تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: 4تا سوال از acer aspire 5738 G

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوست عزيز شرمنده دير پاسخ داده ميشه !

اولا لپ تاپ شما اگر پشت ويترين بوده پس استوك محسوب ميشه .
    دوم اينكه زير همه لپ تاپ ها داغ ميكنه ، كلا لپ تاپ حرارت توليد ميكنه ، حالا يكي بسته به طراحي و سخت افزار مورد استفاده بيشتر و يكي كمتر
    در مورد سريال باتري و لپ تاپ هم خوب معلومه مطابقت نداره ،‌اون سريال باتري هست و سريال لپ تاپ جداست از باتري
    شارژ هم 2 ساعت نگه ميداره كاملا نرمال و عادي هست
    ظرفيت هارد ديسك هم هميشه مقداري از رقم گفته شده و اعلام شده پايينتر هست ( دليلش رو باز نميكنم بحثش طولاني ميشه ) فقط خيالت راحت باشه كه عادي هست و مشكل نيست

در مورد لوازم هم لپ تاپ پشت ويتريني چون استوك هست بايد خودتون هنگام خريد مراقب باشيد ، در ضمن لپ تاپ استوك هميشه قيمت پايينتري از آكبند داره

با تشكر
    واقعا مرسییییییی دوست عزیز الآنم با یکی تلفنی صحبت کردم و با حرفای شما هم که حسابی خیالم راحت شد
    میخواستم برم مغازه رو رو سرش خراب کنم
    راسی بچه ها یه سوالی دارم همه جا گشتم کلی هم مطلب یاد گرفتم ولی آخرش نتونستم
    میخوام با کابل lan لپتاپ رو به کامپیوترم وصل کنم
    کابل رو به دو طرف وصل میکنم
    بعد طبق آموزش ها که میرم آخرش معلوم نمیشه چیکار باید بکنم
    فروم رو زیر و رو کردم هیچکدوم تا آخر نگفته بود
    یکی میتونه بگه چیکار کنم ؟!!!؟

2. این کاربر از AmiRreZA_RAcEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Don Sylar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran , iran

پيش فرض

دوست عزیز در مورد باتری مطمئن نیستم که تعویض شده باشه ، نمی خواهم تهمت بزنم . ولی چون سریال ها یکی نیستن باید عوض شده باشند.
    اگر می تونی آدرس فروشگاهشو به من بده، من به فروشگاه های لپ تاپ سازگار خیلی می رم ، می خواهم بدونم از کدومش گرفتی.تا جایی که من می دونم هیچ کجای دنیا لپ تاپو از پشت ویترین برنمدارند و حتما باید جلوی مشتری از جعبه بازشه و تست شه.
    در مورد اینم که گفتی مثل اینکه هاردش باز شده بود ، ببین اول کامپیوترت ویندوز داشت یا نه؟لپ تاپ های ایسر هیچکدومشون روش ویندوز نداره.شاید لینوکس داشته باشه.بیشتر مغازه ها با اجازه مشتری روی لپ تاپ ها ایسر با باز کردن هارد و ریختن ئیمیج ویندوز ، یک سیستم عامل روی آن نصب می کنند.این احتمال هست که روی لپ تاپ شما ویندوز ریختن و بخواطر همین هاردش جای باز شدن پیچش مونده.ولی نگران نباش، در مورد باتری زنگ بزن به سازگار ارقام.
    راستی روی گارانتی منم فقط سازگار چاپ شده . ولی اسم اصلی شرکت سازگار ارقام است.
    موفق باشید

4. 2 کاربر از Don Sylar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز در مورد باتری مطمئن نیستم که تعویض شده باشه ، نمی خواهم تهمت بزنم . ولی چون سریال ها یکی نیستن باید عوض شده باشند.
    عزيز من شماره سريال لپ تاپ ربطي به باتري نداره اصلا ، سريال باتري براي وقتي هست كه باتري جزو گارانتي باشه و نياز به شناسايي داشته باشه وگرنه كلا جدا از لپ تاپ هست ، معمولا شما زير لپ تاپ چندين شماره سريال پيدا ميكنيد كه هركدام مربوط به يك بخش هست و ربطي نداره و لزومي نيست يكسان باشه .

اگر می تونی آدرس فروشگاهشو به من بده، من به فروشگاه های لپ تاپ سازگار خیلی می رم ، می خواهم بدونم از کدومش گرفتی.تا جایی که من می دونم هیچ کجای دنیا لپ تاپو از پشت ویترین برنمدارند و حتما باید جلوی مشتری از جعبه بازشه و تست شه.
    در ايران ميشه !! من خودم با چشم خودم ديدم كه لپ تاپ استوك ( پشت ويترين ) رو جاي لپ تاپ آكبند ميفروشن .
    شما بايد ديگه اينقدر زرنگ باشيد كه سرتون كلاه نره ، اينجا ايران برادر من !!
    ولي در مورد لپ تاپ دوستمون غير از استوك بودن مشكل ديگري اصلا وجود ندارد .

6. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran , iran

پيش فرض

عزيز من شماره سريال لپ تاپ ربطي به باتري نداره اصلا ، سريال باتري براي وقتي هست كه باتري جزو گارانتي باشه و نياز به شناسايي داشته باشه وگرنه كلا جدا از لپ تاپ هست ، معمولا شما زير لپ تاپ چندين شماره سريال پيدا ميكنيد كه هركدام مربوط به يك بخش هست و ربطي نداره و لزومي نيست يكسان باشه .
    عزیز ، بسیاری از شرکت های گارانتی ، برای اینکه همه مشخصات دستگاهشون یکی باشه روی تمامی قطعات یک سریال مخصوص می زنن.بارها شده که لپ تاپ هایی که من برای تعمیر به شرکت های گارانتی بردم ، بخواطر عوض شدن قطعه توسط افراد غیر متخصص رد شده اند.

8. این کاربر از Don Sylar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran , iran

پيش فرض

در ايران ميشه !! من خودم با چشم خودم ديدم كه لپ تاپ استوك ( پشت ويترين ) رو جاي لپ تاپ آكبند ميفروشن .
    شما بايد ديگه اينقدر زرنگ باشيد كه سرتون كلاه نره ، اينجا ايران برادر من !!
    ولي در مورد لپ تاپ دوستمون غير از استوك بودن مشكل ديگري اصلا وجود ندارد .
    برادر من ، من عمری در پاساژ های ولیعصر کار کرده ام.تا جایی که یادمه ، همونطور که گفتم ، لپ تاپ ها را جلوی مشتری از جعبه باز می کردیم . حتی زمانی که محصولی ضمانتی داشته باشد ، حتما باید جلوی مشتری باز شود.

10. این کاربر از Don Sylar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

فردا با گارانتی تماس میگیرم ببینم چی میگن

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من چند روزی است که یک acer aspire 5738 G خریدم و 4تا مشکل دارم
    یکی اینکه زیر لپتاپ از مدتی استفاده از باطری داغ میکنه و کم کم خیلی داغ میشه
    دوم اینکه سریال روی باطری با سریال لپتاپ فرق داره
    سوم اینکه شارژ رو 2 ساعتم نگرنمیداره
    چهارم اینکه روش نوشته ظرفبت هارد 320 ولی ظرفیتش 300 هستش
    راسی من اینو که خریدم باز کرده بود و پشت ویترین بود ممکنه باز شده باشه و لوازم توش عوض شده باشه ؟
    گارانتی سازگار ارقام نیست روی ضمانتش نوشته سازگار خالی و ارقام نداره . جفتشون یکیه ؟؟؟
    پس یعنی صدردصد باطری عوض شده ؟؟؟ مطمئن هستید ؟؟
    در مورد هاردش هم من امروز یک ویندوز ویستا نصب کردم دیگه فقط 4 گیگ جای اضافی داشت یعنی جمعا 298 گیگ
    یعنی هارد و اینا هم عوض شده ؟؟؟؟
    چطوری میشه فهمید ؟؟ آخه من دیدم روی پیج های پشتش هم یکمی خیلی کم جای خش وجود داره ممکنه دسکاری شده باشه ؟؟؟ ):
    الآن توی سایتش دیدم که مغازه ای که ازش خریدم توی لیست نمایندگی ها هستش البته اسم فروشنده فرق داره با اون که من ازش خریدم
    لطفا یکی بگه چیکار کنم خیلی ناراحتم
    من تاحالا هرچیزی رفتم خریدم یه مشکلی داشته دیگه داره گریم میگیره
    دست دوم که نه نو بود گفتم شاید وسایلش دستکاری شده باشه
    کسی نمیدونه سریالها باید یکی باشه یا نه ؟؟؟؟
    آخه سریال آداپتورشم فرق داره با اون دوتا

یکی کمکم کنه خوب اعصاب معصاب نمونده واسم
    دوست عزيز شرمنده دير پاسخ داده ميشه !

اولا لپ تاپ شما اگر پشت ويترين بوده پس استوك محسوب ميشه .
    دوم اينكه زير همه لپ تاپ ها داغ ميكنه ، كلا لپ تاپ حرارت توليد ميكنه ، حالا يكي بسته به طراحي و سخت افزار مورد استفاده بيشتر و يكي كمتر
    در مورد سريال باتري و لپ تاپ هم خوب معلومه مطابقت نداره ،‌اون سريال باتري هست و سريال لپ تاپ جداست از باتري
    شارژ هم 2 ساعت نگه ميداره كاملا نرمال و عادي هست
    ظرفيت هارد ديسك هم هميشه مقداري از رقم گفته شده و اعلام شده پايينتر هست ( دليلش رو باز نميكنم بحثش طولاني ميشه ) فقط خيالت راحت باشه كه عادي هست و مشكل نيست

در مورد لوازم هم لپ تاپ پشت ويتريني چون استوك هست بايد خودتون هنگام خريد مراقب باشيد ، در ضمن لپ تاپ استوك هميشه قيمت پايينتري از آكبند داره

با تشكر
    تاييد ميشه صحبتهاي پامي وگا
    بخشي از هارد براي درايو ريكاوري هست
    بخشي مخصوص ويندوز هست و پارتيشن بندي هم نميشه
    بخشي هم شامل فهرست هست
    پس عملا" 320 گيگ نميشه
    حدود چند درصد هميشه رزرو ميشه واسه كاراهيي كه گفتم

سريال قطعات مختلف نوت بوك با هم فرق داره و نگراني هم نداره آخه ربطي به هم ندارن

شما نگران نباش
    بهتره كه با نرم افزارهايي كه واسه تست سخت افزار هست چك كني كه مشكلي نداشته باشه
    بعيده ايرادي باشه
    خوش باشي

13. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مرسی از همه ی بچه ها که کمک کردن منم با ضمانت تماس گرفتم و گفتن مشکلی نیست

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •