اگه میخای نوکیا نباشه تو این رنج قیمت پی1 به علت داشتن سیستم عاما تعید میشه مشکلی هم نداره.
سیستم عاملشم درسته که تعطیله ولی برنامه های کاردیه خوبی براش هست.
از سامسونگ و ال جی هم چیزی نمیدونم ولی بیشترشون سیستم عامل ندارن یعنی جاوا هستن
اگه میخای نوکیا نباشه تو این رنج قیمت پی1 به علت داشتن سیستم عاما تعید میشه مشکلی هم نداره.
سیستم عاملشم درسته که تعطیله ولی برنامه های کاردیه خوبی براش هست.
از سامسونگ و ال جی هم چیزی نمیدونم ولی بیشترشون سیستم عامل ندارن یعنی جاوا هستن
p1 یکم قدیمی نشده ؟
Last edited by pulp_152; 23-07-2009 at 17:49.
سلام ...جنابعالی چرا یکم پول نمیزتری روی پولت و یه 5800 نمی گیری ؟؟؟
من نیز به ایشون گفتم که 5800 گزینه ی خوبیه ولی گفتن که گوشیه مورد نظر نوکیا نباشه.
اخه من اول 5800 را پیشنهاد دادم ولی دوسمون گفتن که نوکیا نباشه(در ضمن من شخصن پی1 را بیشتر از 5800 قبول دارم)ولی قدیمی شده.
به نظره من تو این رنج ان82 و ان79 بهترین گزینه ها هستن.
ممنون از همه دوستان عزیز
همونطور که گفتم من گوشی نوکیا زیاد داشتم الان هم گوشی لمسی میخوام که بلحاظ کیفیت مثل 5800 باشه اما از یه برند دیگه که با جستجو در نت دو مدل LG cookie , samsung 5233 star رو پیدا کردم البته تو این رنج قیمتی ( حدود 250 ) حالا اگر دوستان تجربه ای از این دو گوشی دارند ممنون میشم در اختیار بزارن
سلام...ميتوني اينجا ها را بخوني...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر من در كل Star بهتره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي تو ارزيابي جهاني كوكي بالاتر از استار قرار گرفته
دوست عزیز شما در چند تاپیک دیگه گفتی کوکی بهتره . . . . بالاخره نظرتون کوکیه یا استار ؟!
از لحاظ صدا كوكي بهتره...از لحاظ دوربين استار و چيزاي ديگه استار...من با توجه به خواسته هاي شخص پيشنهاد ميدم...اگه صدا زياد مهم نباشه استار...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)