نه اين دما بالا نيست نگران نباش
نه اين دما بالا نيست نگران نباش
خيلي زياد هست
يك فن بگذار روش يك فن دورش تند باشد نه اين الكيها كه تاثيري ندارند
بله .......................
هر چيپستي با باالا رفتن دما كارآييش كمتر ميشه، از اونجا كه تو بازي دما تا اينجا ميره شما احتمالا يا اور كردي و يا تهويه نامناسبي داري و يا سيستمت گرد و خاك زياد گرفته!
حالا اگه نگراني يه دونه فن8 سانتي پشت كيست واسه تهويه اضافه كن تا دما كمتر بشه
راستي نگفتي تو حالت عادي و بيكاري سيستم دماش چقده؟!
نه همون روز اولی که این سیستمو بستم دماش همین جوری بود ( پس به خاطر خاک نیست )
اور هم فقط cpu رو اور کردم ( تاثیر داره توی دمای nb ؟ )
تهویه هم که که سیستم 2 تا فن 12 داره یکی جلو یکی پشتش ( فکر نمیکنم تهویه بدی داشته باشه )
توی حالت عادی هم 47-48 هستش
تهویه کیست خوب نیست زاد محمد جان ولت nb ر و تغییر دادی!؟نه همون روز اولی که این سیستمو بستم دماش همین جوری بود ( پس به خاطر خاک نیست )
اور هم فقط cpu رو اور کردم ( تاثیر داره توی دمای nb ؟ )
تهویه هم که که سیستم 2 تا فن 12 داره یکی جلو یکی پشتش ( فکر نمیکنم تهویه بدی داشته باشه )
توی حالت عادی هم 47-48 هستش
د ر کل برنامه خود مین یه سقف پیشفرض داره برای دمای مین +10 از اون هم مشکلی نیست!
براي اطمينان پردازنده اور پردازنده رو وردار ببين درست ميشه يا بهتر ميشه دما؟
وضعيت مكش فن ها رو هم كنترل كن ببين كدومش وروديه كدوم خروجي، تغذيه برقشون از كجاس؟
حالا که فکر میکنم میبینم اولا که اور هم نکرده بودم دما همین بود ( فکر کنم کلا اور cpu هم زیاد تاثیری روی دماش نداشته باشه - اور بدون هیچ افزایش ولتاژی )
درسته وضعیت فن ها جلوییه هوا رو میکشه تو کیس پشتی هم میده بیرون ( از همین برق 4 تایی پاور )
نه وضعیت مکش خوبه چون وقتی در کیس رو باز میزارم دما بیشتر میشه
نه تغییر ندادم ولتاژ روتهویه کیست خوب نیست زاد محمد جان ولت nb ر و تغییر دادی!؟
د ر کل برنامه خود مین یه سقف پیشفرض داره برای دمای مین +10 از اون هم مشکلی نیست!
متوجه جمله دومت نشدم : دی
میگم نرم افزار همراه مین یه حداکثر دما بر ای مین و حالا پردازنده و یه حداقل برای دور فن و ...درنظر گرفته از اون دما بر ای مین تا حد اقل 10 درجه بالاتر هم مشکلی نیست!
ممنون مشکل با یک فن حل شد دما بعد از چند ساعت کار 36
ارباب سایه جان با همون پاور مثله بلبل کار میکنه کی بسوزه خدا میدونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)