اگر هم بودجه تون نمیرسه میتونید htc diamond بگیربد.
قیمتش خیلی اومده پایین بدون گارانتی حدود 370
اگر هم بودجه تون نمیرسه میتونید htc diamond بگیربد.
قیمتش خیلی اومده پایین بدون گارانتی حدود 370
اگه 500-550 بیش تر نمیتونین بدین ، اصلا به فکر HD نباشین که بعید میدونم اصلا قرار باشه یه روزی به این قیمت برسه (سر اینکه حداقل تا یه سال دیگه قیمتش به این طرفا نمیرسه حاضرم شرط ببندم) فکر کنم آمنیا2 از اونم گرونتر باشه .
دایموند2 به نظرم برتری ای نسبت به امنیا نداره ، ( اگه اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنن)
نظرتون راجع به سامسونگ S8000 Jet چیه ؟
دوست عزیز HD رو بیخیال . سیمبیان واسه نوکیاست و شما هم خداحافطی کردی با نوکیا .
بهترین انتخاب اگر صبر داشته باشی Omnia II هستش . تا چند روز دیگه هم وارد میشه . صبر کنی قیمتش متعادل میشه .
من خودم اول میخواستم HD بگیرم ولی به همون دلیلی که شما گقتی نگرفتم و منتظر Omnia هستم .
مخلصیم .
پست بالا تاييد ميشه...Omnia II از HD بهتره...(به نظر من)...هم از نظر سيستم عامل...هم اينترفيس...كه واقعا نايس تر شده...البته بايد يه مدت صبر كني تا بياد و ارزون بشه...
خوشحالم که شماها اومدین و راهنماییم دارین میکنید.
خوشحالم از اینکه شما اومدین چون تجربه کار کردن با سامسونگ رو دارین و می تونم از راهنمایی شما استفاده بکنم.
برای من فرقی نداره حالا 1 ماه هم تحمل میکنم ولی میترسم وقتی که بیاد بالای 600 تومن باشه البته اگه تا 1 ماهه دیگه بخوام صبر کنم پولم 600 تومن میشه چون الان که مشخصاتشو دیدم خیلی جالب بود ولی حیف رادیو نداره( آخه تو مغازه تلویزیون نداریم موقع بازیا بدرد میخوره )
درباره s8300 نظرت چیه؟خستم میکنه؟
omnia چی؟باهاش کار کردی؟می دونی چطوریه؟چون الان قیمتش خیلی مناسبه فقط می خوام بدونم پیشنهاد میدی یا نه
Last edited by sarmast65_ata; 22-07-2009 at 23:32.
از تو هم خیلی خیلی ممنونم
دوربینش در چه حدیه؟ Geo-tagging, face and smile detection, image stabilization, wide dynamic range نداره نه؟
از قیافش خوشم میاد سرعتش چطوره؟خوبه؟اگه نخوام با مدادش کار کنم میشه؟اندازه کلمه ها برای تایپ درشته؟اینم رادیو نداره نه؟![]()
نه اونم سیستم عامل نداره میدونم خستم میکنه تازه دوربینشم 5 هستش.
والا نمی دونم من با امنیا فقط چند دقیقه کار کردم که از صفحش زیاد خوشم نیومد شفاف شفاف نیست بقیه چیزاشو نمی دونم دقیق
دوربینش خوبه در مجموع (همون دوربین اچ دی هستش)
فیلم برداریش بر خلاف انتظار من 22 فریم بر ثانیه بود ولی به لرزش حساسه
عکاسی اش خوبه تاچ فوکوس داره
من زیاد با دوربینش کار نکردم ولی این لوس بازی ها رو نداره
فقط تاچ فوکوس و دیگر هیچ
واسه تایپ کردن باید بهش عادت کنی
کیبورد با اندازه بزرگ هم داره ولی اگه انگشتات بزرگ نیستن براحتی میتونی باهاش کار کنی
رادیو نداره
ولی مثل این که میتونی براش نصب کنی
ولی ال سی دی اش خداست با اون رزولوشن
سرعتش هم خوبه
نه انگشتام زیاد بزرگ نیستن خودم کلآ کوچیکم
رادیو برام یه جورایی مهمه
سرعت بیشتر نمی خوام مثل سیمبیان بخوام یه منو باز کنم 3 ساعا طول بده ( می دونم ویندوز موبایل به این شکل نیست ) ولی کلآ سرعت برام مهمه.
دوربین هم در حد معمول نه زیاد حرفه ایی مه ضعیف یه 5 خوب واسم بسته
ال سی دیشم که میگی خوبه که واسم خیلی خیلی مهمه نمی خوام با یه ال سی دی تار کار کنم
اگه بگیرم با گارانتی میگیرم نمی دونم بزار یکم دیگه فکر کنم
دوست عزیز اگر برات سرعت + دوربین خوب + اینترفیس زیبا مهمه Jet بگیر .
سریع ترین گوشی دنیا تا الان هستش ( 800 مگاهرتز CPU و 1 گیگابایت RAM )
ولی اگر همه اون موارد بالا + سیستم عامل میخوای Omnia II بگیر .
ببین چیزی که من بهت میگمارزش صبر کردن داره . Diamond 2 رو میزاره تو جیبش .
راستی رادیو داره که !
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)