سلام
حا لا چطور اين ويروس رو پاك كنم ؟ نرم افزار PrevX رو نمي تونم كرك كنم.
سلام
حا لا چطور اين ويروس رو پاك كنم ؟ نرم افزار PrevX رو نمي تونم كرك كنم.
عزيز كرك كردن كه كاري نداره . 2 تا پروسس Prevx.exe در تسك منيجرت هستن هر دو رو End كن تا برنامه بسته بشه و بعد فايل كرك رو در مسير نصب برنامه كپي كن و به هنگام سوال ،yes بزن . بعد دوباره روي همون فايل كليك كن تا برنامه اجرا بشه .
چه مشكلي با كرك دارين ؟
سلام
كرك كردم دوباره اجرا كردم و همه فايلها كه قبل يكي يكي پيدا كرده بودم دوباره رفت اون نرم افزار رو هم اجرا كردم فايده اي نداشت
اين بار شما روش پست 5 رو امتحان كنين . احتمالا مخفي شدن .
با برنامه Autorun Virus Remover ودر قسمت tools اون ميتوني مشكلات مربوط به فولدر آپشن رو حل كني .
سلام دوست عزيز
ممنون از راهنمايي شما من تمام كارهايي رو كه فرموديد چند بار انجام دادم مشكل هنوز حل نشده واقعا نميدونم ديگه چه كار بايد كرد .امكان عوض كردن ويندوز هم وجود نداره .
البنه اين فايل TINTSETP.EXE مربوط به زبان چيني و ژاپني مربوط به سيستم هست و من چون اين فايل رو به هنگام نصب ويندوز انتخاب نميكنم چنين فايلي در پوشه ويندوز من ويندوز نداشت ولي فايل ويروسي اين فايل هم گزارش شده و از انجايي كه Prevx بهش گير نداده پس ويروس نيست . با اين حساب هيچ مشكلي در سيستم شما وجود نداره و فقط اصلاحات مربوط به رجيستري بايد انجام بگيره . تو نت چرخي ميزنم ببينم راجع به اين موضوع چيزي بدستم مياد يا نه .
سلام دوست عزيز
ممنون از لطف شما فقط علاوه بر مشكلات قبلي يه فايل هم توي درايو هام اومده به نام Autorun.inf كه ديگه نمي دونم اين چيه و
اصلا باز نكردم و تو همه درايو هام هست.
فايل ويروسي اتوران مربوط به فايل اجرا كننده ويروس هست . شما از چه آنتي ويروسي استفاده ميكنيد كه نميتونه پاكش كنه ؟!!!
روي اتوران راست كليك كن و Open with بزن و اون رو با Not Pad بازش كن و ببين اجرا كننده كدوم ويروس هست ؟ حتما اسمشو بگو .
براي پاك كردن اتوران روش هاي مختلفي وجود داره شما فعلا برنامه زيرو دان كن و روي اتوران ها راست كليك كن و Unlocker رو انتخاب كن و در صفحه ظاهر شده در كادر پايين Delete انتخاب كن و ok :
حجم : 162 kbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خيلي ممنون اين فايل با نرم افزار Unlocker پاك شد.فقط يك سري فولدر به نامهاي زير تو تمام درايو هام ايجاد شده و هر كاري مي كنم پاك نميشه و اسامي اونه اينه.
System Volume Information
RECYCLER
$RECYCLE.BIN
System Volume Information پوشه سيستمي مربوط به سرويس System Restore هست و پاك نميشه و در صورت پاك شدن دوباره ساخنه ميشه .
RECYCLER و $RECYCLE.BIN مربوط به سطل بازيافت هست . با اين اوصاف سيستم شما هيچ مشكلي نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)