درباره قیمت مطمئنی؟این قیمت کجاست؟اگر اینطوری باشه که خیلی خوبهVGA: Zotac GTX 260c216==>230T!!!!
OKاشتباه شد. قیمتی که گفتم برای این مین ASUS - P5Q PRO بود
برای کارت گرافیک و سی پی یو فن بگیرم؟فناشون چقدره؟
درباره قیمت مطمئنی؟این قیمت کجاست؟اگر اینطوری باشه که خیلی خوبهVGA: Zotac GTX 260c216==>230T!!!!
OKاشتباه شد. قیمتی که گفتم برای این مین ASUS - P5Q PRO بود
برای کارت گرافیک و سی پی یو فن بگیرم؟فناشون چقدره؟
اگر اور نمی کنی فن خودشون کافیه و نیازی به خریدن فن نیست.
Asus Rampage II Gene : الان حدود 235 تومنه !
با احترام به نظرات دوستان،من خودم اعتقاد دارم كه مادربورد از همه چي مهمتره، نميتونم يه مادربورد معمولي پيشنهاد كنم، فكر ميكنم اگه پردازنده رو همون 8400 نگه داري و هزينه هاشو بدي به رم و مادربورد بهتر باشه
دوست من این مادربرد که برای Core i7 طراحی شده؟!Asus Rampage II Gene : الان حدود 235 تومنه !
آقا این مین سوکت 1366 مگه نیست؟ خوب اگر اینو بخود ببنده CPU رو هم Core i7 باید ببنده که ارزون ترینش 920 هست به قیمت 310 تومن و البته اون موقع رم رو هم باید سه یا شش گیگ ببنده تا بتونه از حداکثر توان سیستم و رم بهره بگیره. اگر ایشون قصد داشت 1 تومن خالص صرف کیس کنه پیشنهاد شما کاملا منطقی بود.Asus Rampage II Gene : الان حدود 235 تومنه !
با احترام به نظرات دوستان،من خودم اعتقاد دارم كه مادربورد از همه چي مهمتره، نميتونم يه مادربورد معمولي پيشنهاد كنم، فكر ميكنم اگه پردازنده رو همون 8400 نگه داري و هزينه هاشو بدي به رم و مادربورد بهتر باشه
ایولنه فعلا نیازی به اور نیست.ولی بعدا اگر خواستم اور کنم براشون فن میذارم .
Asus Rampage II Gene : الان حدود 235 تومنه !
با احترام به نظرات دوستان،من خودم اعتقاد دارم كه مادربورد از همه چي مهمتره، نميتونم يه مادربورد معمولي پيشنهاد كنم، فكر ميكنم اگه پردازنده رو همون 8400 نگه داري و هزينه هاشو بدي به رم و مادربورد بهتر باشهفکر نمی کنم مین اینقدر بالا نیاز باشه.بهتره برای گرافیک و CPU خرج کنم.اگر ایشون قصد داشت 1 تومن خالص صرف کیس کنه پیشنهاد شما کاملا منطقی بود.
دوستان تو بازار رضا قیمتا اینیه که arbabe.sayeha میگه یا این قیمتای یجا دیگه ست؟
کدوم مغازه تو بازار رضا این کارت گرافیکو داره(طبقه و واحدو بگین لطفا)؟![]()
حق با شماست اين مادربورد واسه سري هاي IV خوبه!!
ممنونم تذكر خوبي بود
حالا اينو پيشنهاد ميكنم. اين ديگه هم ارزون ترش كردم هم خيلي به صرفه هستش :
ASUS P5Q3 P45 DDR3
مشخصات کلی مادربورد
نام
ASUS P5Q3 P45 DDR3 - مادربورد ایسوس پی5کیو3
نوع محصول
Motherboard
Form Factor
ATX
ابعاد
30.48cm Width x 24.38cm Depth
مدل چیپست
P45 Express
تکنولوژی پردازنده
Enhanced SpeedStep Technology
Floppy Controller
دارد
IDE Controller
دارد
IDE Standard
Ultra ATA/133 (ATA-7)
RAID Controller
دارد
SATA Controller
دارد
SATA Standard
Serial ATA/300
Expansion Slots
2 x PCI Express x16 3 x PCI Express x1 2 x PCI
Number of IDE Interfaces
1
Number of SATA Interfaces
9
بیشترین حافظه
16GB
حافظه استاندارد
DDR3-1600/PC3-12800 DDR3-1333/PC3-10600 DDR3-1066/PC3-8500
تکنولوژی مموری
DDR3 SDRAM
تعداد اسلات های مموری
4
بایوس
8 Mb Flash ROM PnP, DMI 2.0, WfM 2.0, SM BIOS 2.5, ACPI 2.0a
64-bit Processing
دارد
اينم عكسش :
![]()
قيمتشم حدود 195 تومنه
اين ديگه خداييش خوبه!
فوق العاده ست اما من پولم نمیرسهقيمتشم حدود 195 تومنه
اين ديگه خداييش خوبه!وترجیح میدم پولمو بزارم برای CPU و گرافیک.به نظرت مشکلی پیش میاد؟
حالا اگر مانیتورو از بانه گرفتم و قید گارانتی رو زدم و تهش چیزی برام موند OK
![]()
این قیمت یه سایت هست-10 راحت ایران گیر میاد این حدود!درباره قیمت مطمئنی؟این قیمت کجاست؟اگر اینطوری باشه که خیلی خوبه
خارک جان نه اصلا پیشنهاد نمی کنم اون مینها رو یه مین متوسط با پرد ازنده و گرافیک قوی خیلی بهتر عمل خواهد کرد جا برای ارتقا رو فراموشش کنید i5 بیاد مینهای مناسبش و با همین هزینه دوباره ارتقا
من باشم برای lga 775-p45 حداکثر 140-150 خرج می کنم!باقیش رو گرافیک و پردازنده بعدش هارد و رم و ...قيمتشم حدود 195 تومنه
اين ديگه خداييش خوبه!
منم موافقم کار درستی می کنی اصل انتخاب سیستم بر مبنای p/p هست نه آینده نگری و جا برای ارتقا روی سوکتی با وضعیت نامعلوم و ...(اسمایلی سخنرانی!)فوق العاده ست اما من پولم نمیرسهوترجیح میدم پولمو بزارم برای CPU و گرافیک.به نظرت مشکلی پیش میاد؟حالا اگر مانیتورو از بانه گرفتم و قید گارانتی رو زدم و تهش چیزی برام موند OK
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)