تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: ايا ويندوز موبايل 7 روي گوشي هاي فعلي نصب ميشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

در مورد ویندوز 7 من با نظر آقا محمد هم عقیده هستم

احتمال اینکه این ویندوز بر روی گوشی های دیگه جواب بده هست ولی چیزی که مسلمه اونا نمیتونن از همه ی امکاناتش استفاده بکنن
    چی میشه اونوقت؟؟؟
    شایعاتی شده که مایکروسافت میخواد خودش گوشی تولید کنه ولی به نظر من هیچ وقت مایکروسافت گوشی تولید نمیکنه
    چون در مورد محصولات آینده مایکروسافت اسم از windows 7 و office 2010 و ... میشه ولی تا الان هیچ منبع رسمی در مورد گوشی جدید که مایکروسافت خودش بخواد تولید کنه رو تایید نکرده
    حتمآ میگید اومدیمو مایکروسافت فردا گوشی جدید معرفی کرد واسه ویندوز 7
    خوب مسلمآ گوشی های حال حاضر windows 7 رو کامل ساپورت نمیکنن پس مردم واسه اینکه امکانات جدید این ویندوز که یه سری تغییرات خیلی بزرگ داره میرن گوشی مایکروسافت رو میخرن و اون پول خودشو میزاره تو جیب و این وسط کارخانه های htc و imate و .... بد بخت میشن
    ولی چیزی که من احتمال زیادی واسش میدم اینه که مایکروسافت گوشی جدید تولید نمیکنه و شرکتی مثل htc یه گوشی با سخت افزارهای لازم release میکنه و برنامه نویسان عزیز هم اونو واسه ما ردیفش میکنن که پول اضافی ندیم گوشی دیگه بخریم
    Last edited by amir_70; 08-08-2009 at 01:44.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با تشکر از دوستان ...

بحث گوشی مایکروسافت شد ...
    چنین نظریه ای به نظر من مخدوش هست !
    مایکروسافت یه شبیه گوشی به نام Zune HD تولید کرده که خیلی ها فکر می کردند گوشی هم هست ولی اینطور نشد . از سایر اخبار در مورد تولید گوشی توسط مایکروسافت بی خبرم ولی بعید می دونم مایکروسافت حتی با توجه به بحران اقتصادی موجود خودش رو وارد این بازار بزرگ کنه و حتی اگرم چنین اتفاقی بیوفته( که باز هم بعید می دونم!) مسلما اینطور نخواهد بود که ویندوز 7 رو فقط برای گوشی های خودش استفاده کنه !
    حتما می دونید که HTC در ارایه دو مدل Diamond2 و Pro2 پیش بینی ویندوز موبایل 6.5 رو کرده بود ، بنابراین در آینده ای نزدیک تمامی گوشی های تولید شده با پیش بینی ویندوز 7 تولید خواهند شد .

از یه منظر دیگه اینکه امکانات گوشی ها به سرعت در حال پیشرفت هست بنابراین شاید پیش بینی حداقل سیستم مورد نیاز ویندوز موبایل 7 هم سخت باشه ! چه بسا تا زمان معرفیش X1 و امثال اون قابلیت پشتیبانی اون رو نداشته باشند !
    Last edited by Mohammad; 08-08-2009 at 09:50.

داره خودمونی میشه k i a r a s h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی چیزی که من احتمال زیادی واسش میدم اینه که مایکروسافت گوشی جدید تولید نمیکنه و شرکتی مثل htc یه گوشی با سخت افزارهای لازم release میکنه و برنامه نویسان عزیز هم اونو واسه ما ردیفش میکنن که پول اضافی ندیم گوشی دیگه بخریم

سلام . به نظر منم امکان نداره که مایکروسافت گوشی تولید کنه ولی امکان هم نداره که اچ تی سی ویتدوز 7 رو اگه قابل نصب بر روی گوشی ها بود release کنه . دوست من اچ تی سی هنوز برای اکثر گوشی ها قبول نداره که ویندوز 6.5 رو درست کنه چه برسه به 7 .

4. این کاربر از k i a r a s h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت

پيش فرض

والا نمیدونم چرا این حرفو میزنید

ولی به نظر من که هیچ ایرادی که نداره و خیلی خوب هم هست و فروشش بالا میره
    آقا کیارش فکرشو بکن
    htc یه گوشی تولید کنه با ویندوز 7
    فروش میره در حد تیم ملی
    پایه باشه گوشی های بیشتری هم میزنه
    ولی خداییش خودم هم نمیدونم چرا با ویندوز 6.5 گیر داره htc ؟
    کیارش راست میگه htc بد جور با 6.5 مخالفه
    ولی خودتون فکرشو بکنید اگه ویندوز 7 جوری باشه که رو بقیه گوشی ها نصب نشه و این جور که بوش میاد مایکروسافت هم گوشی جدید تولید نمیکنه آقا یکی بگه پس ویندوز 7 بدون گوشی واسه چی خوبه؟
    یا باید ویندوز 7 روی گوشیهای قبلی نصب بشه که احتمال 100% این گوشی ها نمیتونن تمام امکاناتشو ساپورت کنن پس این نظریه تا اینجا کنار میره (چون ملت ویندوز 7 نصفه و نیمه رو قبول نمیکنن)
    و یا باید بقیه شرکتها و در راسشون htc گوشی جدید واسش تولید کنن که این به نظر معقول میاد و شدنی

happy for ever

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در پی سخنان محمد جان من رفتم یه جستجو کردم ظاهرا" خبر ها فعلا" از جانب مایکروسافت رد شده ولی هنوز قضیه کاملا" منتفی نشده و با پیشرفت روز افزون نفوذ گوشی های همراه در عرصه های مختلف این احتمال وجود داره که دوباره این قضیه سر بگیره ....

و البته در مورد سخنان دوستان که میگن شرکت هایی مثل htc و i-mate چی مییشن...

من نگفتم مایکروسافت میاد و فقط برای گوشی خودش ویندوز 7 میزاره گفتم میاد و کاری میکنه که تو گوشی های قدیمی اجرا نشن یا به قول امیر جون از تمام امکاناتشون استفاده نشه ولی این به این معنی نیست که شرکت های دیگه گوشی های جدیدی برای عرضه با ویندوز 7 تولید نکنند...

7. 2 کاربر از smart00boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوستان این جریان مانند مک میمونه........
    یعنی روی گوشی های فعلی قابل نصب میباشد و اما از تمام امکانات نمیشه استفاده کرد(دقیقن مثل سیستم عامل مک ورژن 3 که رو گوشی های قبلی اجرا شد ولی تمام امکانات در دسترس نبود)

9. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

از یه منظر دیگه اینکه امکانات گوشی ها به سرعت در حال پیشرفت هست بنابراین شاید پیش بینی حداقل سیستم مورد نیاز ویندوز موبایل 7 هم سخت باشه ! چه بسا تا زمان معرفیش X1 و امثال اون قابلیت پشتیبانی اون رو نداشته باشند !
    باید منتظر موند ... معلوم نیست تا زمانی که قرار ویندوز موبایل 7 کامل بشه و آماده انتشار ، گوشی ها چه امکاناتی داشته باشند !
    شاید حداقل رزیلوشن رو WVGA قرار بدن ، شاید داشتن شتاب سنج الزامی باشه ، شاید پردازنده 600 به بالا بخواد ، میزان رم بالای 256 ، صفحه خازنی و ...

فعلا همه چیز حدس و گمانه زنی هست ...

امیدوارم حالا این ویندوز موبایل 7 آش دهن سوزی باشه که اینقدر داریم در موردش بحث می کنیم !

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت

پيش فرض

امیدوارم حالا این ویندوز موبایل 7 آش دهن سوزی باشه که اینقدر داریم در موردش بحث می کنیم
    طبق جیزایی که من در موردش خوندم و دیدم چیز خیلی خوبیه

میشه یه رقیب خوب واسه android و مک
    البته خداییش نمیشه نظر قطعی داد ولی خوب بعید میدونم چیز خوبی نباشه
    مطمئنآ یه تحول اساسی اگه نگیم تو همه گوشیها ولی تو پاکت پی سی ها میشه

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

بابا بذارین 6.5 بیاد بعد در مورد 7 بحث کنید

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

ولی این جوری که معلومه مایکروسافت می خواد یه تغییر خفن از پایه تویه سیستم عاملش بده

چون ببینید ویندوز 2003 با 6.1 زیاد فرقی نمیکنه (خیلی فرق داره ها ! ) کلا می گم
    ولی توی 7 چه از نظر قیافه و استایل و نرم افزار ها
    من یکی از احتمالاتی که میدم اینه که مثلا برنامه هایی که رو 6 نصب میشدند رو 7 نصل نشه یا بر عکس
    بازم می گم احتمال میدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •