شما بایوس رو آپدیت کنید , و خودتون بزار ید روی 9!ببینید مشکلی پیش میاد!؟
مطمئنی پردازند ت Q6600 هست!؟![]()
شما بایوس رو آپدیت کنید , و خودتون بزار ید روی 9!ببینید مشکلی پیش میاد!؟
مطمئنی پردازند ت Q6600 هست!؟![]()
دلیلش می تونه وجود باگ در بایوس باشه... از این اتفاق ها کم نمی افته.
می تونید بطور دستی روی 9 تنظیمش کنید.
بهتره بایوس رو به آخرین نسخه آپدیت کنید و ببینید درست میشه یا خیر.
با تشکر
فکر کنم q6600
stepping اونم B و Revision هم G0 است توی یک نرم افزاری هم ضریب را 6-9 زده. پس فکر کنم بایوس با Revision جدید سازگاری کامل ندارد.
مجددا تشکر
خب پس مشکلی نبوده خواهش...
این حرفا چیه دارین میزنین طبیعیش اصلا همینطوریه به دلیل تکنولوژی جدیدی به نام c1e هست که تو این سی پی یو به کاررفته وقتی سی پی رو درحال کارسنگین نیست فرکانس روپایین میاره تا عمر مفید قطعه بالاتر بره میتونی از بایاس c1e روغیرفعال کنی که کار درستی هم نیست
دوست عزیز ک بار دیگه تاپیک رو مطالعه کنید . مشکل ایشون این بود که ضریب فرکانس پردازنده به هیچ وجه ( حتی زیر فشار ) از 8 بالاتر نمی رفت !
خب چه ربطی داره!؟این حرفا چیه دارین میزنین طبیعیش اصلا همینطوریه به دلیل تکنولوژی جدیدی به نام c1e هست که تو این سی پی یو به کاررفته وقتی سی پی رو درحال کارسنگین نیست فرکانس روپایین میاره تا عمر مفید قطعه بالاتر بره میتونی از بایاس c1e روغیرفعال کنی که کار درستی هم نیست
باید از طریق بایوس بشه روی 9 ثابتش کرد ولی این نمیشد!اونم وقتی اینطوری بشه c1e ضریب میاد روی 6 نه 8!!!
دقت کنید!
منم گفتم c1e رو غیر فعال کنیناونوقت احتمال داره بیاد رو9 اگه cpu ایرادی نداشته باشه کسی هم تو پستهای قبلی این حرفو نزده بود
![]()
هیچ ربطی نداره !!! غیر فعالم باشه باید تو لود بره رو 9!منم گفتم c1e رو غیر فعال کنین
بله حرف زیاد میشه زد...کسی هم تو پستهای قبلی این حرفو نزده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)