سلام
ممکنه به مشکل بخوره، چون در 3DMark هم CPU و هم GPU در Load خواهند بود. احتمالا نیاز دارید پاور جدیدی تهیه کنید.
سلام
ممکنه به مشکل بخوره، چون در 3DMark هم CPU و هم GPU در Load خواهند بود. احتمالا نیاز دارید پاور جدیدی تهیه کنید.
با اين قيمت 8800GTS خريدي؟
دست اول يا دست دوم
از لاوان گرفتي ما هم بريم بگيريم؟!
راستي يه عكس ازش بزار تو نت نيست مي خوام ببينم اين كه ميگن الايت تو خنك كننده و اور ضعيفه راست مي گن يا دروغ!
آره حاجی از لاوان گرفتم!
اینم عکس :
دماش که یکم بالاست ولی دور فن رو تنظیم کردم رو 55% الان رو 60 درجه ایستاده!
اگه 125 گرفته باشه ، خيلي خوبه ، اگه نه ، خوب نيست :d
این کارت تا 150 160 هم جا داره.
ارزش خرید هم داره. ولی کجاست فروشنده با انصاف؟!
از عكس كه فكر كنم الايت گرافيك evga رو به نام خودش كرده!
اخه اين مدلي الايت نميزنه!
اون چیزی که مشخصه اینه که این برند ، elitegroup نیست! چون تو خیلی از برندهای elitegroup تو gpu-z قسمت subvendor نوشته elitegroup ولی برای من نوشته nvidia !
دوست من ربطی به اون قضیه نداره که!
چیزی که اونجا نوشته میشه مستقیما از بایوس خونده میشه، و ممکنه به دلیل نسخه های مختلف بایوس نوشته بشه NVIDIA به جای نام AIB.
من هم زمانی که کارت گرافیک EVGA ام رو گرفتم دقیقا نوشته شده بود NVIDIA (اتفاقا کارت گرافیک من هم همین Geforce 8800 GTS 512 است!). در نسخه بعدی بایوس این قضیه رو حل کردند. گرچه بصورت دستی هم خیلی راحت میشه هر چیزی در اون قسمت نوشت!
این محصول در آمریکا هم دقیقا با همین شکل به فروش می رفته:
این هم لینک محصول در سایت ECS:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکمی بیشتر توضیح می دید؟از عكس كه فكر كنم الايت گرافيك evga رو به نام خودش كرده!
اخه اين مدلي الايت نميزنه!
ECS که خودش یکی از بزرگترین OEM های دنیاست بیاد و محصولاتش رو از EVGA تهیه کنه؟ به هر حال اگه منبعی در این رابطه دارید ارائه بدید! (مسلما چون به نظر شما ECS این مدلی نمی زنه، دلیل نمیشه این محصول EVGA باشه!)
آقا دمت element!
راستی به اینجا هم یه سری بزنی دعات میکنیم!(خیلی حیاتیه!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب چرا ميزنيکمی بیشتر توضیح می دید؟
ECS که خودش یکی از بزرگترین OEM های دنیاست بیاد و محصولاتش رو از EVGA تهیه کنه؟ به هر حال اگه منبعی در این رابطه دارید ارائه بدید! (مسلما چون به نظر شما ECS این مدلی نمی زنه، دلیل نمیشه این محصول EVGA باشه!)
يه نگاه به شكل اين دو تا گرافيك evga بنداز
دقيقا شكلش مثل الايت هستش!
خوب اون برند BFG هم همين جوري بودش؟من هم زمانی که کارت گرافیک EVGA ام رو گرفتم دقیقا نوشته شده بود NVIDIA (اتفاقا کارت گرافیک من هم همین Geforce 8800 GTS 512 است!). در نسخه بعدی بایوس این قضیه رو حل کردند. گرچه بصورت دستی هم خیلی راحت میشه هر چیزی در اون قسمت نوشت!![]()
Last edited by 4870x2; 21-07-2009 at 19:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)