دوستان شما برای بالا بردن کیفیت دوربین این گوشی بهترین روش یعنی آپدیت گوشی هستش....
کیفیتش اونقدر که دوست عزیزمون در عکس اولیشون نشون دادن دیگه پایین نیست ...شما گوشیتون رو آپدیت کنین درست میشه
دوستان شما برای بالا بردن کیفیت دوربین این گوشی بهترین روش یعنی آپدیت گوشی هستش....
کیفیتش اونقدر که دوست عزیزمون در عکس اولیشون نشون دادن دیگه پایین نیست ...شما گوشیتون رو آپدیت کنین درست میشه
این دوتا عکس هم در مورد همین برنامه هست و از سایت دیگهای گرفتم که براتون میذارم، شاید کمک کنه.
عکس اولی قبل از انجام تغییرات و با حجم واقعی 412 کیلو بایت
عکس دومی بعد از اعمال تغییرات و با حجم واقعی 638 کیلو بایت
ضمنا من گوشیم آخرین آپدیت یعنی 21 رو داره.
رامین![]()
رامین جان شاید دوربین گوشی مشکل داشته باشه
گوشی های 5800 اکثرا چینی هستن در بازار و اونایی هم که مجارستانی هستن الکی مجاری هستن چون همشون لیبل خوردن .!!!
بهرحال کیفیت دوربین و آیسی دیجیتال این دوربین ممکنه در کارخانه سازنده چینی در بعضی
متاسفانه تمام گوشی های توی بازار چینی هستن که 5800 هم مستثنا نیست .!!
واونایی که مجار هم هستن تمامشون لیبل خوردن .!! چون خودم توی بازار هستم عرض میکنم خدمتتون
متاسفانه چون آیسی دوربین در بعضی موارد در کارخانه سازنده چینی گاهی اوقات از کنترل کیفی خارج میشن ممکنه این اتفاق برای شمایی که گوشی خریدی و از روی شانس براتون بیوفته
بنابراین توصیه میکنم به دوستانی که گوشی میخرن حتما دوربین رو تست بکنن در مقابل فروشنده
بهرحال این نرم افزار هم کارگشا خواهد بود و دست شما دردنکنه آقا رامین
امیدوارم که دوستان استفاده کنن
ولی در کل من خودمم 5800 دارم ولی کیفیت دوربینش خوب هست و مشکلی نداشته
ضمنا فریم ورکش هم 21 هست ...
لینک برنامه انگار اشکال داره هی به این لینک ریدایرکت میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی![]()
اقایون لینک دانلود مشکل داره، مثل اینکه همش به این لینک ریدایرکت میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شرمنده، ایراد از اون سایتی بود که فایل رو اونجا آپلود کرده بودم. فایل رو تو سایت 4shared آپلود کردم و لینکش رو تو پست اول گذاشتم.
رامین![]()
من هم نمی دونم برای من که اصلا این برنامه رو هم نصب نمی کنه!
فکر کنم اینقدر این دوربین حساسه که 0.5 میلی متر هم تکون بخوره عکس خراب می افته. ولی انگار فاصله ی نسبتا دور رو بهتر از فاصله ی نزدیک میگیره.!!!
راستی یه جا خوندم مشکل از قاب پشتی گوشی هستش اگر بدون قاب عکس بگیرید خوب می شه!!! ولی من که چیزی نفهمیدم!!!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
امیدوارم نوکیا یه فکری بکنه. نمی دونم شاید تو مدل navigation این گوشی که هنوز وارد ایران نشده یه تغییراتی انجام بده. ولی چه فایده حالا که دارندگان این گوشی تعدادشون به میلیون ها رسیده. اونوقت می شه همون نوشدارو پس از مرگ سهراب!
این هم 1 عکس که از بالای کوه گرفتم درسته نسبتا خوبه و قابل دیدن هست ولی با این لنز و مشخصات دوربین توقع دیگه ای هست.
![]()
برادر rahnemounr هیچ کدوم عکسایی که گذاشتید لود نمیشه !
پست 1 و پست 12 ............
------------------------------------------------
برنامه نصب نمیشه !
-----------------------------------------------
اینم تست من ..........
محتوای مخفی: ..............
Last edited by Xx Hossein xX; 12-09-2009 at 13:46.
salam doostan.avalan keifiate doorbine 5800 be oon badi ke shoma migid nist.makhsoosan zire noore aftab fovgholadast.sanian asan barnamatoon nasb nemishe akhavi
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)