تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 61

نام تاپيک: ماشین های آمریکایی بهترن یا ماشین های اروپایی

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

14

آره

به نظر من خودروهاي اروپايي تكنولوژي بالاتري نسبت به خودروهاي آمريكايي دارن

ولي از نظر سرعت و قدرت چه الان و قبل آمريكايي حرف اول ميزنه

تكنولوژي در عرصه ماشين اروپا از آمريكا بالاتره
    ولي اگه بخوايم كلي بررسي كنيم آمريكا خيلي بالاتره(كلي)
    نمیدونم شما چه طور میگید که در سرعت و قدرت امریکا از اروپا برتر است فکر کنم 20 ساله از ماشین بی اطلاعید اسمه ماشینی رو نام ببرید که از نظر قدرت و سرعت برتر از خودروی اروپایی باشه ........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

فكر كنم شما 20 ساله از ماشين بي اطلاعيد

نام خودرو: SSC Aero Ultimate TT

EngineType:

SSC Designed Billet Aluminum V8 Block
    Displacement: 387.2 cu.in.
    Bore x Stroke: 4.125 x 3.620"
    Compression Ratio: 8.975:1
    Horsepower: 1287 bhp @ 6075 rpm
    Torque: 1112 ft-lbs @ 6150 rpm
    Redline: 7200 rpm
    Fuel Injection: Electronic Sequential Port
    Weight: 422 lbs.
    Oil: SAE 5W/30 Fully Synthetic Racing
    Induction System: Sequential, multi-port fuel injection, Twin Turbo Chargers. Dual-Water to Air Intercoolers.
    Fuel: Premium Unleaded - 91 Pump Octane

Chassis & BodyLayout: Mid-Engine/Rear Drive
    Body/Frame: Carbon Fiber/Composite/Steel
    Space Frame
    Brakes: Front: 14.0" Vented Slotted Discs/8-Piston Caliper.
    Rear: 14.0" Vented Slotted Discs/6-Piston Caliper.
    Wheels: Forged 3-Piece Alloy 19x9-1/2" Front, 20x13" Rear
    Tires: Michelin Pilot Sport PS2
    Front: 235 35 (YR)19.
    Rear: 335 30 (YR)20.

Steering: Rack and Pinion, Assisted
    Turns, Lock to Lock: 2.5
    Turning Circle: 41.6 ft.
    Suspension: Front: Unequal Length Upper and Lower A-Arms, Coil Over Springs, Remote Reservoir-Adjustable Penske Coil-Over Shocks, Cab Controlled Air Lift, Anti-Roll Bar.
    Rear: Unequal Lengths Upper Rocker and Lower A-Arm, Adjustable Coil-Over Springs, Remote Reservoir-Adjustable Penske Coil-Over Shock, Anti-Roll Bar.

General Data

Dry Weight: 2,750 lbs.
    Weight to Horsepower
    Ratio (lbs/hp): 2.14 - New Production Record!
    Weight Distribution F/R: Front: 42%
    Rear: 58%
    Wheel Base: 105.2"
    Length: 176.2"
    Width: 82.7"
    Height: 43.0"
    Ground Clearance: 4.0"

Drive Train

Gear Ratio RPM MPH
    1st 3.00:1 7200 58.517
    2nd 2.15:1 7200 81.651
    3rd 1.5:1 7200 117.033
    4th 1.1304:1 7200 155.294
    5th 0.8667:1 7200 202.557
    6th 0.6452:1 7200 272.102

شتاب 0-100 در 2.78 (فقط چندصدم ثانيه با شتاب بوگاتي فرق داره)
    پيمودن 1/4 مايل در 9.90 ثانيه با سرعت 233 كيلومتر(ركورد بوگاتي بيشتر از 10 ثانيه با سرعت 230 كيلومتر)
    شتاب جانبي 1.05 جي(بوگاتي 1.0 جي)هر چقدر جي بالاتر باشد ثبات در جاده بالاتر است

مختصري از مشخصات موتور

شبلي:8 سيلندر Vشكل
    بوگاتي: 16 سيلندر W شكل

شبلي: 1287 اسب بخار
    بوگاتي: 1001 اسب بخار

گشتاور:
    شبلي: 1512 نيوتون بر متر
    بوگاتي: 1250 نيوتون بر متر

اگه منظورتون بوگاتي است از نظر ركورد سرعت فقط 10 ماه ركورددار حداكثر سرعت بوده و الان در ركوردهاي گينس خودروي بالا ركورد داره

صحبت مدير شركت بوگاتي در مورد خودروي بالا:

با بوگاتي مي توان از شوماخر جلو زد ولي با SSC AERO ULTIMATE TT مي توان هم از شوماخر جلو زد و هم از بوگاتي با 1/3 قيمت

اگه منظورتون خودرو(بدون در نظر گرفتن پيشرانه و تقويت و ....) است باز ركورد دارش آمريكاست(در پيمون 1/4 مايل) كه البته اين ركورد مربوط به بيشتر از 30 سال پيشه كه شتاب 0-100 در 0-16 ثانيه و 0-160 در 0.34 ثانيه و پيمودن 1/4 مايل در 3.6 ثانيه و سرعت در پايان حدود 650 كيلومتر يعني 0-650 در 3.6 ثانيه)

ركورد بالاترين سرعت زميني هم مربوط به خودروي جتي است كه تونست ديوار صوتي را بشكند كه باز هم مربوط به آمريكا ميشه

فق
    Last edited by boeing_747; 01-08-2009 at 09:55.

3. این کاربر از boeing_747 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه باهاتون تند برخورد شد معذرت میخام ......در ضمن بوگاتی یکی رو تازه ساخته که از aero هم پرسرعت تره در ضمن به قول Farshadd مقایسه ی یک کشور با یک قاره درست نیست مثلا مرسدس بنز که اکثرا سیستم های پیشرفته پایداری خودرو و ایمنی خودرو رو کشف و به دنیا معرفی کرده و در SSC Aero Ultimate TT از تکتولوژی کاملا اروپایی استفاده شده من در کل میگم که هر خودرو رو در هر کلاس مقایسه کنیم مثلا پورشه را در یک کلاس از خودروی امریکایی مقایسه کنیم انوقت میفهمیم که چقدر در تکنولوژی و سرعت اروپا برتره البته من منظورم 10 ساله اخیر هستش. شعاره پورشه ساختن موتوری با کمترین حجم با کمترین الایندگی با بیشترین توان... اگه هم یه خودروی امریکایی تو سرعت از خودروی اروپایی برتر باشه شما به مصرفه سوختش هم دقت کنید که چقدر فرق داره .....؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه باهاتون تند برخورد شد معذرت میخام ......در ضمن بوگاتی یکی رو تازه ساخته که از aero هم پرسرعت تره در ضمن به قول Farshadd مقایسه ی یک کشور با یک قاره درست نیست مثلا مرسدس بنز که اکثرا سیستم های پیشرفته پایداری خودرو و ایمنی خودرو رو کشف و به دنیا معرفی کرده و در SSC Aero Ultimate TT از تکتولوژی کاملا اروپایی استفاده شده من در کل میگم که هر خودرو رو در هر کلاس مقایسه کنیم مثلا پورشه را در یک کلاس از خودروی امریکایی مقایسه کنیم انوقت میفهمیم که چقدر در تکنولوژی و سرعت اروپا برتره البته من منظورم 10 ساله اخیر هستش. شعاره پورشه ساختن موتوری با کمترین حجم با کمترین الایندگی با بیشترین توان... اگه هم یه خودروی امریکایی تو سرعت از خودروی اروپایی برتر باشه شما به مصرفه سوختش هم دقت کنید که چقدر فرق داره .....؟؟؟؟
    خواهش مي كنم
    من هم بابت حرفي كه زدم معذرت مي خوام

بوگاتي اي كه ميگيد جديدا ساخته شده هنوز تست نشده و نميشه نتيجه گيري كرد
    خودرو هايي هم آمريكا ساخته كه از شبلي هم قويتر است ولي تست نشده كه ميشه مانند بوگاتيكه جديدا ساخته شده

من هم همينو مي گفتم كه اروپا از نظر نوآوري برتره نسبت به خودروهاي آمريكايي

اگه بخوايم كلي مقايشه كنيم اروپا برتره نسبت به آمريكا

اگه بخوايم بالاترين هاي اروپا و آمريكا مقايسه كنم ميشه مثله همين بوگاتي و شبلي ميشه

مصرف سوخت بوگاتي كه وحشتناك بالاست چطور ميگيد كه از خودروي آمريكايي پاينتره؟

مصرف سوخت بوگاتي: هر گالن مي توان 12.8 كيلومتر در شهر و 22.4 كيلومتر طي كند
    مصرف سوخت شبلي: هر گالن مي توان 28.8 كيلومتر در شهر و 43.2 كيلومتر طي كند

اشتباهاتي كه در مورد شبلي كردم
    1- حداكثر سرعت كه در ويرجينيا تست شده 439 كيلومتر بوده
    2- حجم شبلي 8 ليتر نيست بلكه 6.3 ليتر است
    Last edited by boeing_747; 02-08-2009 at 20:59.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان با عرض معذرت از همتون توی این تاپیک اصلا مشخص نشده داریم واسه چی مقایسه میکنم یا مشاوره هستش اینجا بخش مشاوره هستش و نه مقایسه .
    اصلا در چه رده ای میخوایم اینا رو مقایسه کنیم؟
    از چه نظر در کدام دوره زمانی ؟چون توی هر دوره محبوبیت و تکنولوژی ساخت از دیگری برتر بوده .
    و تاپیک خیلی کلی هستش نمیشه گفت چون رده های خیلی زیادی رو در بر میگیره و کلی هیچوقت نمیشه چیزی گفت.
    اولا دقیقا مشخص کنید چی میخواین بدونید بعدا تاپیک بزنید .
    اگه یکی از من این سوال رو بکنه تنها جوابی که بهش میدم اینه هر کدوم جای خودش خوبه .
    شما هیچوقت یک وانت اروپایی پیدا نمیکنید که همرده فورد F150 ّباشه یا هیچوقت یک اتومبیل لوکس و راحت در حد رولس رویس توی آمریکاییها پیدا نمیکنید و هیچوقت تکنولوژی های نوین مرسدس بنز رو قبل از مرسدس توی هیچ ماشینی نمیبینید.
    دهه 60 و 70 میلادی دوره اوج خوردورهای عضلانی بود توی این دوره ماسلهای آمریکایی ارزون بودن و قوی و با نجهیزات رفاهی کافی ولی هیچوقت یه کامارو و یک مرسدس اس ال تو یه دروه زمانی تولید رو نمیشه باهم مقایسه کرد با توجه به اینکه حتی هر دو موتور 8 سیلندر داشته باشن و تمام تجهیزات رفاهی یکسانی داشته باشن.
    اوایل تاپیک هم یکی از دوستان به بررسی بدنه پرداخته بود.
    قوی بودن بدنه به جنس آلیاژ تنها بستگی نداره مقاومت و ایمنی بدنه توی تصادف به غیر از ضخامت به حالت فنریت آلیاژ و نحوه جذب و انتقال نیرو توی بدنه داره .
    خیلی ها فکر میکنن هر چقدر بدنه خوب مچاله بشه بتره چون نیروی کمی به بدن سرنشین منتقل میشه ولی این اشتباه محضه
    در واقه هر چقدر ضربه تصادف یک قسمت رو مچاله کنه و نیرو طوری توی شاسی پخش بشه که از آسیب دیدن بقیه قسمت ها جلوگیری بشه خوب هستش .
    علتورق ضخیمتر هم توی ماشینهای آمریکایی قدیمی هم همینه که نیرو رو به تمام بدنه منتقل کنن و از شدت ضربه به اتاق و سرنشین کمتر بشه.البته الن با طراحی خاص و آلیاژهای پیشرفته تر این مشکل وزن هم حل شده.

7. 5 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فکر میکنم این موضوع باید اینجا بسته بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ماشین امریکایی کجا و اسباب بازیهای اروپایی کجا
    البته این نظر من نیست و اینو بزرگان میگند (بشخصه عاشق ماشینهای المانی و بخصوص آئودی و بی ام و هستم)
    اگه کمپانیهای آئودی و بنز و بی ام و را از اروپا جدا کنیم میبینیم ماشینهای اروپایی چیز شاخی دربرابر ماشینهای امریکایی نیستند
    ضمنا بوگاتی هم چیز شاخی نیست با اون پول میشه یه هلیکوپتر فول آپشن (با سیستم و رینگ 18 خرید)
    Last edited by s-b; 03-08-2009 at 00:22.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه کمپانیهای آئودی و بنز و بی ام و را از اروپا جدا کنیم میبینیم ماشینهای اروپایی چیز شاخی دربرابر ماشینهای امریکایی نیستند
    مگه لامبورگینی یا فراری از کوروت چیزه کمی داره........؟؟؟؟؟؟؟؟
    مگه پورشه چیزه کمی از بنزو ائودی داره .......... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منم نظرم اینه که ماشین های امریکایی محکم هستند شما تموم گفتگو رو از اول بخون بعد نظر بده من چند بار بگم به قول farshadd مقایسه ی یه کشور با یک قاره اشتباهه پرونده ی این بحث ها در اینجا بسته میشه البته با اجازه ی بزرگان چون از اول موضوع بحث اشتباهه و ما بیخود افتادیم به جون هم.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان یه کاری نکیند درخواست بسته شدن تاپیک رو بدم
    اصلا نمسدونم شما چرا به بحثهای کلی علاقه دارین وقتی هیچ چجیزی مشخص نیست شما چه چیزی رو دارین مقایسه میکنید .علاقه شخصی خودتون رو؟ماشینهای کدوم دوره رو باهم مقایسه میکنیم امروز یا دهه60-70 میلادی؟

12. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان یه کاری نکیند درخواست بسته شدن تاپیک رو بدم
    اصلا نمسدونم شما چرا به بحثهای کلی علاقه دارین وقتی هیچ چجیزی مشخص نیست شما چه چیزی رو دارین مقایسه میکنید .علاقه شخصی خودتون رو؟ماشینهای کدوم دوره رو باهم مقایسه میکنیم امروز یا دهه60-70 میلادی؟
    بابا منم همینو میگم دیگه شما درخواست بسته شدن تاپیک رو بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •