دوستان بدون شك قبول دارم كه چرومي برترينه . اصلا كلا كار گوگل در هر ضمينه اي درسته ! هرجا كه قدم ميزاره گل ميكاره !!
دوستان بدون شك قبول دارم كه چرومي برترينه . اصلا كلا كار گوگل در هر ضمينه اي درسته ! هرجا كه قدم ميزاره گل ميكاره !!
یک : در این تاپیک در مورد مقایسه نتایج آزمایش 4 مرورگر فایر فاکس اینترنت اکسپلورر کروم و اپرا صحبت میکنیم. خوشحال خواهیم شد دلایلی رو که برای گفته خودتون دارید بشنویم.
دو : در دیکشنریهای آنلاین که آدرس دوتاشون در پایین اومده تلفظ کلمه chrome به صورت krohm اورده شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم در زبان آلمانی برای اینکه شکی نباشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صفحات بالا امکان شنیدن تلفظ کلمه کروم وجود داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حالا اشتباه کردی. همه اونارو نصب نمی کردی ولی اینو نصب کن برادر
من که IE8 استفاده میکنم با اینکه میدونم Firefox سریعتره و کروم راحت تره ولی برای من استاندارد نشون دادن صفحات ارزشش بیشتره و اینکه ما Dial-upی ها آب از سرمون گذشته این 2 دهم ثانیه و نیم ثانیه برامون ارزش بحث کردن نداره.
IE8 هم از Cache استفاده میکنه.
ولی به نظر من بهتره از زوج مرروگر ها استفاده کرد
مثلا من از اوپرا 9.6 +ie8 استفاده میکنم
البته بیشتر از اوپرا ولی بعضی صفحات رو ie بهتر نشون میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برای کسایی که مشکل دانلود کردنش رو دارن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من الان fire fox 3.5 و safari 4 و opera 9.5 به همراه ie 7 رو نصب کردم و دارم
مقایسه هایی که من کردم با همشون واقعآ سرعت fire fox از سافاری برتر بود نمیدونم چرا بعضی جاها میگن safari سریعترین مرورگر واقعآ من که هیچ چیز شاقی ازش ندیدم
دوستان خواهشآ شما هم نظر بدید
به نظرتون safari 4 برتره یا firefox 3.5 ؟؟؟؟
لطفا بحث ها و نظرسنجی های نرمافزار رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام بدید.
در مورد اعتبار این آزمایشها اطلاعی ندارم اما معیارهای انتخاب مرورگر برتر رو دراختیارت میذاره
این هم برای مککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته ملاک و معیارهایی هست که در این آزمایشات نیومده مثل:
سازگاری با زبان فارسی
تعداد مشکلات برنامه نویسی ( باگ؟) در نسخه های بتا و نسخه های اصلی
و ...
مشکلاتی در نمایش متن فارسی در اپرای 10 و نمایش صفحات در کروم دیدم که نمیدونم مشکل از سخت افزار بوده یا از مرورگر ( چون از یه پنتیوم 3 استفاده میکردم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)