تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: ویندوز۷ (بتا) | اوبانتو | ویستا » مقایسه مشخصه ها

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

اگر کسی کارش وب و فیلم و آهنگ باشه که هر سیستم عاملی جواب میده برین لینوکس ولی اگه اهل نرم افزار های مهندسی - کار آفیسی _ ارائه سخنرانی و مقاله - بازی و ... هستید این لینوکس کشکه من با اوبونتو کار کردم 1 هفته بعد اغلب افراد پاکش می کنند . لینوکس سیستم عامل بشو نیست با اون 1 درصد کاربرش.
    تعریف سیستم عامل چیه . محیطی رو برای اجرای نرم افزازرهای کاربردی ارائه میده . نه اینکه دنبال درایور و آپدیت و .. اینا باشی .
    بله >>>> ولی ربطی به نرم افزار های مهندسی و کار های افیسی نداره ... اصولا ویندوز چون همه باهاش کار کردن یه جورایی براشون راحته ! ولی مثلا لینوکس یکم سخته براشون ... وگرنه لینوکس هم نرم افزار های افیس رو داره + این که ویروس نمی گیره + فریز و هنگ تو کارش نیست + نرم افزار های مهندسی هم داره (مشابه) + از نظر سروری حتی خیلی ها لینوکس استفاده می کنن و ویندوز رو اصلا قبول ندارن برای سرور ! و هزاران جوایز نقدی و غیر نقدی دیگر !

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد سرور نظری ندارم .
    بله نرم افزار مشابه هست ولی نه همیشه .بعد هم فکر کن شما یه فایل پاور پوینت داری میری برای ارائه میشه تو دانشگاه مثلا لینوکس باشه ؟ویروس کمتر به خاطر همون کاربر 1 درصدی هست هر وقت به اندازه ویندوز کاربر داشت یعنی بیش از 85 برابر کاربر و هکر ها و ویروس نویسها در یافتنش بعد بگین . شما با استفاده از نسخه 64 بیتی ویندوز هم مشکل ویروس برات کم میشه . هنگ تو کارش نیست ؟ با کوچکترین تغییرات بعضی وقتا درایوراش می پره . باگ های خفنی براش پیدا میشه و نیاز به اینترنت پر سرعت هست تا مدام آپدیت شه که تو ایران کمه .هیچ مهندسی با نرم افزار مشابه کار مداوم نمی کنه .
    از اینکه تو امضاتون نوشتین معلومه که همون لینوکس براتون بهتره .باید یه سیستم عاملی باشه که فقط بالا بیاد . کار دیگه ای به اون صورت نمیشه کرد جز ور رفتن با خودش .

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

از اینکه تو امضاتون نوشتین معلومه که همون لینوکس براتون بهتره .باید یه سیستم عاملی باشه که فقط بالا بیاد . کار دیگه ای به اون صورت نمیشه کرد جز ور رفتن با خودش .
    در واقع نمی دونم چرا همچین رتبه ای رو داده ... در اصل رتبه بندیش باید مشکل داشته باشه ! الان شده 2.0 !
    من درسته سیستمم ضعیف ولی دیگه نه اونقدری که بهم 1.0 بده ! به نظرم 3 عدد مناسبی باشه !
    MailBoard : MSI 848P Neo2-V
    CPU : Intel Celeron D Processor 336+, 2.80 GHz, 533 Mhz FSB 256 KB L2 Cache
    Graphic : Nvidia Geforce 5500 FX
    RAM : 1GB
    ایشالله به زودی این لئوپارد رو نصب می کنم و بیخیال هر چی ویندوز و ماکروسافته میشم !
    در ضمن این رو هم بگم که من هم فقط با ویندوز فیلم و اینترنت ندارم ها ! من با همین ویندوز که به قول شما ور رفتن با خودش هم با فتوشاپ کار میکنم هم با نرم افزار هایی Dreamviver و نرم افزار مشابه ش که شرکت ماکروسافت زده ! و فلش و کلی نرم افزار جور وا جور دیگه !+ یه سری برنامه که برای روباتیک استفاده می کردم ... که الان نمی دونم اصلا می تونم همین فتوشاپ رو روی این سون نصب کنم یا نه !
    فکر می کنم منظور شما از این که هیچ کار دیگه ای به اون صورت نمیشه کرد بازی باشه دیگه ! خب بله ! ولی با همین سیستم هم بازی هایی خیلی خوفناکی انجام می دم که گیم پلیش می ارزه به صد تا Assissan Creed !!! !
    البته روی این سیستم من Carbon رو هم اجرا کردم !

و این رو هم بگم که خیلی ها از سیستم هاشون فقط به عنوان یه مدیا سنتر استفاده می کنن ! حتی اگه سیستمشون خیلی خدا باشه ! مدیا سنتر + بازی ! اون مهندسان هم که شما می گین فکر کنم منظورتون autocad + 3d باشه ! که همون اتوکد رو هم من روی همین سیستم اجرا کردم !
    ویروس کمتر به خاطر همون کاربر 1 درصدی هست هر وقت به اندازه ویندوز کاربر داشت یعنی بیش از 85 برابر کاربر و هکر ها و ویروس نویسها در یافتنش بعد بگین
    حرف شما از یک نظر درسته ... ولی از بقیه ی جهات غلطه ! حرفه شما درسته چون بله وقتی که تعداد کاربر هاش زیاد بشه قطعا تلاش ها هم برای خراب کاری توی این سیستم عامل زیاد میشه ! ولی لینوکس به خاطر امنیتشه که معروفه ... و به خاطر همین امنیت زیادشه که به عنوان سرور ازش استفاده میشه !!! همه اقرار کردن که لینوکس از نظر امنیتی از مک و ویندوز خیلی قوی تره
    باگ های خفنی براش پیدا میشه و نیاز به اینترنت پر سرعت هست تا مدام آپدیت شه که تو ایران کمه .
    مثلا توی ریس هایی که هکر ها میزارن معمولا هکر ها خیلی راحت تر می تونن توی ویندوز باگ پیدا کنن تا توی لینوکس ... فکر نمی کنم این ربطی داشته باشه که تعداد یوزرش کم هست ...!
    و در مورد این باگ های خفن و اپدیت ها مستمر هم من چیزی نشنیدم ... معمولا هر 6 ماه یا بیشتر یا کمتر ! همه ی OS ها یه سری اپدیت هایی رو می دن ! این که می گی باید مدام اپدیت بشه فکر کنم منظورت همینه که درایور هاش نصب بشه دیگه ؟ چون من تا حالا آپدیت خاصی(به جز آپدیت هایی که به صورت پکیج های نرم افزاری هستن ! مثلا خود ویندوز هم داره مثل همین .نت فرام ورک ...)ندیدم ! و بعدش هم ! من فقط آپدیت هایی رو دیدم که برای درایور های سخت افزار ها هست ! که همین قدر بگم همین سون ! یک دونه از سی دی های درایور دستگاه های من رو نتونست نصب کنه ! نه صدا نه گرافیک !!! و حتی مودم ای دی اس الم رو ! (از یه کامپیوتر دیگه براش دانلود کردم) تمام اینا رو از اینترنت گرفت! پس این هم عیب نمیشه که روی لینوکس گذاشت

و اما حالا سون رو میبینیم ! اومدم یه نرم افزار نصب کنم ! هی اخطار میده !!! اجازه میدی یا نه ! اجازه می دی یا نه !(صد رحمت به همون XP)
    البته سرعتش بهتر از XP هست ! مخصوصا سرعت لودینگش ...
    اگه کلیپ های تبلیغاتی اپل رو ببینین در واقع به مشکلاتی که مدت های زیادی باهاشون سر کردی رو متوجه میشی !

---

این پست 800مین پست من بدون شمارش پست هام در بازی های آنلاین میباشد =))
    Last edited by bersam; 02-09-2009 at 21:20.

در آغاز فعالیت نعمت255's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

جالبه ،ولی به نظرم مقایسه اون با XP بهتر باشه تا برای کاربرهای XP تغییرات بیشتر محسوس باشه،اگه میشه اینکارو بکنین.مرسی

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •