منم هفته پیش گرفتم147
البته یه کم کمیاب شده
دوربین خوبیه.ماکروش هم عالیه
منم هفته پیش گرفتم147
البته یه کم کمیاب شده
دوربین خوبیه.ماکروش هم عالیه
منم پارسال خریدم با رم 4 گیگ و کیف و چند تا خرت و پرت دیگه شد 210 تومن
دوربین خوبیه ولی تو نور کم عملکردش کمی ضعیفه ولی تو نور روز عکسهای خوبی میندازه
من عکس تا حجم 6.5 mb هم گرفتم
اینم یه عکس با این دوربین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی میگین؟ یعنی حجم عکساش تا 6.5 مگ میرسه؟
آره میرسه.............
سلام
يه سوال داشتم؟
دوربين FX37 بهتره يا سري W دوربينهاي سوني (منظورم W230 و W290 و W300) ----> از نظر كيفيت عكس
ميشه بگيد براي خريد يكي از اين دوربينها صرفه نظر از قيمت كداميك در اولويت قرار دارند؟
بله بین 4 تا 6.5 مگ بستگی به جزییات
حجم فیلم برداریش خیلی زیاده 1 دقیقه فیلم 100 مگ با بیت ریت 12 مگابیت
AVi فشرده نشده
سری W ، سری جدیدیه(2009)، و اگر به سایتSony برین ، خواهید دید که جز مدل های New به حساب می آیید.
www.SonyStyle.com
در این مدل از دوربین ها تقریبا هر چی تا حالا اختراع شده ، هست. ولی یه کم گرون هستن.
ولی فروشنده (وقتی می خولستم دوربین بخرم) از این سری مدلی به من معرفی کرد که ، حالا که نخریدمش و رفتم کانن گرفتم، پشیمونم.این ارزون ترین مدل W است.
دوربین با 7.1 مگاپیکسل و زوم اپتیک 3 و دو گیگا بایت حافظه که به خاطر جشواره مرداد ، مجانی در اختیارتون قرار می گیره و قیمت 190 هزار تومان است.
ضمن اینکه دوربین چند مگاپیکسل با مهم نیست .(البته در کاربرد خانگی و آماتور و کلاً ، کامپک) .چون چون پیکسل بالا یعنی عکس بزرگتر نه کیفیت بیشتر.
در کل یه توصیه به شما می کنم ، پیکسل بالا رو مد نظر قرار ندین ، بلکه امکانات رو بیشتر نگاه کنین و اینکه Sony کلاً گرون و به خاطر تبلیغات زیاده که سر زبونا افتاده . اگه از من میشنوین برین سراغ Olympus یا برند های دیگه مثل :Canon,Lumix
شکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)