به غیر از زیبایی و ... باید در نظر گرفت که این قالب اصلی وی بولتن محسوب میشه و تمامی هک ها و مواردی که ممکنه نصب بشه با این قالب سازگارتره ...
به غیر از زیبایی و ... باید در نظر گرفت که این قالب اصلی وی بولتن محسوب میشه و تمامی هک ها و مواردی که ممکنه نصب بشه با این قالب سازگارتره ...
منم جزء موافقان این قالبم ، به نظرم در عین سادگی خیلی قشنگه ، اتفاقا با قالب فروم های دیگه مشکل دارم.
هر جيز ديكه اي ميكفتي شايد يكمي باهات موافق بودم ! ولي در مورد قالب بايد بكم كه بي سي ورلد هر جي نداشته باشه ! يه قالب خيلي عالي داره!!! من كه كلا با قالبش بيشتر از همه ي قالب هاي فوروم هاي ديكه موافقم !!!
من فقط با غالی این جا حال میکنم.چون کلاسیک و سبک هست.
اون قالی مجید انلاین هم خیلی مزخرف بود.
آقا من توی بیشتر انجمن های ایرانی و خارجی عضو هستم.از معروف تا تازه راه اندازی شده !
مشکلی که تو ایران با انجمن های خارجی و بعضی داخلی ها داشتم بشدت سنگین بودن و مشکل داشتن با dial up بود.
درسته که زیباییشون ممکن بیشتر باشه ولی به پول تلفن و اینترنت نمی ارزه !
در ضمن من میام توی این انجمن که یه چیزی یاد بگیرم و یاد بدم و 4 تا خط بخونم و نظر بدم !
نمیام که صفحه EA و نگاه کنم (شوخی کردم)
ولی الان با با 1mb سرعت اینترنت شما خفنترین صفحه رو بده کمتر از 5 ثانیه باز میـــــشه
مشکل از دوستان و نظر شما نیست ! خداییش منم دیگه از این ظاهر خسته شدم! مشکل از اوناییه که نمیخوان اینترنت پرسرعت بیاد توی ایران !
قالب ساده هست و زیبا و سریع ... کسی هم اعتراضی نداره ... برای همینه که ادمین ها خودشون رو توی دردسر تعویضش نمی اندازند ! زوره آغا![]()
به نظر من خيلي هم خوبه ، هم سبك هست و هم جوري نيست كه دلتون رو بزنه
شما ميتونيد براي خودتون سفارشي و با چند تا Plug-in براي مرورگرتون رنگ دلخواه بزاريد و تغييرات ايجاد كنيد ولي همه اين رو نميخوان
سلام
محتوایی دل چسب است که فضایی زیبا داشته باشد
آقا من رفتم تو سایت مجید آنلاین درسته که سایت شلوغ و پر محتوایی بود ولی قالبش اصلا خوب نبود اتفاقا اگر آدم با اون قالب مضخرف سر و کله بزنه حالش بهم میخوره تا P30World.
البته اینم بگم وقتی یه مدیر سایت با قالب سایت بشینه بازی کنه نتیجش همینه! سرعت این سایت آقا مجید آنلاین انقدر کمه که آدم منصرف میشه بره توش ولی P30World خودمون خدایش با یه اینتر باز میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)