5320 خوبه اما این دوستمون تاکیید روی صدا دارند که 5320 اصلا صدای خوبی نداره.
در ضمن 5130 چین میزنه اما زیر نظر نوکیا واقعا گوشیه خوبیه
تصمیم با خودتون
5320 خوبه اما این دوستمون تاکیید روی صدا دارند که 5320 اصلا صدای خوبی نداره.
در ضمن 5130 چین میزنه اما زیر نظر نوکیا واقعا گوشیه خوبیه
تصمیم با خودتون
Last edited by omidsys; 25-07-2009 at 22:51. دليل: ...
s 500 گوشی شیک و خوبیه و کسان هم که دارن ندیدم گلایه کنند ... w 580 هم بد نیس ... تو همین رنج قیمته ...
اونكه بالاي 150 تومنه...
گوشی 6303 رو هم یه نگاه بنداز
قیمتش حدود 150 تومنه ولی نمیدونم صداش چطوره
یه خوبی که به نظر من دارع بدنه استیلشه
گوشی خودم : 6300 نوکیا خیلی خوش دسته تا حالا 4 تا ازش خریدم![]()
7500
صدای عالی(خودم داشتم)
صفحه ینمایش 2 اینچی با نمایش 16 میلیون رنگ
صفحه کلید راحت
دوربین 2 همراه با فلش
با گارانتی پارسه 140
![]()
اطلاعات زیادی ندارم
صداشون متوسطه توی هدفون هم اصلا جالب نیست
توی هدفون متوسط به بالا هستش توی اسپیکر واقعا ضعیفه
دی900 صدای متوسط داره توی هدفون هم متوسطه
5220 هم صداش جالب نیست
اس500 توی اسپیکر بدک نیست
دبلیو580 گزینه ی مناسبی هست
دبلیو550 گشوی 3-4 سال پیش هست کیفیت صدا نداره اما بلنده .اما یه مشکل داره و اینکه مموری کارت بهش نمیخوره
--------
به نظر من توی این رنج قیمت بیشتر گوشیها صدای متوسط دارند اما بهتره که سونی اریکسون بگیری و صداش رو بدی واست تقویت کنن البته توی همین فروم هم آموزش تقویت صدا هستش
من اگه باشم توی این رنج قیمت دبلیو580 رو میخرم اولا صدای اصلیش تقریبا خوب و با کیفیت و هدفونش هم عالیه تازه اگه بدی تقویت کنند صداش خیلی بلند میشه
البته اگه تونستی توی بازار دبلوی850 رو پیدا کنی خیلی خوب میشه اگه این گوشی رو تقویت کنی صداش خیلی بلندتر و کیفیت خیلی خیلی خوبی داره.تازه نسبت به دبیو580 یه فلاش هم اضافه داره گوشی زیبایی هستش.
صدای معمولیش از اون کا770 که توی خ ونه دارید بلندتر و با کیفیت تره
اگه دمبال گوشی میگردی که کمتر دست کسی باشه میتونی روی زد770 یا زد780 حساب باز کنی هر دوشون شبیه هم هستش.توی خود پکش یه هندسفری بلوتوث هم میده .قیمت 150هزار تومان.با دوربین 2 مگاپیکسل خیلی هم قشنگه.
صداش هم متوسط هست اما میتونی هکش کنی و بلند بشه اگه الان هک نشه مطمئن باش تا مدتی بعد میشه هکش کرد.این گوشی کمتر دست کسی هست.
اینم عکسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون .. اما من w550 رو مثال زدم و نه گفتم که بگیرش ... منظورم ایه که تو سری w های سونی دنبالش بگرد همشون خوبن دوست من مخصوصا از لحاظ صدا ... تک و توک توشون صداش متوسطه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)