پس یعنی به نظره شما برای من ماکسیما گزینه ی بهتریه؟
پس یعنی به نظره شما برای من ماکسیما گزینه ی بهتریه؟
دوست عزیز ولی دنده ی مزدا3 یه چیزه دیگست(ماله مزدا3 تیپ ترونیک میباشد)هم دستی داره هم اتوماتیک همچنین خیلی هوشمند تر از ماکسیما میباشد
منظورم از اسپرت اینه که یه سیستم حسابی به همراه یه تغییراتی در ماشین که متفاوت بشه..........
با این مورد هم تا حدودی موافقم ولی به نظره شما یعنی مزدا3 برای 4 نفر خوب نیست؟
چرا ماکسیما برندس؟
Last edited by merikh_merikh; 29-07-2009 at 23:01.
من که خودم گفتم مزدا گیربکس هوشمند داره! این هم که میگن دستی چیز مسخره ایه! یکم که دورموتور میره بالا خودش اتوماتیک دنده رو عوض میکنه(یادم نیست فکر کنم رو 5500 بود!) ولی امتحانش مجانیه هم مزدا رو بشین و هم ماکسیما ببین کدوم اسپرت تره! حتی ماکسیما اتومات!اونوفت جواب معلوم میشه!دوست عزیز ولی دنده ی مزدا3 یه چیزه دیگست(ماله مزدا3 تیپ ترونیک میباشد)هم دستی داره هم اتوماتیک همچنین خیلی هوشمند تر از ماکسیما میباشد
گفتم رو ماشین بالای 30 تومن هرکاری کنی خود به خود خز میشه! مگر تیونر رسمی برند این کار رو بکنه! شما نهایتا رو مزدا یه سیستم بخوای بندازی که کدوم آدم عاقی سیستم Bose رو ول میکنه پایونیر میندازه؟(یا تو ماکسیما کلاریون رو ول کنی یه برند دیگه بندازی!)منظورم از اسپرت اینه که یه سیستم حسابی به همراه یه تغییراتی در ماشین که متفاوت بشه..........
خیر برای 3 نفر که نفر سوم یه بچه باشه خوبه! البته منظورم از این حرف راحتی خیلی زیاده وگرنه من خودم با 4 تا از رفقا با یه 206 تا شمال رفتیم کسی صداش در نیومد(البته میدونستن اگه اعتراض کنن از ماشین بیرونشون میکنم شاید واسه همین اعتراض نکردن!با این مورد هم تا حدودی موافقم ولی به نظره شما یعنی مزدا3 برای 4 نفر خوب نیست؟
از همه لحاظ سره! یادت نره داری یه ماشین 2007 رو با یه ماشین چند نسل قبل مقایسه میکنی!چرا ماکسیما برندس؟
اول اینکه این تاپیک باید توی مشاوره زده میشد.
خیر.
مصرف سوخت، تکنولوژی فرمان، طراحی و برخی دیگه از پارامتر های مزدا 3 بهتره.
===========
اما دوست عزیز، من یه نکته در مورد خرید به شما تذکر بدم.
دقت در انتخاب و بعد دقت در خرید لازم و ضروریه اما گفتن "ممکنه... ممکنه..." و "شاید... و شاید ..." های بیش از حد باعث از دست رفتن فرصت ها میشه.
سلام.
دوستان من مزدا3 را انتخاب کردم.
دیروز اخره شب دوباره پشت مزدا3 نشستم و بعد پشت ماکسیما و فرقا خیلی واضح بود........
مزدا3 لذت فروان و فرمان پذیریه عالی...
ماکسیما بی صرو صدا و چون میدونی که موتورش قویه احساس میکنی میخای پرواز کنی(البته شاید چون ادمبه خودش میگه موتورش قویه چنین احساسی سراغ ادم میا)....
در کل انتخابم روی مزدا3 هست.نظره دوستان چیه؟
امیدوارم ایندفعه تصمیمتون قطعی باشه.
بعدی میدونم بعد از این همه مجادله و تبادل نظر، نظر دوستان رو نشه فهمید.
![]()
فرشاد جان به عنوان سوال اخر:
به نظره شما اگه من الان یه ماشین ارزون قیمت بگیرم و تا امدن مزدا3 2010 صبر کنم خوبه؟
ارزش داره؟
همچنین به نظره شما مزدا3 فعلی قشنگتره یا مزدا3 2010؟
من جواب این سوالتون رو قبلا هم دادم.
در چند پست قبل هم گفتم که:
مثل دوستانی که برای آمدن رانا صبر کردن و تندر نخریدن ، رانا نیومد که هیچ، تندر هم رفت.اما دوست عزیز، من یه نکته در مورد خرید به شما تذکر بدم.
دقت در انتخاب و بعد دقت در خرید لازم و ضروریه اما گفتن "ممکنه... ممکنه..." و "شاید... و شاید ..." های بیش از حد باعث از دست رفتن فرصت ها میشه.
=========
اقتصاد و بازار ایران پیش بینی پذیر نیست.
فرشاد جان تشکر(نمیتونم از دکمه ی تشکر استفاده کنم..........)
حالا فرشاد جان میشه بگین به نظره شما کدام یک قشنگتره(مزدا3 فعلی یا مزدا3 2010؟)
البته میدونم این مورد امریست سلیقه ای ولی میخاستم نظر و سلیقه ی شما را بدونم.
در ضمن همان طور که گفتم من در برنامه هام تقویت موتور ماشین هم دارم البته اگه بتونم عملیش کنم.......
حالا ایا با تقویت موتور میتونم مزدا3 فعلی را از نظره کارایی به مزدا3 2010 برسونم؟در واقع اصولن خودرویی مثل مزدا3 فعلی برای تقویت موتور بهتره یا مزدا3 2010؟
خیلی ممنون از همکاریتون.
منتظره جوابتون هستم.
منظورت از تکنولوژی فرمان همینه که پمپ هیدرولیکش خراب میشه فرمون میبره میری تو جوبه دیگه؟ درسته؟تکنولوژی فرمان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)