زیر استفاده کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین چه کاریه؟چرا از دیتابیس استفاده نمی کنید؟سوال دیگه برای 1 برنامه ی دیگه
من 1 برنامه ی کتاب خونه دارم می نویسم لیست کتاب ها و کاربر ها رو در دوتا ArrayList جداگانه که عضو های static یک کلاسن ذخیره می کنم.
چه راهی مناسبه که من محتویات ArrayList ها رو ذخیره کنم و بعد بتونم دوباره اطلاعات رو بخونم و در اون ها بریزم؟
ممنون
بهتر است برای این برنامه از پایگاه داده استفاده کنید.من 1 برنامه ی کتاب خونه دارم می نویسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)