دوست عزیز گفتم که اول تهویه کیس رو بهتر کنید هیت سینکش و اگه داره فنش رو تمیز کنید دور فنش ر و زیاد کنید بعدش اگه بازم خوب نبود یه فن براش بخرید!
دوست عزیز گفتم که اول تهویه کیس رو بهتر کنید هیت سینکش و اگه داره فنش رو تمیز کنید دور فنش ر و زیاد کنید بعدش اگه بازم خوب نبود یه فن براش بخرید!
فکر میکنم گرافیک من TONB باشه.من ندیدم فن داشته باشه که بخوام دورشو زیاد کنم.اصلا نمیدونم چه جور میشه دور فن رو زیاد کرد!!!
یه فن خریدم گذاشتم رو در کیس.فن 12*12
دما کمی کاهش پیدا کرده.تو اوج گرما الان تا 78 بیشتر نمیاد.
فنی که کار گذاشتم باید طوری باشه که وقتی در کیس رو بستم از پشت در بادش به دستم بخوره؟یا بر عکس!باید بادش به قطعات تو کیس بخوره؟؟؟؟
الان فن کیس نیاز نیست!یه فن روی خود کارت بزار دمنده!اگه خواستی شلوغش کنی!یه فن از جلوی کیس که مکش کن و یه فن زیر گرافیک و یه فن هم پشت که بده بیرون
چقدر فن تو فن شد
منظورت اینه که فن جلو به سمت داخل کیس(به سمت قطعات) باد بزنه و فن پشتی هوای کیس رو بده بیرون(بادش طرف بیرون باشه)؟؟
آره!!چقدر فن تو فن شد
منظورت اینه که فن جلو به سمت داخل کیس(به سمت قطعات) باد بزنه و فن پشتی هوای کیس رو بده بیرون(بادش طرف بیرون باشه)؟؟
کیست قدیمیه؟
يا رمز نگاري شده اين نوشته يا اينكه بريل نوشته! من كه نتونستم بخونمش كيا جون! اميدوارم سياسي ننوشته باشيد!
دوست عزيز شما هم اينقد فن اضافه ميكني مواظب پاورت باش يه وقت كم نياره ها!
بابا منو نترسونید.من تازه سیستم رو ارتقا دادم.تواناییم هم همین بود.کیسم گرین 2005 هست.یه فن 12*12 پشتش بوده که هوای کیس رو میده بیرون.خودم هم یکی گذاشتم رو در که بازم جوری گذاشتم که بادش طرف بیرون هست.راستی پاورم هم گرین 330A هست فکر کنم تا 480 وات جا داشته باشه.یه موقع چیزیم نسوزه بد بختم کنه بذارتم یه گوشه!!!
به نظرتون اگر فن رو در رو جوری بذارم که بادش طرف مادربرد باشه بهتر نیست؟؟
فعلا با این دما نیازی نیست اینقدر فن اضافه کنی اگه به مشکل خوردی تهویه کیس و خود GPU رو بهتر کن!
نخیر هیچ کدوم از اینا نیست!يا رمز نگاري شده اين نوشته يا اينكه بريل نوشته! من كه نتونستم بخونمش كيا جون! اميدوارم سياسي ننوشته باشيد!![]()
رو اين پاور ديگه بيشتر از اين فن اضافه نكني بهتره، نه اين دما فعلا كاري نميكنه، الان ديگه اوج تابستونه از اين بدتر كه نميشه! از امروز به بعد دماي هوا رو به كاهشه
اگه دماي GPU از اين بالاتر نره خطري تهديدت نميكنه
ممنون از راهنماییتون.ولی من قبا فن رو اضافه کرده بودم.فقط نظر بدید که از کدوم طرف بذارم بازدهیش بیشتره؟
(با توجه به اینکه فن پشت کیس بادش رو به بیرونه و هوای کیس رو میده بیرون)
بازم ممنون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)