از Virtual PC استفاده کنید. البته خودتون باید یه دفع یه دونه ویندوز در محیط ویرچوآل نصب کنید و نیازی به دانلود فایل 450 مگابایتی مثل ویندوز 7 ندارید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از Virtual PC استفاده کنید. البته خودتون باید یه دفع یه دونه ویندوز در محیط ویرچوآل نصب کنید و نیازی به دانلود فایل 450 مگابایتی مثل ویندوز 7 ندارید.
آقا من همه این کار ها رو آزمایش کردم بهترین کار برای استفاده همزمان از xp و7 نصب xp در درایو cو 7 در درایو های دیگه اس به نظر من البته ولی با ویرچوال هم میشه کار کرد به شرطی که برنامه ای که میخواین باهاش توxp کار کنین بتونه رو ویرچوال راحت کار کنه
دانلود و تست کردم.
سرعتش خیلی کمتر از Virtual PC هست و خیلی اذیت میکنه. من که استفاده از Virtual PC را حتی در ویندوز 7 ترجیح میدم. شاید نگارش نهایی XP Mode این مشکلات را نداشته باشه.
جناب غفاری و دوستان دیگر
من فقط میخوام با ویندوز 7 , اینتر نت اکسپلورر 6 رو داشته باشم. همین. کدوم راه را پیشنهاد میکنید؟ لطفا راهنمایی فرمایید.
ممنونم.
حالا چه زوریه برای استفاده اینترنت اکسپلورر 6؟ همین 8 که خوبه یا فایرفاکس!
بگرد از CD های قدیمی یکی پیدا کن بزن!
سلام ممنون از جوابتون.
من مجبورم از وب اکسس استفاده کنم که فقط IE میتونه ساپورتش کنه. متاسفانه IE8 در ویندوز 7 با وب اکسس مشکل داره. البته این مشکل در ایکس پی هم هست که بعد از یک بار باز کردن یه فایلADD-ONE خود به خود اینستال میشه و راه میافته. این مورد تو ویندوز 7 انجام نمیشه. بنابراین با IE8 کارم راه نمیافته. در مورد فایر فاکس هم تولبارش برای وب اکسس کامل نیست و نمیشه باهاش کار کرد. یا باید اون ADD-ONE رو IE8 در ویندوز 7 نصب کنم که نمیدونم چیه!!!!! یا باید از IE6 استفاده کنم یا هم دوباره برم سراغ ایکس پی که اصلا تمایل ندارم!!!
سلام. ببخشید مدتی نبودم.
استفاده از Virtual PC را پیشنهاد می کنم.
Virtual pc دیگه چیه ؟ اگه میشه یکم توضیح بدید.
ممنون
مایکروسافت ویرچوال پیسی - ویکیپدیا
دوستان من xp mode رو نصب کردم این ارور رو داد . چه کنیم؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)