اره برای بازی کردن ولی به مشکل میخوره ! دیگه مشکلی نداره !
اره برای بازی کردن ولی به مشکل میخوره ! دیگه مشکلی نداره !
سلام سلام. خوبين. ببين اگر ميخواي FullHD begiri من LG گرفتم خيلي راضيم. سري كريستال عاليه چون همه ويژگي هاي يه lcd رو با هم داره. زمان پاسخ كمي داره. (2 ميلي ثانيه) كنتراست 50000 داره و كابل HDMI داره و كامله خلاصه.
هيچ مانيتور ديگه اي همه اينارو با هم نداره.![]()
دوست عزیز اگه میشه مدل وقیمت رابگی ممنون میشم .
یکی هم به داد من برسه. واسه بازی و فیلم دیدن
گرافیکم Giga Geforce 9500 1G هست. سی پی یو intel Q9550
. یک مانیتور میخواستم در حد حداکثر 200 تومان. 20 یا 22 اینچ
اگه کمکم کنید ممنون میشم
راستی مانیتور های AOC چطورن ؟ برند خوبیه ؟
با 200 تومن سامسونگ p20500 بد نیست که 20 اینچه البته انتخابهای دیگه ای هم دارید.
aoc هم برند خوب و خوش قیمتیه.
سلام دوست عزيز. بزار من كمكت كنم. اگه ميخواي كنتراست بالايي داشته باشه و رززولوشن هم بالا باشه ميتوني 2261 ال جي رو بگيري. البته اين مدل رزولوشن خيلي بالايي داره و برا يكارايي مثل خوندن ميتوني كم كني نورشو. Full HD هست و الان جز بهترينهاي بازار. از نظر طراحي عاليه و ايراد هاي ساير برند ها (سامسونگ ميلرزه و طراحي هاش خيلي يكنواخته) رو مداره. قيمتش با گارانتي ماديران حدود 240 شايدم كمتره.
2284 هم كه 22 اينچه حدود 250 تومنه. اونم جدا عاليه. ميتوني تو سايتش همرو ببيني با قيمت:
من كه راضيم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستم. تبريك ميگم داري خودموني ميشي. من كه هنوز عضوم حساب نميشم.
هييييي.
من خيلي اين چد وقته تحقيقات كردم براي ال سي دي. الانم به يه دوستمون LG پيشنهاد دادم. ولي AOC رو همخيلي تعريف شنيدم. الش يكي ترسيدم ولي چون گاراتيش ماديران بود مطمئن شدم كه چيز بدي نيست. خيلي هم خوشگله واقعا. LED اش خيلي عاليه. اگر باشه. چون قحطي اش اومده تو بازار. تو ماديرانم فقط LCD هتش مونده led هاشو بردن. قيمت led حدود 250 بوده. , ولي lcd هاش 205 تومانه كه 21.5 اينچه و full hd . اونا رو هم ميگن خوبه. USB هم ميخوره. ببين ضرر نداره. من نداشتم ولي ازش بد نشنيدم. هر كي بد ميگه هم دليلي نداره. ولي اگه تصوير LED اش رو ببيني عاشقش ميشي![]()
سلام . من دوباره اومدم. منم پايه AOC هستم. خوبه .
سامسونگم زياد حال نميكنم. دست خودم نيست. ولي باز انتخاب خودته.![]()
دوست عزیز از نظر کنتراست رنگ و کیفیت تصویر و real بودن مشخصات samsong بهتر از بقیه ی برندها هستش
نه دوست عزيز همچين چيزي نيست. همه ي ويژگي ها بايد بررسي بشه. وقتي 20500 سامسونگ HDMI نداره بهش ميگن Full HD خوب اين گول زدنه مردمه. بايد همه چي روشن باشه. لطفا روي برند تعصب نشون نديد
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)