پیکسون ! دوربین 8 و امکانات خوب صفحه ال سی دی بزرگ وووو
قیمت تو همین رنج هستش ال جی رنوار هم خوبه ...
شما بهتره بگی چه چیزای از گوشی میخوای تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم ماشالله چیزی که زیاده گوشی لمسی تا 300 هستش!
پیکسون ! دوربین 8 و امکانات خوب صفحه ال سی دی بزرگ وووو
قیمت تو همین رنج هستش ال جی رنوار هم خوبه ...
شما بهتره بگی چه چیزای از گوشی میخوای تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم ماشالله چیزی که زیاده گوشی لمسی تا 300 هستش!
پیشنهاد منم اینا هستن:
پی1:بیشتر برای بیزینس میباشد و نسبت به یو ای کیو های دیگه به نظره من تا حدودی بهتره(البته بیشتر به نیاز شما مربوط میشه)همچنین کیبرد خوبیم داره.
دبلیو960:این گوشی برای گوش دادن موزیک خوبه
جی900:جی900 هم گوشیه خوبیه و یه مزیتش نسبت به دو تای دیگه داشتن کلید 4جهته و دوربین 5میباشد و یه بدی هم که نسبت به دوتای دیگه داره ال سیدیه کوچکتر میباشد
5800:این گوشی هم خوبه ولی فقط توسط لمس میتونید به گوشی فرمان بدین و اگه تو بازار یا پشت فرمون باشین براتون مشکل ساز میشه.کیفیت پخش موزیک خوبیم داره.
اگه سیستم عامل واست مهم نیست ال جی ویوتی بگیر.
اگه میتونی 40-50 روش بذاری ال جی رنوآر بگیر که هیچ وقت پشیمون نمیشی.
البته جی900 سونی اریکسون هم خیلی خوبه چون سیستم عامل داره +وایرلس+کیبورد و دی پد+قیمت مناسب+قابل هک هست و قیمتش حدود 205 تومان بدون گارانتی پیدا میشه.که به نظرم خوبه.اما دوربینش با اینکه 5 مگاپیکسل هست از بقیه یه کم ضعیفتره.
درسته جی900 سیستم عامل تعطیل شده و دیگه برنامه نمیاد.اما به هر حال توی این چند سال برنامه های ضروری واسش زیاد اومده و بهتر از گوشیهای جاواست تازه جاوا رو بدون دردسر ساپورت میکنه.
من اگه بودم جی900 انتخاب میکردم.
در ضمن صفحه لمسی ویوتی رو امتحان کردم زیاد خوشم نیومد اما در کل گوشی خوبیه.
منم موافقم جی900 با توجه به دکمه ی 4جهته که باعث میشه با برنامه های جاوا هم خونیه بیشتری داشته باشه گزینه ی خوبیه.............
روی ال جی کوکی هم میتونی فکر کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)