با سلام
من یک ماه پیش یک کارت ----- کیو باکس را از یک از سایتی که در انجا عضو هستم و سایت انصافا خوبی هم هست گرفتم با گارنتی 120 هزار تومان که متاسفانه از خریدنش بسیار پشیمان شدم
اولش کارت به خوبی کار میکرد تا حدود یک هفته بعد اولین مشکل پیدا شد قفل کردن سیگنال روی 60 درصد که متاسفانه تمام فرکانسها روی 60 درصد بدون تغییری مانده بود من ویندوز را عوض کردم مشکل حل نشد درایور جدید را نصب کردم مشکل حل نشد
جای اسلات را عوض کردم مشکل حل و سیگنال فرکانسها حل شد و چند روز را هم به خوبی کار کرد تا اینکه بعد از چند روز دوباره همان مشکل 60 درصد سیگنالها برگشت چشمتون روز بد نبینه فروشنده گفت شاید با سیتمت مچ نمی شه.من یک سیتم تری دارم گفتم با ان تست کنم ببینم چی میشه تست کردم دیدم کار می کنه گفتم حتما مشکل از سیستم من است پاور را عوض کردم 150 هزار تومان برای یک پاور گرین 885 واتی مشکل حل نشد مادر برد را عوض کردم 195 هزار توان برای برد گیگا خلاصه 180 هزار تومان خرج اضافه و بی خود . با یکی از سیستمهای دوستم چک کردم دیدم کار می کنه ولی متوجه نکته ای شدم دیدم اولش کار میکنه اما بعد ازخاموش کردن سیستم و یا ریستارت مشکل 60 درصد سیگنالها بر می گرده و سیگنال فرکانسها روی 60 می مانه من خازن را هم نصب کرده بودم ولی فایده ای نداشت به هرحال روی 4 تا سیتم تست کردم کردم مشکل حل نشد اکانت شرینگ هم گرفته بودم که ان هم رفت مطمئن شدم کارت ایراد دارد ایمیل زدم به فروشنده گفتم کارت این مشکل را دارد کارت را برای به اصطلاح گارنتی فرستادم بعد از تست به من میگوید کارت مشکلی ندارد سیستم شما مشکل دارد واقعا مسخره است از 4 تا سیستم یکی با این کارت درست حسابی کار نکرد گفتم من از خیر 120 هزار تومان گذشتم ولی دیگه از اینترنت خرید بکنم نه جنس مسخر های چینی بگیرم حالا کارت ----- خودم را قرار شده به خودم بفرسته من ناراحت پول و کارت معیوب نیستم ولی من به خاطر این کارت انقدر ناراحت و فشار عصبی کشیدم که نگو از عوض کردن پاور و مادر برد تا علاف شدن بی خودی و اخرش هم جواب اینطوری
فقط موقع خرید درست حسابی تحقیق کنید تا بعدا دچار مشکلات من نشوید گول گارانتی و دلسوزی بعضی از این فروشنده را هم نخورید