تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: تشکیل شبکه توی کوچه!!!!!

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

6

سلام دوست گرامی.من خودم با دوتا از هم سایه هامون شبکه هستم اون هم از نوع با سیم.در ضمن فاصه من با یکی از اونها بیشتر از 90 متره و نه سرعت امده پاین نه نیاز به ریپیتر یا همون تقویت کننده داره.هیچی نمی خواد.فقط کابل در ضمن اگر جریان برق که میگین AC باشه یعنی برق خانگی باشه فاصله 1 متر برای جلو گیری از نویز احتمالی خوبه در ضمن عور سیم از خیابون جرم نیست.اگر هم دوست نداشتی میتوانی از اداپتور شبکه استفاده کنی به این صورت که هر دو از طریق برق به هم وصل میشین اما این اداپتور ها گرون هستن.
    روش سوم بسیم یا وایرلس هست که یک عیب داره اون هم این که پشت دیوار باشه جواب نمیده.
    در کل من روش سیم Cat5 E رو پیش نهاد میکنم سرعت 100 مگابیت در ثانیه.

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اوووووه چه تاپیک رفته جلو!!!!
    ممنونم از لطف همگیتون.
    تنها را عقلایی فکر میکنم وایرلس باشه
    چون مسافت خیلی کمه اگر نیازی به رمزنگاری ارتباط نداری و از الکترونیک سررشته داری با یه خورده کنجکاوی میتونی خودت هم بسازی.

راه دیگه بلوتوث! اگه 70 متره و یه خورده بیشتر جواب میده. میتونی سیم پورت یو اس بی رو بزرگ کنی اگه لازم بود هاب بزنی و بلوتوث رو تا دم دیوار جای درب منزل ببری واسه خونه همسایه هم همینطور اینجوری حداقل سرعت کانکشنت خیلی بهتر از ارتباط تلفنی از طریق مودم هست.
    فقط یادت باشه کابل USB رو تا یه حدی می‌تونی بلند کنی (مثلا 5 متر، استاندارد دقیقش روی نت هست) اگر بیشتر شد مسافتت در مسیر باید هاب بزنی
    همچین فکر شما و من به هم نمیخونه!!!
    چرا؟چون باید اولا زیر دیپلم باشه حرفتون و دوم اینکه یه جورایی پرهزینه و پردردسره...
    این کارای تخصصی به من دانش آموز چی؟من که برا شبکه کردن با کابل هم باید از صد نفر بپرسم و صدجا در موردش بخونم!!!!
    درکل ممنونم از راهنماییتون ...
    ممنون،ممنون،ممنون
    اگه هر از 70-80 متری یه رپیتر بزاری با همین کابل های شبکه هم میتونی شبکه کنی.سرعتش هم قابل مقایسه با تلفن نیست.
    مخصوصا اگه برای بازی می خواهی با تلفن کارت نمیشه!
    جاااااااااان؟چی بذارم؟یکم بیشتر توضیح بده شاید به کارم اومد...ولی فک نکنم چون که دوستمون تو پست 11 گفته نیاز نداره.
    به هر حال ممنون ار توجهتون.
    سلام دوست گرامی.من خودم با دوتا از هم سایه هامون شبکه هستم اون هم از نوع با سیم.در ضمن فاصه من با یکی از اونها بیشتر از 90 متره و نه سرعت امده پاین نه نیاز به ریپیتر یا همون تقویت کننده داره.هیچی نمی خواد.فقط کابل در ضمن اگر جریان برق که میگین AC باشه یعنی برق خانگی باشه فاصله 1 متر برای جلو گیری از نویز احتمالی خوبه در ضمن عور سیم از خیابون جرم نیست.اگر هم دوست نداشتی میتوانی از اداپتور شبکه استفاده کنی به این صورت که هر دو از طریق برق به هم وصل میشین اما این اداپتور ها گرون هستن.
    روش سوم بسیم یا وایرلس هست که یک عیب داره اون هم این که پشت دیوار باشه جواب نمیده.
    در کل من روش سیم Cat5 E رو پیش نهاد میکنم سرعت 100 مگابیت در ثانیه.
    سلام.
    و اما روش شما که منو از همه ی راه ها امیدوارتر کرد.
    اول که شما چطور شبکه ای ایجاد کردین؟اتوبوسی؟ستاره ای؟از کارت شبکه استفاده کردین یا نه؟آخه من از شبکه زیاد سر در نمیارم...(حالا می خوام سر در بیارم)
    دوم اینکه مطمئنی عبور سیم از خیابون یا کوچه غیر قانونی نیست؟آخه بابام تو اداره ی مخابراته اینو گفت(شاید میخواسته منصرفم کنه)
    سوم سیم Cat5 E چجوریاست؟شکلش و قیافش؟قیمتش مخصوصا؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوباره.نوع شبکه بسته به تعداد کامپیوتر و نحوه استفاده شما داره.اگر شما فقط بخواهید با یک نفر شبکه بشید فقط به کابل CAT5 نیاز دارید به اندازه فاصله متر بگیر و کابل بخر و به فروشنده بگو که برات سوکت Rj45 رو بزنه بهش بگو میخوای کابل کراس درست کنه.اگر هم میخواهید با 2 نفر یا بیشتر شبکه بشید نیاز به یک Hub هم دارید.
    کابل CAT5 E خدمات کامپیوتری ها دارن متری 300 تومان هست.
    HUB هم از 4 تای هست با قیمت 20 هزار تومان.
    اگر سوالی داری بپرس تا جواب بدم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد کارت شبکه باید بگم در کنار USB پشت کامپیوتر یک پورت مثل پورت مدم ولی بزرگ تر هست او کارت شبگه.هست.
    در مورد عبور سیم باید بگم هیچ ارگان خصوصی یا دولتی نمی تواند به شما گیر بده چو شما سیم رو از تو هوا رد کردی نه از رو زمین حتما بابات میخواسته منصرف شی.شکل و قیافه کابل CAT5 مثل کابل انتن تلویزیون اما رشته سیم های او فرق میکنه

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

بهترین کار استفاده از یه هاب و کابل شبکه هستش.هیچ کسی هم نمیونه به شما چرا از وسط کوچه سیم رد کردی.
    برای تداخل نکردن با برق هم راه حل وجود داره و اونم استفاده از کابلهای محافظت شده STP هستش.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام دوباره.نوع شبکه بسته به تعداد کامپیوتر و نحوه استفاده شما داره.اگر شما فقط بخواهید با یک نفر شبکه بشید فقط به کابل CAT5 نیاز دارید به اندازه فاصله متر بگیر و کابل بخر و به فروشنده بگو که برات سوکت Rj45 رو بزنه بهش بگو میخوای کابل کراس درست کنه.اگر هم میخواهید با 2 نفر یا بیشتر شبکه بشید نیاز به یک Hub هم دارید.
    در مورد کارت شبکه باید بگم در کنار USB پشت کامپیوتر یک پورت مثل پورت مدم ولی بزرگ تر هست او کارت شبگه.هست.
    در مورد عبور سیم باید بگم هیچ ارگان خصوصی یا دولتی نمی تواند به شما گیر بده چو شما سیم رو از تو هوا رد کردی نه از رو زمین حتما بابات میخواسته منصرف شی.شکل و قیافه کابل CAT5 مثل کابل انتن تلویزیون اما رشته سیم های او فرق میکنه
    بهترین کار استفاده از یه هاب و کابل شبکه هستش.هیچ کسی هم نمیونه به شما چرا از وسط کوچه سیم رد کردی.
    برای تداخل نکردن با برق هم راه حل وجود داره و اونم استفاده از کابلهای محافظت شده STP هستش.
    ممنون از راهنماییتون.فعلا طرف رفته سفر.بیاد ببینم چی میشه.اگه سوال داشتم حتما در جریان می ذارمتون.
    بازم ممنون از راهنماییتون...

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام منم توی این فکر بودم با دوتا دوستم ولی راهی پیدا نکردیم هرکی بلده روش رو به ما و دوستان بگه
    یه امر خیره

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام منم توی این فکر بودم با دوتا دوستم ولی راهی پیدا نکردیم هرکی بلده روش رو به ما و دوستان بگه
    یه امر خیره
    جااااااااااااااان!!!!!!!!!!!!!!!
    دوستمون که گفته تو همین صفحه دیگه چه روشی رو بگه؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

2

من این روش رو پیش نهاد میکنم که از همه به صرفه تره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من تو کوچمون این کارو کردم و بیشترین فاصله با لن هم 55 متر هست و سرعت یک مگ در ثانیه هست موقع کپی
    برای کابل کشی هم کابل رو دقیق از جاهایی که کابل تلفن میرفت تو خونه همسایه ها استفاده کردم که نمای کوچه خراب نشه .
    الان هم چهار نفر اینطوری به هم وصلیم و داریم صفا میکنیم
    برای نرم افزار چت سافتروس مسنجر رو نصب کن
    برای دادن اینترنت هم سی سی ------ رو نصب کن
    برای کنترل دستکتاپ و چت صوتی و تصویری هم هیچی نت میتینگ اکس پی نمیشه که متاسفانه من دیگه اکس پی ندارم
    سوالی داشتی ازم بپرس ( از اون جایی که این کارو عملی انجام دادم میگم )
    ای دی یاهو من : masih.enter

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •