به نظره منم سامسونگ گزینه ی بهتریه چون گوشی های شیک و باریکی میزنه.
موتورلا تو ایران زیاد طرفدار نداره و اگه خراب بشه کمتر کسی میتونه درستش کنه.
به نظره منم سامسونگ گزینه ی بهتریه چون گوشی های شیک و باریکی میزنه.
موتورلا تو ایران زیاد طرفدار نداره و اگه خراب بشه کمتر کسی میتونه درستش کنه.
امروز یه گوشی دیدم که از نظر قشنگی واقعا قشنگه.
تی707 سونی اریکسون.
قیمتش هم 210 تومان دوربین 3 داره.و کمتر دست کسی هست
اینم عکسش
برای اطلاعات بیشتر در مورد این گوشی برو به این تاپیک
سایت gsm هم یه ریویو فارسی ازش داره که میتونه کمکتون کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by zimka_14162; 30-07-2009 at 12:55.
طبق ریویو سایت جی اس م آرنا تی707 از نظر موسیقی در سطح بالایی قرار گرفته و از لحاظ بلندی نیز صداش از اکثر گوشیهای سونی بلندتره و کیفیت خوبی داره.و از این لحاظ شبیه به دو گوشی سونی مثل دبلیو595 و دبلوی508 هست که هر سه تا نمره ی Exellent گرفتنتد.
البته دبلیو 508 و 595 هم گوشیهای عالی هستند.دبلیو980 هم گوشی زیبایی هستند که الان 200 هزار تومان شده (دوربین3 +8 گیگ حافظه داخلی
دبلیو980=دوربین3+زیبا+8 گیگ حافظه داخلی+البته یکی از معایب این گوشی اینه که روی صفحه بیرونی متاسفانه اگه خوب مراقبت نکنی خش میفته اما اگه مراقبش باشی چیزی نمیشه .اما این ایراد سونی توی تی 707 و دبلیو508 خوب شده و هم صفحه ی بیرونی و هم داخلی ضد خش هستش.
دبلیو508 که از لحاظ صدا در سطح خیلی بالایی قرار گرفته حتی از980 هم میگن بهتره
و اینم هندسفری جدید سونی اریکسون که توی پک دبلیو595 هست و دو تا خروجی هدفون داره.
![]()
از همگی دوستان بابت کمک های فراوانشون بی نهایت ممنونم
با توجه به تمام مباحث تصمیم گرفتم که یا kf750 انتخاب کنم و با v8 یا v9
در مورد صحبت کاظم جان باید بگم که بله رنگ طلایی kf750 تو بازار موجوده و خودمم خیلی چشمم بهش خورده
دوستان به نظرتون من چی کار کنم؟
انتخابم بین این دوتاست(ال جی و موتورولا)
بدجور تو دو راهی گیر کردم
هر دو گوشی خاص و تک هستن و اینکه ظاهرا جدیدا قیمتشون خیلی افت کرده و بازم موندم کدوم رو بگیرم
راستی این شفاف کننده صدای موتورولا چیه؟چیز خوبی از آب در اومده؟
ال جی همچین قابلیتی نداره؟شنیدم یه چیزی به نام دالبی داره؟اون کارش چیه؟
در کل اگه میشه منو کمک کنید
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین حتما بگین
من باشم سکرت میگیر امکاناتش خیلی خیلی بیشتره و قیمتش مناسبتره.
اسپیکر اصلی توی سکرت همون اسپیکر مکالمه هستش پس وقتی مکالمه میکنی صداش خیلی بلنده و همیشه صداش رو کم میکنی و از لحاظ مکالمه با هیش کدومشون مشکل نداری مثل بعضی گوشیهای سامسونگ که توی مکالمه خیلی صداشون بنده
اگه مشکل صفحه نمایش هست که اگه اون دو تا موتورولا سه تا صفحه نمایش هم داشته باشن به پای یه صفحه نمایش 2.4 اینچی سکرت نمیرسه . divxو...رو هم که پخش میکنه دوربینش هم حتما از 5 مگاپیکسلی های خوب بازار هست و خروجی tv هم داره.
کلا بین این سه تا خیلی سرتره.تازه اون دوتا (v8,v9) سنسور auto rotate هم ندارن.
البته اون دو تا هم برتری هایی مثل
1- تکنولوژی crystal talk که گفتین .این تکنولوژی ترکیبی از سخت افزار (گیرنده و فرستنده صدا) و نرم افزار(پردازش صدا و کاهش نویز) هست که خیلی تو مکالمه ها صدای شفافی رو میرسونه.
2-در اغلب قسمت های بدنه از استیل ضد لک استفاده شده.
3-کیفیت صدا چه توی مکالمه یا موزیک گوش کردن (با هندزفری یا بی هندزفری) بهتره
Last edited by Mahdi_Co_1368; 01-08-2009 at 15:02.
دوست عزیز در کل خریداری از برند ال جی بهتره تا برند موتورلا.......مگر اینکه از برند موتورولا خوشتون بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)