قیمتهای ADSL این شرکت چرا اینقدر بالاس ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتهای ADSL این شرکت چرا اینقدر بالاس ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه دوست عزیز
واقعا لازم بود..
من خودم الان حدودا 7 ماهه که از نیمادنت گرفتم!
خیلی راضیم...
ممنون/![]()
من یه مدت از رفاتک میگرفتم خراب کرد بعد رفتم پژوهشگران سرویس گرفتم که اون هم قیمتهاش خیلی بالا بود هم سرعت پایین ولی الان دارم از نیماد میگیرم خیلی راضی هستم.
در ضمن منم سرعتم 256 هست ولی دانلودم از 33 بالاتر نمیره.
دوست عزیزم قیمتها به ریال است!
خواهش میکنم.راستش وقتی جای تاپیک ADSL اهواز رو توی انجمن خالی دیدم به غیرتم برخورد!ما هم جزو کلان شهرها محسوب میشیم و حتمآ باید جایی برای تبادل نظر و گفتگو داشته باشیم.لذا از تمامی همشهریان عزیزم درخواست میکنم برای هر چه پربارتر شدن تاپیک تجربیات خودشون رو در اختیار بقیه قرار بدن تا هم کسانی که الآن سرویس دارن از آنها استفاده کنند و هم راهنمایی برای کسانی که در انتخاب شرکت خدمات دهنده دچار تردید هستند باشیم.با تشکر...
بله.حق با شماست.رفاتک و پژوهشگران قیمتهاشون گرونه و واقعآ نمیدونم چه فکری میکنند که نرخ رو برای رقابت پایین نمیارند!سرعتتون که خیلی خوبه.رفاتک شبها 2-6 ترافیک رایگانه درسته؟سرعت در شب و روز تفاوتی نداره؟
خیلی جاله من یه مطلب خوندم که ژاپنی ها با برق 220 به سرعت گیگ در ثانیه بله درست خوندی گیگ در ثانیه رسیدن
کسی اینجا از اکسین سرویس گرفته ؟؟؟ قیمت هاش که از شاتل ارزونتره فقط باید دید سرعتش چجوریاست.
آگهی های این شرکت حتی قبل از عید توی بهمن ماه در سطح شهر دیده میشد(adsl 512 ماهیانه 7800)جالب اینجاست که سرویس هاشون تازه از نیمه های اردیبهشت شروع به کار کرد!یعنی از همه جلو جلو پول گرفتن واسه چند ماه آینده!خود من یکی از قربانیان این شرکت لعنتی بودم که بعد از 2 ماه گفتن ما مرکز مخابراتی شما رو پوشش نمیدیم و بعد از یک هفته تونستم پولم رو پس بگیرم!به هر حال امیدوارم تمام کسانی که از شرکتهای مختلف سرویس میگیرند بیان اینجا و بحث کنن
در کشور خودمون هم فناوری نوپایی هست که به تازگی شروع به کار کرده ولی هنوز به کاربرای خونگی نرسیده که انشاا... ما هم بی نصیب نمیمونیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)