تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 25 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 244

نام تاپيک: Captain Tsubasa

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض Event هاي زيباي بازي كه در انيميشن ديده ايم!

همونطور كه مي دونيد اين بازي سيموليشني از انيمشن شين كاپيتان تسوباسا هست كه از وقتي تسوباسا وارد دبيرستان نانكاتسو شده و داستان از جايي شروع مي شود كه با بازيكن سرعتي و خوش نقشي به اسم شون نيتا روبرو مي شود. در بازي وقتي شما بتوانيد همه Event ها رو ببينيد اچيومنت هايي به شما داده مي شود يك شايعه وجود داره كه مي گه اگه بتونيم همه Event هاي بازي ها رو اعم از نانكاتسو و تيم ملي ژاپن مشاهده كنيم اونوقت تمامي رمز هاي شوت هاي مخصوص آنلاك ميشه. اما اين كار واقعا دشوار هست خود من نتونستم آخرين Event بازي با فورانو (هيكارو ماتسوياما) رو ببينم. البته من توي پست سوم بزودي نحوه ايجاد شرايط براي ديده شدن Event ها رو براي هر بازي قرار ميدم. من تا الان كه دارم با ايتاليا بازي مي كنم تمامي Event ها رو مشاهده كردم به جز Event اي كه تسوباسا مقابل فورانه موفق به زدن ضربه درايو شوت ققنوسي ميشه كه به صورت مرگباري مهار ناپذير هست اين شوت و نياز به 3 دوره TP داره يعني وقتي TP به 3 برسه شما مي تونيد اين ضربه رو بزنيد! البته Event هاي بازي آخر يعني بازي با آلمان رو هم ديدم حالا مونده بازي با آرژانتين و فرانسه. البته نگران نباشيد تمامي رمزهاي شوت هاي مخصوص رو دارم كه به صورت كد مخفي توي پست سوم قرار مي دم تا اونهايي كه مي خوان بتونن با يك بار زدن رمز شوت رو واسه هميشه آنلاك كنند شوت هاي زيادي توي اين بازي هست كه توسط بازيكنان مختلف زده ميشه شايد شما بتونيد بيش از 40 نوع از انواع و اقسام شوت ها رو توي اين بازي ببينيد كه بسيار هيجان انگيز هست. كوچكترين مواردي كه در كارتون اتفاق افتاده توي اين بازي به صورت Event قابل مشاهده هست بازي با Toho يكي از پر اتفاق ترين بازيهاست جايي كه واكاشيمازو در درون دروازه كولاك مي كنه و شوت هاي تسوباسا رو مهار ميكنه و زماني كه كوجيرو هيوگا و تسوباسا اوزورا با شوت هاشون با هم دوئل مي كنن همگي توي اين بازي در اثناي بازي ديده ميشه. ضربات تركيبي بازيكناني مثل تسوباسا تارو ميساكي كوجيرو هيوگا تاكشي ساوادا كازوئو و ماسائو تاچيبانا بسيار چشم نواز و زيباست. حتما پيشنهاد مي كنم اين بازي رو از زير سنگ هم كه شده پيدا كنيد و روي كنسول يا با استفاده از پست دوم روي PC بازي كنيد تا ببينيد يك بازي كامپيوتري چطور مي تونه آدم رو غرق در هيجان خودش بكنه صداي هاي كاراكتر ها بسيار فوق العاده هست صداي ريو ايشيزاكي فوق العاده با نمك و دوست داشتني هست صداي فرياد كشيدن يازوئو موريساكي وقتي سعي مي كنه توپ رو بگيره خيلي دوست نمكي هست بعد اتمام Story Mode شما شاهد حضور تيم Nankatsu SC كه همين تركيب طلايي دوران ابتدايي بود كه گنزو واكاباياشي در درون دروازه بود ايشيزاكي و هانجي اوراب دفاع بودند و تسوباسا و ميساكي خط هافبك طلايي تيم و گلزنان تيم بودند. شما مي تونيد از اين تيم استفاده كنيد براي بازي مقابل هم يا بازي Free Match. وجود Level در بازي بسيار جالب هست با فعاليت يك بازيكن Level Bar اون افزايش پيدا مي كنه و وقتي كه پر ميشه يك Level ارتقا پيدا ميكنه. به زودي اطلاعات بيشتر از بازي رو توي تاپيك قرار خواهم داد.

موفق و گيمر و سربلند باشيد...

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali_j98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زیر سقف اسمون

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنمایی بسیارت من که خیلی حال کردم و بازیم دانلود کردم به صورت iso از تورنت.

فقط نمیدونم چرا همش وقتی توپ میخوام بگیرم یا شوت بزنم همش bad میشه یا با داروازبان اصلا اون چیزی مه میگه رو نمیشه زد

شاید تنظیمات دستم بد باشه اگه بشه یه عکس از تنظیمات جویستیک هم بزاری ممنون میشم و اینکه بهم بگی چرا همش bad میشه

و خیلی کم پیش میاد که good یا critical بشه

ممنون دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنمایی بسیارت من که خیلی حال کردم و بازیم دانلود کردم به صورت iso از تورنت.

فقط نمیدونم چرا همش وقتی توپ میخوام بگیرم یا شوت بزنم همش bad میشه یا با داروازبان اصلا اون چیزی مه میگه رو نمیشه زد

شاید تنظیمات دستم بد باشه اگه بشه یه عکس از تنظیمات جویستیک هم بزاری ممنون میشم و اینکه بهم بگی چرا همش bad میشه

و خیلی کم پیش میاد که good یا critical بشه

ممنون دوست عزیز
    قلقش دستت بياد همه رو كريتيكال مي زني Smash و كريتيكال سعي كن بزني امتيازشون خيلي بيشتر هست در لحظه اي كه دور دايره اون هاله زرد رنگ جمع ميشه بايد فشار بدي دكمه رو سعي كني ياد ميگيري روي كامپيوتر اگه بازي مي كني در لحظه اي كه مي خواي دوئل كني با F1 سيو كن زود زود تمرين كن اون قسمت را با F3 لود كن يكمي تمرين كني ياد مي گيري

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زیر سقف اسمون

پيش فرض

دوست خوبم میشه تنظیمات دسته بازیتو واسم بزاری من هر کاری میکنم

این bad میشه. به جون خودم من بی استعداد نیستم ولی هر کاری میکنم نمیشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست خوبم میشه تنظیمات دسته بازیتو واسم بزاری من هر کاری میکنم

این bad میشه. به جون خودم من بی استعداد نیستم ولی هر کاری میکنم نمیشه.
    عرض كردم به موقع نمي زني تنظيمات دسته نداره كه شما هر كدوم از دكمه هاي ضربدر يا مربع يا مثلث يا دايره رو بزني ميشه ديگه يه دايره هست وسط يه هاله مياد دورش در لحظه اي كه هاله دور دايره قرار مي گيره بايد فشار بدي تنظيمات دسته رو هم قرار نيست كه دستكاري كني همه چيز رو جاي خودش قرار مي دي من تنظيم خاصي نمي كنم دسته رو. خيلي عادي circle رو دايره مي زني square رو مربع Triangle رو مثلث و كلا با توجه به مپ هر كدوم از دكمه ها رو به درستي مپ مي كني. فقط گفتم در مواقع مختلف فشار بده پيدا مي كني جاشو. به موقع نمي زني زود مي زني يا دير ميزني من احتمال مي دم تا اون صحنه دوئل مياد شروع مي كني به تند تند فشار دادن خوب اينطوري بد مياد ديگه معلومه. بايد دقت كني قبول دارم سخته ولي اين سختي تا وقتي هست كه قلقش رو پيدا كني ديگه پيدا كردي حله

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

لینک دانلود این بازی را اگر هست بدهید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لینک دانلود این بازی را اگر هست بدهید
    بفرماييد Ghaioom جان لطف كردند پستش رو توي تالار دانلود بازي زدند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زیر سقف اسمون

پيش فرض

من امروز رسیدم بازی اخر جام جهانی .. این دروازبان مگه گل میخوره.. واقعا بازیه جذابیه منم به همه پیشنهادش میکنم

از krauser عزیز هم تشکر میکنم.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

الان دارم دانلودش ميكنم.آخه تو تهران من گير نياوردم.بازي خوبيه؟چجوريه؟مثل فيفا اينا؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

الان دارم دانلودش ميكنم.آخه تو تهران من گير نياوردم.بازي خوبيه؟چجوريه؟مثل فيفا اينا؟
    نه بابا فيفا چيه فرق مي كنه اين يه بازي فانتزي هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •