دوست من،سوالتو بد مطرح کردی.می خوای برنامه را پاک کنی؟
خب کافیه از توی مای اون هم هلوکس که عکس ایکونش یک گاو نارنجی هستش را پاک نی و هم رم پچر را پاک کنی.وقتی این دوتا را پاک کنی فایل هایی هم که توی ریسورس کپی شده توسط نرم افزار هم پاک میشه.
دوست من،سوالتو بد مطرح کردی.می خوای برنامه را پاک کنی؟
خب کافیه از توی مای اون هم هلوکس که عکس ایکونش یک گاو نارنجی هستش را پاک نی و هم رم پچر را پاک کنی.وقتی این دوتا را پاک کنی فایل هایی هم که توی ریسورس کپی شده توسط نرم افزار هم پاک میشه.
احخ الان يه برنامه instaler تو رم گوشي هست كه هركار ميكنم پاك هم نميشه و نميتونم اون گاو رو هم پاك كنم چون ميگه اين برنامه در حال كاره ميخواستم به شاخه c"\resource هم دستيابي كنم ميشه؟با اين نرم افراز چون اگه گوشي هك باشه ميشه
اولان که هلوکس خیلی راحت در عرض سه سوت پاک میشه.منظورم همون ایکون نارنجی گاوه.
دوما شما اگه بخوای راحت فایل های سیستمی را پاک کنی فقط کافیه گوشیت را در حالت هک قرار بدی و هرچی دلت خواست از پوشه ی ریسورس پاک کنی.
شما اگه گوشیت فقط از طریق هلوکس هک میشه،یعنی جزء گوشی هایی هستش که به دلیل عوض شدن فیریمویر فقط با هلوکس هک میشه کافیه که پچ اوپن ال را فعال کنی.
اگه هم که با روش های دیگه هم هک میشه فقط کافیه که وارد رم پچر بشی و دیسیبل کپس را انتخاب کنی.اونوقت گوشیت در حالت هک قرار می گیره.اگه بازهم سوالی بود بپرس.
روی n95 8GB جواب داده!
البته من از اینجا مگرفتم و از سایت موبایلستان گرفتم و نصب کردم!
با تشکر
سلام
توی پوشه نصب شده سه تا فایل sisx هست که یکیش رومپچر ه ولی نصب نمیشه . سعی کردم هر راهی رو که به نظرم میرسه امتحان کنم بازم نشد دیگه چه کاری میشه کرد؟
گوشیم 6220
ممنون
البته گاوه رو دارم هر موقع که می خوام بازش کنم مثه حالت نصب اولی میاد
Last edited by majid_n; 02-08-2009 at 10:57. دليل: .
ببین فدات شم.اصلا شما نباید با فایل منیجر بری توی پوشه ی هلوکس.کل عملیات هک از طریق گاوه انجام میشه.شما فقط باید وارد ایکون گاو بشید و منتظر بشید که مراحل نصب خود به خود انجام بشه.وقتی وارد گاوه میشی چی میشه؟گیر می کنه؟
سلام
فقط گاوه نصب میشه اما روم پچر ندارم و حتی موقعی که گاوه رو باز میکنم اون کارای نصب اولی که عکس ازش قرار دادین می یاد
هر سه تای اون هلوکس رو امتحان کردم .به نظر شما چه کار دیگه ای انجام بدم؟شاید همون کلمه گیر میکنه بهتر باشه.
Last edited by majid_n; 03-08-2009 at 07:57.
خب دوست عزیز گاهی وقتا وقتی میریم توی گاوه گیر می کنه.اما شما یک با از گاوه خارج شو و دوباره امتحان کنه.اگه بازم نشد یک بار گوشیتو خاموش روشن کن و دو باره امتحان کن.اگه نشد یک بار نرم افزار را پاک کن و دوباره نصب کن.
و اگه باز هم نشد دیگه کاری از دست من بر نمیاد فدات بشم.
ممنون برای گوشی6120 من فایل شماره 2 کار کرد.در کریستال نمی ذاره mass storage وصل بشم و وقتی شماره می گیری و می خوای اسم را به دفترچه اضافه کنی نمیتونی براش اسم بدی فقط برای اسم عدد می زنه و باید بعدا ادیتش کنی . این برنامه این مشکل را هم نداره گرچه در این حالت زبان فارسی در منو زبان طاهر نمی شه اما در ادیت دفترچه یا اضافه کردن نام در منو خود دفترچه فارسی اضافه می شه .خیلی ممنوم
راستی error هایی که حین نصب میده طبیعیه یا گوشی من ویروسی شده؟ application closed:rom patcher kern Exec 0
Last edited by farredsky; 11-10-2009 at 08:32.
چه گاو تو گاوی شــــده اینجـــــا
آقا گاوه همون بـــرنامه HelloOx هستش دوستان اشتبــــاه نکنید
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)