خیلی خوبه یه کم تناسبو رعایت کنی خوب میشه یه کم هم در مورد اناتومی تحقیق کن ....................
جای ماهیجه ها و استخون ها رو بدونی خیلی بهتر میسازی
برای صورت هم اگه یه جمجه رو مورد برسی قرار بدی خیلی عالیه ......................
ادامه بده
خیلی خوبه یه کم تناسبو رعایت کنی خوب میشه یه کم هم در مورد اناتومی تحقیق کن ....................
جای ماهیجه ها و استخون ها رو بدونی خیلی بهتر میسازی
برای صورت هم اگه یه جمجه رو مورد برسی قرار بدی خیلی عالیه ......................
ادامه بده
باشه هادی، خونخوارش میکنم، دفعه ی بعد اومدی حواست باشه، نظر دادی سریع در رو که خیلی خطرناکه.
مرسی.
تنکس فرهاد جون، حتما، اینم که هنوز بهش شکل ندادم، درست میشه. ممنونم از نظر مفیدت.![]()
آفرین همایون جان ، خیلی عالیه ، خوشم اومد ، ایدتم جالبه ...
برای خوفناک شدن ، روی ماهیچه هاش کار کن ...
مرسی سروش عزیز، لطف داری.
حتما ماهیچه هاشم درست میکنم.
میگم یه خورده تخیلیش نکنم؟ هرچند همینشم آخر تخیلیه، ولی منظورم از این اندامهای اضافیه که واسه این موجودات عجیب غریب میسازن!
البته فکر میکنم اینو همینجوری ساده بزنم با جزئیات کم، بعدا یه کاراکتر دیگه رو اونجوری بسازم، چطوره؟
آره اون هم خوبه ، میتونی اون دمشو ، یه چیزی مثل نیش عقرب درست کنی ، یا اینکه روی سرش یه شاخ عجیب و غریب بذاری ...
سلام همایون جان
کار جالبی شده
خب اندام بزرگه اگه سر لاغر باشه فکر میکنی تو چشم میاد ....؟ خب من فکر کنم اگه سرم بزرگ بسازی ولی صورت از قسمت لپ تو رفتگی داشته باشه جالبتر میشه
موفق باشی دوست عزیز![]()
ممنونم دوست خوبم.
واسه سر که کلا میخوام شبیه آدم نباشه و ترسناک و قوی نشون بده.
واسه عکسها هم تشکر میکنم، یه چیزایی که مد نظرم بود تو عکسایی که گذاشتی میبینم. دستت درد نکنه.
راستی ببخشید که اسمتونو نمیدونم...
خب دوستان یه خورده روش کار کردم و تقریبا شکل کلیشو درآوردم، البته شکمش هنوز جای کار داره. پاهاشم یه مدل زدم خوشم نیومد حذف کردم که دوباره بزنم.
اینم تا اینجای کار:
صورتشو هنوز دست نزدم، اما این تصویر پایین رو کشیدم و میخوام مث همین بسازمش، چطوره؟
ولی مو و خز نمیزنم، یه حالت پوست خشنی میخوام داشته باشه.
اینم تصویر:
راستی شاخ واسش بزنم یا نه؟ یه مدل موی دم اسبی هم واسش تست زدم که دیدم سوسول میشه حذفش کردم.
کلا مث اینکه هر چی ایده وجود داره میخوام رو این پیاده کنم. خب نه دیگه همینا کافیه.
اگه عکسی از زاویه ی خاصی هم میخواید بگید تا بذارم.
هر نظر و پیشنهادی که دارید دریغ نکنید.
مرسی از همه.
خیلی عالیه معلوم میشه قدرت دستت هم بالای خوب اگه بتونی تمامی منحنی هایی که به این خوبی رو کاغذ بکشی ...............
رو روی فضای سه بعدی در بیاری عالی میشه
من هم همین کارو میکنم ................. یعنی مدلمو طوری فرض میکنم که انگاری دو بعدیه و به راحتی منحنیا رو رسم میکنم
منظور از منحنی ها هم همین قوصایی است که تو طرحت دیده میشه مث رو پیشونی و ...
مرسی فرهاد جان.
به نظر من طراحی رو کاغذ و درک ابعاد و زوایای سه بعدی روی صفحه ی دو بعدی پیش نیاز کار سه بعدیه.
کسی که بخواد مدلسازی سه بعدیش خوب باشه اگه قبلش طراحی دو بعدی کار کرده باشه و به نتیجه رسیده باشه خیلی موفق تر و راحتره تو کارش. البته من کجا و طراحی دو بعدی کجا، چهارتا خط کشیدم میگم طراحی!
اون گوشی هم که طرح زدم تو مدل سه بعدی نمیزنم، اصلا نمیدونم چطور حواسم بهش نبود درستش کنم، خوب نکشیدمش و جاشم رو سر درست نیست. ولی تو مدل نمیخوام گوش بزرگی بزنم. تو مایه های همون گوش دایناسور، یه سوراخ کوچیک کافیه.
نظرتون چیه در این مورد؟
راستی ایرادای مدل سه بعدی رو هم بگی ها.
در آخر هم بگم این مدل تو مکس درست میشه و اثری از زیبراش نخواهد بود، میخوام کارمو با مکس نشون بدم. زیبراش که همش میشه نقاشی. این کار واسه تست خودمه!
تنها چیزی هم که وقتمو میگیره اینه که مرجعی از این مدل ندارم و ذهنی میرم جلو. واسه همین هی میسازم، به دلم نبود پاک میکنم دوباره از اول میزنم. میدونم که روش درستی نیست ولی گفتم واسه تست خودمه.
ممنونم از توجهتون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)