آقا یکم وایسید همکار جدید تعیین شد ببینیم میتونه یه نظمی به انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای بده یا نه! (ایشالا که بتونه!)![]()
آقا یکم وایسید همکار جدید تعیین شد ببینیم میتونه یه نظمی به انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای بده یا نه! (ایشالا که بتونه!)![]()
مدیر های گرامی...بیاین یه سری به این تاپیک بزنید....خواهش میکنم.
اوضاع از قبل هم بد تر شده...همه به جوون هم افتادن!!!
من خودم از اینجا اعلام آمادگی میکنم واسه درست کردن اون تاپیک
فكر نكنم كسي از اون تاپيك سالم بيرون بره با اين وضع!!!مدیر های گرامی...بیاین یه سری به این تاپیک بزنید....خواهش میکنم.
اوضاع از قبل هم بد تر شده...همه به جوون هم افتادن!!!
من خودم از اینجا اعلام آمادگی میکنم واسه درست کردن اون تاپیک
شدیدا" تائید میکنم
شرایط طوری شده که من الان چند هفته هست به خاطر پست های یک سری افراد اصلا تو اون تاپیک پست نمیدم.
خواهشا" رسیدگی کنید.
ما که نفهمیدیم این همکارایه اون بخش چرا ناپدیدو غیبو مفقود میشن!شدیدا" تائید میکنم
شرایط طوری شده که من الان چند هفته هست به خاطر پست های یک سری افراد اصلا تو اون تاپیک پست نمیدم.
خواهشا" رسیدگی کنید.
بخشهای دیگه یه پست میدی اسپمه 3 سوت پاک میشه اما اونجا...
غلط نكنم مديراي انجمن بازي هاي انلاين به روش پارتيزاني كار مي كنن!!!ما که نفهمیدیم این همکارایه اون بخش چرا ناپدیدو غیبو مفقود میشن!
بخشهای دیگه یه پست میدی اسپمه 3 سوت پاک میشه اما اونجا...
منم قبلا اونجا خیلی فعالیت میکردم اما الان دیگه خیلی وضعش خرابه نظرات من:
*تایپکت که قفل نمیتونه بشه چون خودتون میبینید چقدر واقعا به اون تایپکت نیاز دارن
*مدیر جدید اگه بخواد انتخاب بشه باید فردی مثل جیگسا یا blizzard باشه که از wow یه چیزی بدونن و اسپم رو از بحث تشخیص بدن
*اگه زیر شاخه ایجاد بشه خیلی اعضا اونجا کم میشه توش و کلا همه بخش میشن
**به نظر من فقط یه مدیر خوب میخواد که یه چند بار پاک کنه پست های اسپم رو بعد بقیه دیگه حواسشون جمع میشه که نباید دیگه اسپم کنن
بنده نیز مثل ho0rezam امادگی خودم رو برای سرو سامان دادن اعلام میکنم
اخه مدير رو كه براي يه تاپيك انتخاب نمي كنن!! براي انجمن انتخاب مي كنن!! امكان انتخاب مدير موقت (!) هم وجود ندارد!!!منم قبلا اونجا خیلی فعالیت میکردم اما الان دیگه خیلی وضعش خرابه نظرات من:
*تایپکت که قفل نمیتونه بشه چون خودتون میبینید چقدر واقعا به اون تایپکت نیاز دارن
*مدیر جدید اگه بخواد انتخاب بشه باید فردی مثل جیگسا یا blizzard باشه که از wow یه چیزی بدونن و اسپم رو از بحث تشخیص بدن
*اگه زیر شاخه ایجاد بشه خیلی اعضا اونجا کم میشه توش و کلا همه بخش میشن
**به نظر من فقط یه مدیر خوب میخواد که یه چند بار پاک کنه پست های اسپم رو بعد بقیه دیگه حواسشون جمع میشه که نباید دیگه اسپم کنن
بنده نیز مثل ho0rezam امادگی خودم رو برای سرو سامان دادن اعلام میکنم
Last edited by مطلق السلطنه; 14-08-2009 at 22:38.
تاپیک مثل این که داره می پکه ... می گن بازی کردن و حتی اسپم دادن هم جنبه می خواد ... حالاهاست که شاهین کینگ بیاد مثل اون موقعی تریبال وارز یه حال اساسی به این تاپیک بده !!! البته خوبه حالا ما اون موقع حداقل با هم دیگه کل کل نمی کردیم ... حداقل هوای هم رو داشتیم !
بهترين كار اينه كه يه گروه زده بشه ... اون جا تا دلتون مي خواد اسپم بدين ... هرچند که آخرین سری به خاطر اسپم دادن توی گروه یه اخطار ۲٠ پوینتی از پاپ گرفتم !
والله ! من يادمه اين تابيك تا بود يا مثلا كسايي مثل jigsa مي اومدن يه مطلب مفيد مي زاشتن همه كيف مي كرديم ! يا يكي دو تا مي اومدن و يه سرور مي خواستن كه همين wowscape بيشنهاد مي شد ! باز هم همه راضي بودن !
فوق فوقش هم دو تا ميتينك توي تابيك مي زاشتيم كه توي بازي هم ديكه رو ببينيم ... حالا كه ميرم صفحات اخر رو مي خونم ! تا اين 10 تا صفحه ي اخر كه يه بست بدرد بخور نديدم ! فكر كنم بقيه ي اون 300 صفحه ي ديكه هم همين باشه ...
اين علي هم معلوم نيست كجاستش ... بياد يكم اين اسپم ها رو باك كنه ...
---
مثل اين كه مسعود كينك اومده يه صفايي به اون جا بده !
---
مي كم جريان جيه كه وقتي يكي همكار ميشه اين طوري غيب ميشه ؟؟؟ كلا همكار بازي هاي انلاين بيشتر !
Last edited by bersam; 14-08-2009 at 22:48.
تبریک میگم تایپکت فقل شد حالا ما کجا در مورد wow بحث کنیم؟(البته مفید)
میدونم خوب مدیر انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای کنناخه مدير رو كه براي يه تاپيك انتخاب نمي كنن!! براي انجمن انتخاب مي كنن!! امكان انتخاب مدير موقت (!) هم وجود ندارد!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)