Command & Conquer 4 Cinematic Director's Cut HD
190 مگ هم هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود نسخه ی SD از :GT حجم : 35 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Command & Conquer 4 Cinematic Director's Cut HD
190 مگ هم هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود نسخه ی SD از :GT حجم : 35 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Elendil1; 10-08-2009 at 12:07.
سلام.من که شماره 2 این بازی رو از 3ش بیشتر دوست دارم.امیدوارم این یکیش مثل 2 ش باشه.
تصاویر جدید از Command & Conquer 4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین سایت Eurogamer یه پیشنمایش هم از بازی قرار داده که در زیر می تونید اون رو مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دنیا هستو kw هیچ بازی تا به حال به این سبک ندیده بودم امیدوارم که این هم مانند سری های قبلیش ما رو امیدوار کنه نه مثل بعضی از بازیا نا امید در ضمن دوست عزیز شما که گفتید خدا کنه مثل zh باشه باید بگم که خیر این اتفاق دیگر نخواد افتاد چون داستان این بازی ادامه ی داستان بازی c&c 3 tw و kw یعنی tiberium هست بنابراین ما شاهد یک بازی جذاب و دوست داشتی به نام c&c 4 هستیم
با تشکر
یادش بخیر این رباته بزرگه تو اولین شماره یعنی تایبریان سان بود برای gdi هم بود ، خیلی باحال بود ...
من 7 سال پیش بازی Command & Conquer Tiberian Sun 1-2 رو بازی کردم یعنی بهترین بازی بود که توی عمرم کردم در کل Command & Conquer یکی از بهترین بازی های استراتیژیکی هست
که الان 4 فکر کنم عالی باشه!
حالا تاریخ انتشارش رو کسی می دونه!؟
سال 2010 قرار هست عرضه بشه ...من 7 سال پیش بازی Command & Conquer Tiberian Sun 1-2 رو بازی کردم یعنی بهترین بازی بود که توی عمرم کردم در کل Command & Conquer یکی از بهترین بازی های استراتیژیکی هست
که الان 4 فکر کنم عالی باشه!
حالا تاریخ انتشارش رو کسی می دونه!؟
بله بنده هم با شما موافقم یکی از بهترین بازیها بود ... مراحلی جذاب داشت.
EA در GC برای C&C 4 عنوان انتخاب کرد در نتیجه بازی از این به بعد با نام کامل Command & Conquer 4: Tiberuim Twilight شناخته خواهد شد
salam.man faghat mikhastam beporsam ke command&conquer4 kei be iran miad.mamnon
سلامsalam.man faghat mikhastam beporsam ke command&conquer4 kei be iran miad.mamnon
بازی سال 2010 منتشر میشه و هنوز تاریخ دقیقی براش مشخص نشده!
در ضمن حتما فارسی تایپ کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)