دوست عزیز این که نشد راه حل یعنی چی همه Svchost.exe رو ببند؟؟؟؟
با این کار ویندوز بهم میریزه!!!!
موفق باشید.
دوست عزیز این که نشد راه حل یعنی چی همه Svchost.exe رو ببند؟؟؟؟
با این کار ویندوز بهم میریزه!!!!
موفق باشید.
سلام!
آقا من اینکار هارو هم انجام دادم!یعنی هم Update کردن به هر دو طریق و هم حذف کردن Svchost.exe
اما هیچکدوم جواب نداد!
فکر کنم بیخیال شم و یه بار دیگه ویندوز عوض کنم سنگین ترم!شاید این از اون مشکلاتیه که درمون نداره!
بازم از همه ی دوستان تشکر میکنم.
منم بعضی وقتا این مشکل رو پیدا می کنم و این کارا رو که انجام می دم درست می شه
نمی دونم کدومش تو حل مشکل تاثیر داره
pc suite رو پاک می کنم
پوشه temp رو پاک می کنم
سیستم رو با tuneup چک دیسک می کنم و رجیستری رو هم با اون تمیزکاری می کنم و ریست می کنم و دوباره pcsuite رو نصب می کنم
پیرو فرمایش آقای مهدی1368 باید عرض کنم که با End Task کردن Svchost.exe در Task Manager سیستم Shut Down شد و هیچ نتیجه ای نداشت!
برای من دو بار این اتفاق افتاد یه بار رم ریدر یه بارم برای کابل usb رفیقم هر راهی که موجود بود امتحان کردم ویندوزم عوض کردم توی کامپیوترای دیگه هم امتحان کردم وقتی دیگه تو کامپیوترای دیگه هم همین مشکل وجود داره یعنی مشکل سخت افزاریه توی کامپیوترای دیگه امتحان کردی؟ شرمنده که سوال پرسیدم آخه خودم بدم میاد یه سوال میپرسم هزار تا از ادم سوال می پرسن.
فلش من در سیستمهای دیگه خونده یشه!!!فقط تو پی سی من این پیغام رو میده!اگه گشتی تو نت بزنید میبینید که خیلیها این مشکل رو پیدا کردن!منتهی گویا کسی راه حلشو بلد نیست!![]()
دوستان یه خبر خوش و کمی عجیب!!!پورت USB من درست شد!!!!!!!
امروز صبح برق خونمون به مدت 2 ساعت رفت!بعد از ظهر وقتی کامپیوتر رو روشن کردم خیلی اتفاقی تصمیم گرفتم فلش رو امتحان کنم!و دیدم که .............
ای دل غافل فلش رو خوند!!!و اون Eror رو دیگه نداد!!!!نمیدونم چه اتفاقی افتاده!!چون قبلا ً هم پی سی رو از برق کشیده بودم!هنوزم موندم چی شده!فقط خواستم بگم خدا خیلی دوستم داشت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)