یه مشکل دیگه ادرس اون فایلی رو که اجرا شده چطوری می شه گیر اورد ؟
یه مشکل دیگه ادرس اون فایلی رو که اجرا شده چطوری می شه گیر اورد ؟
تو کلاس Program تو پرانتز ها میتونی اینو بذاری
char[] args
بعد آدرس فایل های اجرا شده میرن تو این
ببخشید من ویژوال استودیو ندارم نمیتونم تست کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by IP007; 30-07-2009 at 17:03.
نه منظورم رو متوجه نشدید
ببینید من می خوام ادرس اون فایلی رو روش کلیک می کنم و برنامه اجرا می شه رو یه جوری بگیرم و از روی ادرسش اون فایل رو بخونم
پیشی جون خیلی ممنون
برنامه یه مشکل خیلی کوچیک داشت .
اگر واقعا برنامه نویسید که با کمی بررسی خودتان حل می شد و در غیر اینصورت اینجا...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما فکر کن من برنامه نویس نیستم ولی شما که هستی چرا مشکلو حل نکردی (درست نشده)
در ضمن مشکل من تقریبا حل شد از این راه حلی که Pishi گفت ولی فقط ادرس فایل رو می خوام
من همچین ادعایی نکردمشما که هستی
برنامه ی من مشکلی نداره.اینو میگم چون روی 2 تا رایانه بجز رایانه ی خودم(نهایتا میشه 3 تا!) تست شد همین الان.چرا مشکلو حل نکردی (درست نشده)
لطفا سوال رو واضح تر بپرسید.فقط ادرس فایل رو می خوام
من این پست رو ندیده بودم...یه مشکل دیگه ادرس اون فایلی رو که اجرا شده چطوری می شه گیر اورد ؟
می تونید از این کد استفاده کنید :
که مقدار extension و RightclickMenuName رو واسه خودتون تغییر میدید و نهایتا ProgramPath حاویکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس برنامه خواهد بود.
موفق باشید.
سلام
همانطور که pishi0014 گفتند خود setup سازها امکاناتی برای ثبت یک پسوند به نام برنامه دارند که میتوانید آن را تحت نام File Types Editor در برنامه setup ساز msi داخلی خود VS هم پیدا کنید.
اما مشکل دوم که گفتید:
عجیب است!! برای انکه همچنان جواب pishi0014 در پست 12 صحیح بوده! تست کردید؟یه مشکل دیگه ادرس اون فایلی رو که اجرا شده چطوری می شه گیر اورد ؟
کاربر pishi0014 یکی از راحت ترین روشها را در پست 12 گفتند که مثلاً نمونه کد کاملترش چنین خواهد بود:
نام های فایلها امکان دارد با یک جفت کتیشن ارسال شوند (معمولاً فاصله دارها) دستور فوق ضمن حذف آن کتیشن، کل آرگومان های ورودی را هم سرچ میکند...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگر چندین فایل با برنامه شما همزمان بازشوند همه به ترتیت در آرایه خواهند بود، که دیگر خودتان با کمی دستور اضافه میتوانید حلش کنید.
(کد فوق مهم نیست و همینطوری نوشتم، مهم ان است که نام فایل در آرایه آرگومانم ها است و شما باید استخراجش کنید.)
موفق باشید.
هر کاری کردم نشد
این Args همش null هست که
یکی از فایل های برنامه رو اجرا کردم بازم null بود
اها فهمیدم مشکلش چیه
اینجاش درسته ؟
مشکل از همینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول با تنظیماتی که توسط VS انجام شده بود فایل با اون برنامه ه اجرا می شد در اصل برنامه خودم رو اجرا می کرد ولی نمی دونم مشکلش چیه
ولی وقتی که فایل رو دستی با برنامه خودم باز کردم درست کار کرد
Last edited by mohsen_3; 30-07-2009 at 22:18.
سلام
پس صدردصد ایراد در ثبت پسوند برای برنامه شما است!این Args همش null هست که
یکی از فایل های برنامه رو اجرا کردم بازم null بود
چطور انجامش دادید؟ از File Types Editorدر msi استفاده کردید؟
یک آرگومان "1%" باید پس از نام فایل exe شما در رجیستری وجود داشته باشد!
"calc.exe "%1
این مسئله را بررسی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)