همونطور كه مي دونيد اين بازي سيموليشني از انيمشن شين كاپيتان تسوباسا هست كه از وقتي تسوباسا وارد دبيرستان نانكاتسو شده و داستان از جايي شروع مي شود كه با بازيكن سرعتي و خوش نقشي به اسم شون نيتا روبرو مي شود. در بازي وقتي شما بتوانيد همه Event ها رو ببينيد اچيومنت هايي به شما داده مي شود يك شايعه وجود داره كه مي گه اگه بتونيم همه Event هاي بازي ها رو اعم از نانكاتسو و تيم ملي ژاپن مشاهده كنيم اونوقت تمامي رمز هاي شوت هاي مخصوص آنلاك ميشه. اما اين كار واقعا دشوار هست خود من نتونستم آخرين Event بازي با فورانو (هيكارو ماتسوياما) رو ببينم. البته من توي پست سوم بزودي نحوه ايجاد شرايط براي ديده شدن Event ها رو براي هر بازي قرار ميدم. من تا الان كه دارم با ايتاليا بازي مي كنم تمامي Event ها رو مشاهده كردم به جز Event اي كه تسوباسا مقابل فورانه موفق به زدن ضربه درايو شوت ققنوسي ميشه كه به صورت مرگباري مهار ناپذير هست اين شوت و نياز به 3 دوره TP داره يعني وقتي TP به 3 برسه شما مي تونيد اين ضربه رو بزنيد! البته Event هاي بازي آخر يعني بازي با آلمان رو هم ديدم حالا مونده بازي با آرژانتين و فرانسه. البته نگران نباشيد تمامي رمزهاي شوت هاي مخصوص رو دارم كه به صورت كد مخفي توي پست سوم قرار مي دم تا اونهايي كه مي خوان بتونن با يك بار زدن رمز شوت رو واسه هميشه آنلاك كنند شوت هاي زيادي توي اين بازي هست كه توسط بازيكنان مختلف زده ميشه شايد شما بتونيد بيش از 40 نوع از انواع و اقسام شوت ها رو توي اين بازي ببينيد كه بسيار هيجان انگيز هست. كوچكترين مواردي كه در كارتون اتفاق افتاده توي اين بازي به صورت Event قابل مشاهده هست بازي با Toho يكي از پر اتفاق ترين بازيهاست جايي كه واكاشيمازو در درون دروازه كولاك مي كنه و شوت هاي تسوباسا رو مهار ميكنه و زماني كه كوجيرو هيوگا و تسوباسا اوزورا با شوت هاشون با هم دوئل مي كنن همگي توي اين بازي در اثناي بازي ديده ميشه. ضربات تركيبي بازيكناني مثل تسوباسا تارو ميساكي كوجيرو هيوگا تاكشي ساوادا كازوئو و ماسائو تاچيبانا بسيار چشم نواز و زيباست. حتما پيشنهاد مي كنم اين بازي رو از زير سنگ هم كه شده پيدا كنيد و روي كنسول يا با استفاده از پست دوم روي PC بازي كنيد تا ببينيد يك بازي كامپيوتري چطور مي تونه آدم رو غرق در هيجان خودش بكنه صداي هاي كاراكتر ها بسيار فوق العاده هست صداي ريو ايشيزاكي فوق العاده با نمك و دوست داشتني هست صداي فرياد كشيدن يازوئو موريساكي وقتي سعي مي كنه توپ رو بگيره خيلي دوست نمكي هست بعد اتمام Story Mode شما شاهد حضور تيم Nankatsu SC كه همين تركيب طلايي دوران ابتدايي بود كه گنزو واكاباياشي در درون دروازه بود ايشيزاكي و هانجي اوراب دفاع بودند و تسوباسا و ميساكي خط هافبك طلايي تيم و گلزنان تيم بودند. شما مي تونيد از اين تيم استفاده كنيد براي بازي مقابل هم يا بازي Free Match. وجود Level در بازي بسيار جالب هست با فعاليت يك بازيكن Level Bar اون افزايش پيدا مي كنه و وقتي كه پر ميشه يك Level ارتقا پيدا ميكنه. به زودي اطلاعات بيشتر از بازي رو توي تاپيك قرار خواهم داد.
موفق و گيمر و سربلند باشيد...