ممنون کاظمبه نظرم اگه واسه نامزدت میخوای بخری زد770 بخر قیمتش 145 تومان با هندسفری بلوتوث هستش.
ولی فکر کنم 707 بهتر باشه از نظر طراحی!
ممنون کاظمبه نظرم اگه واسه نامزدت میخوای بخری زد770 بخر قیمتش 145 تومان با هندسفری بلوتوث هستش.
ولی فکر کنم 707 بهتر باشه از نظر طراحی!
منم میدونم خوشکلتره تازه 980 از همه خوشکلتره به خاطر قیمتش گفتم![]()
خود شما مگه دبیلو 508 و دبیلو 595 رو تست کردی؟
اکثر محصولات سری واکمن غیر از دبیلو 800 810 900 صدای ضعیفی دارند
دبلیو508 رو تست نکردم حتی هنوز ندیدمش و توی اکثر پستهام گفتم که طبق ریویوی جی اس ام آرنا.
معمولا گوشیهای گرون سونی صداشون ضعیفه.مثلا دبلیو580 صداش از دبلیو960 بلندتر بود یا دبلیو850
اما صدای دبلیو595 رو دو روز پیش توی تاکسی بودم یکی داشت بهش ور میرفت و زنگش خورد که صدای خیلی بلندی داشت.
دبلیو595 قیافش خیلی تکراریه اما دبلیو595 اس خیلی قشنگتر بود.و اسپیکرهای بزرگی داشت.
ای ول به سونی اریکسون خیلی گوشیهای جدیدش خوشکلند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور نیست
صدای هنزفری دبیلو 595 کمی از دبیلو 960 بیشتر است فقط اسپیکر ها صدای قوی دارند ستون وسط قدرت بلندی صدای هنزفری رو نشون میده
Last edited by farhooode; 04-08-2009 at 13:48.
در کل این گوشی از دبلیو960 از لحاظ موسیقی برتر هستش.
راستی چرا پستتو ویرایش کردی؟چرا امضاتو حذف کردی؟
فرهوده الان چه گوشی داری؟بعدا چی میخوای بخری؟
ببین طی تحقیق که و سایت GSMArena کردم به ترتیب این 3 تا گوشی صدای نزدیک به بلندی دبیلو 810 رو دارند
T707>W580>W595
اینها از نظر بلندی به ترتیب بهترن
تو این وسط T707 صدای بلندی تو هنزفری داره ولی مموری کارت همراش نیست
حالا مموری کارت زیاد مهم نیست چون ارزون شده.
اما به نظر من 595 بهتر از 580 هست.شاید هم منظورت 508 بوده
راستی تی707 رو دستم گرفتم وقتی باز میکنی خیلی خوب میشه.صورتیش جلوش قشنگه اما جنس پشتش معمولی هست اما مشکیش خیلی بهتر به نظر میرسید.جنس پشتش یه جورایی شبیه به بدنه ی کا800 هستش اما جلوش ضد خشه و جالب اینه که هر چی ببینی نمیتونی اون ال سی دی رو پیداش کنی وقتی گوشیت زنگ میخوره یا پیام میاد روشن میشه که جلوه ی خوبی بهش میده.یه جورایی شبیه به کلیدهای کنترل موزیک توی دبلیو950 یا دبلیو960 هستش
بله منظورم دبیلو 508 بود
از تاپیک خوب شما هم قدردانی میکنیم چون به نکته خوبی قبل از خرید موسیقی دوستان اشاره کردید
ولی نکته ای که باید خدمت شما بگم
اگر اون زمان که دبیلو 800 810 900 تو بازار بود این سایت مثل گوشی های جدید وضعت پخش موزیک رو بررسی میکرد بهتر میتونستیم نتیجه گیری کنیم
نمدونم چرا کارخونه سونی اریکسون این همه تنوع سری دبیلو داره فقط بخاطر طرح های گوناگون ولی دریغ از یک صدای بلند
صدا اسپیکر دبیلو 960 مثل ان 95 8 گیگ شاید کمتر باشه و صدای هنزفری اون دبیلو 960 کمی از پی990 بیشتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)