تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: یادگیری برنامه نویسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    فکر میکنم خودت تحقیق کنی ببینی چی دوست داری، چی بدردت می خوره یا چکار قرار بکنی خیلی بهتره باشه تا دیگران بهت بگن
    اگه بخوای بقول خودت حرفی برای گفتن داشته باشی و حرفه ای بشی دو سه سال زمان خیلی کمیه از همین الان یکی از زبان های که دوستان معرفی کردن
    یا خودت پسندیدی رو انتخاب کن شروع کن برنامه نویسی، اینقدر برنامه بنویس که چشمات از حدقه در بیاد
    شدیدا از توصیه خفن فنی شما متشکرم خیلی خیلی با حال بود

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پست جناب hoax3r شديدا تاييد ميشه . مخصوصا اين جمله چي به دردت مي خوره .

3. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پست جناب hoax3r شديدا تاييد ميشه . مخصوصا اين جمله چي به دردت مي خوره .
    یک مقدار بیشتر توضیح بده بببینم منظور شما دو نفر چی هست تا یک مقدار بهتر برام جا بیفته

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از سی شارپ شروع نکن که توی محیطش گم میشی
    از vb6 شروع کن
    فقط کد بنویس
    برای برنامه نویس شدن 10 سال زمان نیازه پس عجله نکن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mory_fun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    فارسی موبایل

پيش فرض

آقایون من با این تاپیک موافقم منم می خوام یاد بگیرم

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از سی شارپ شروع نکن که توی محیطش گم میشی
    از vb6 شروع کن
    فقط کد بنویس
    برای برنامه نویس شدن 10 سال زمان نیازه پس عجله نکن
    تورا به خدا بگو که شوخی می کنی اگر واقعا اینطور است یک بر نامه مدون و درست درمون به بنده پیشنهاد بدید برم دنبالش تا بیش تر از این فرصت از دستم نرود

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام .
    من منظور خودمو مي گم . جناب hoax3r هم خودشون صاحب نظر هستن و مي تونن راجع به پستشون توضيح بدن .
    هيچ وقت زبان ها رو با هم مقايسه نکنين . من به همه پست هايي که دوستان دادن احترام مي ذارم . پست هامو به يه نفر ربط ندين . فرض کنين من دارم دومين پست اين تاپيک رو ميدم .
    شما مي خواين براي چي و براي کي برنامه نويسي کنين ؟ ++C و #C و VB و Java و .... و حتي اسمبلي زبان هايي هستن که شما بر حسب نيازتون مي تونين با هر کدوم که دلتون خواست برنامه بنويسين . اين که چند سال بايد وقت بذارين هم بسته به خودتون داره . که بخواين چه جور برنامه نويسي بشين . تو آينده يه سيستم عامل کامل بنويسين و يا اينکه برين و صفحه وب طراحي کنين . براي دومي چند ماه هم کافيه . باز هم بسته به خودتونه . الان فرض کنين من C بلدم . ميام مي گم آقا ++C قوي ترين زبان برنامه نويسيه و حتما برين ادامه بدين که اگه با زبان ديگه اي شروع کنين وقت خودتونو هدر دادين !!! شما باور مي کنين ؟ ميرين دنبال C ؟
    هر کي که يه زباني رو بلده و تو اون با قابليت هايي آشنا ميشه که براش جالبن زود مياد ميگه آقا اين زباني که من ميگم قوي ترين زبان موجوده . غافل از اينکه همين قابليت تو زبان هاي ديگه هم موجوده .
    فرض کنين ( مثلا مثلا ) شما منظورتون تو پست اول از برنامه نويس شدن ، براي نوشتن Kernel سيستم عامل بوده . مياين اينجا مطرح مي کنين بدون اينکه توضيح اضافي بدين ، دوستان مثلا زباني مثل VB رو پيشنهاد مي دن . حالا شما هي ميرين دنبالش و به اميد اينکه .......

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

ببین دوست عزیز اول باید نیازتو بشناسی!
    ببینی چی میخوای چی نمیخوای؟
    میخوای تحت وب بنویسی یا تحت ویندوز؟
    ولی در کل اگه هنوز شناختی از علاقه خودت نداری برو سراغ #C
    در کل زبان خوبیه!
    با کمک اون هم میتونی تحت وب بنویسی هم تحت شبکه هم تحت ویندوز!
    بعد اگه کار باهاشو یاد بگیری زبان های دیگه هم برات راحت میشه!
    در کل:
    C# Recomended

ممنون/

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من بیشتر منظورم این بود که از الان بدونی قراره چکار کنی و بعد یک زبان مناسب رو انتخاب کنی اگه این مورد برات فرقی نداره که هیچ
    مثلا خود من میدونستم که برنامه نویسی سیستمی دوست دارم و رفتم زبان C رو یاد گرفتم تا چشو چال ویندوز رو در بیارم
    ولی نه که با زبان های دیگه نشه ها میشه ولی اون موقع چش و چال خودم در میومد
    یا اگه قرار تحت وب کار کنی بری همین زبان هایی که پست های قبلی معرفی شد رو یاد بگیری و ...
    در این مورد به اندازه کافی تاپیک های مختلف زده شده اونارم پیدا کنید بخونید بد نیست. به اضافه توصیه های دوست خوبمون sin2x=2sinxcosx

موفق باشید

11. این کاربر از hoax3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من بیشتر منظورم این بود که از الان بدونی قراره چکار کنی و بعد یک زبان مناسب رو انتخاب کنی اگه این مورد برات فرقی نداره که هیچ
    مثلا خود من میدونستم که برنامه نویسی سیستمی دوست دارم و رفتم زبان C رو یاد گرفتم تا چشو چال ویندوز رو در بیارم
    ولی نه که با زبان های دیگه نشه ها میشه ولی اون موقع چش و چال خودم در میومد
    یا اگه قرار تحت وب کار کنی بری همین زبان هایی که پست های قبلی معرفی شد رو یاد بگیری و ...
    در این مورد به اندازه کافی تاپیک های مختلف زده شده اونارم پیدا کنید بخونید بد نیست. به اضافه توصیه های دوست خوبمون sin2x=2sinxcosx

موفق باشید
    از راهنماییتون ممنونم و بسیار سپاسگذار واقعیتش حرف شما کاملا صحیح است و حرف حساب جواب ندارد ولی بنده یک جورایی خیلی دلم می خواهد و اراده کرده ام که هم در زمینه سیستم عامل و هم در زمینه طراحی وب و..... برنامه نویسی را کار کنم .
    منظور بنده هم از برنامه مدون این بود که با این ترتیبی که عرض کردم باید چه کار کنم عجله ندارم و صبرم هم زیاد است ولی در عین حال نمی خواهم بیشتر از این فرصت سوزی بشود برای همین هم از شما و هم از همه دوستان درخواست یک راهکار واقعا حساب شده و درست و درمون را طلب می کنم چون بالاخره شما وبقیه دوستان بسیار خبره تر از بنده هستید.
    آن پست های قبلی را که فرمودید بنده تا حدودی تعدادی از آنها را دیدم ولی به قول خودتان هر کدام از دوستان یک نظر خاصی دارند و البته این نظر بسیار محترم ولی دست آخر معلوم نمی شود که چی به چی است اصلا بنده برای همین این تایپیک را درست کردم چون واقعا دنبال جواب هستم

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •