تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: n96 یا i8510 ????????

داره خودمونی میشه نیما.م's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

i8510 ظاهری زیبا با قابلیت بیشتر می تواند برای شما مناسب باشد
    من با 8510 کار کردم عالیه
    با ان96 کار نکردم ولی با گوشی های مشابه اون کار کردم به8510 نمی رسن

2. این کاربر از نیما.م بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi_balaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    یه جای این کره خاکی

پيش فرض

i8510 با اون امکانات مثال زدنیش رو با n96 مقایسه میکنی ؟!!!
    به نظر من این گوشی استثنایی رو باید با مدلهای پیشرفته htc مقایسه کرد نه با n96 .

4. این کاربر از hadi_balaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

به نظره من ان96 گزینه ی بهتری میباشد.
    چون تمام امکانات 8510 به اضافه ی تماشای تی وی که اگه راه بیفته خیلی ان96 گوشیه با حالی میشه.
    در ضمن با توجه به این که زیبایه گوشی امریست سلیقه ای ولی من نظره خودمو میگم.به نظره من ان96 بسیاز زیباتر از 8510 میباشد.
    این دو گوشی تقریبن در سطحی یکسان قرار دارن.بهتره اول خریدار با هر دو یه مقدار کار کنه بعد انتخاب کنه.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

برخلاف تعصبی که نسبت به نوکیا دارم میگم 8510 چون سامی دیگه حداکثر تلاششو ( البته بی فایده چون 86 اومد دیگه ترکونده ) روی این گوشی گذاشت و گوشی خوبی از آب در اومد ...
    راستی اصلا چرا 86 نمی گیری اصلا مگه چقدر اختلاف قیمت داره ...؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

به نظره من ان96 گزینه ی بهتری میباشد.
    چون تمام امکانات 8510 به اضافه ی تماشای تی وی که اگه راه بیفته خیلی ان96 گوشیه با حالی میشه.
    در ضمن با توجه به این که زیبایه گوشی امریست سلیقه ای ولی من نظره خودمو میگم.به نظره من ان96 بسیاز زیباتر از 8510 میباشد.
    این دو گوشی تقریبن در سطحی یکسان قرار دارن.بهتره اول خریدار با هر دو یه مقدار کار کنه بعد انتخاب کنه.
    شما تا قبل از اینکه ان96 بخری میگفتی 8510 بهتره حالا که خریدی ان96 بهتر شد در ضمن خودت گفتی که با 8510 کار نکردی
    کلاً بیخیال

8. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

براي 1352مين بار...8510 خيلي بهتره...در ضمن ارزون تره...

10. 2 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

شما تا قبل از اینکه ان96 بخری میگفتی 8510 بهتره حالا که خریدی ان96 بهتر شد در ضمن خودت گفتی که با 8510 کار نکردی
    کلاً بیخیال
    حسن جان درسته.من با 8510 کار نکردم در چند جا هم گفتم که من با 8510 کار نکردم و چون کار نکردم نظرمو در مورد ان96 گفتم که باش کار کردم.
    قبل از خريد ان96 چون شنيده بودم هنگ ميکنه و سرعت پاييني داره تو فکره 8510 بودم ولي الان که ان96 را گرفتم(البته ان96 ماله بابامه)ميبينم که نه تنها ايرادي نداره بلکه سرعت خوبي داره و هنگ هم نميکنه.
    در ضمن من نميگم 8510 بده بلکه ميگم گوشيه خوبيه و هرکي هم بگيره راضيه ولي بايد قبول کرد که ان96 تا حدودي بهتره به خصوص اگه تي وي راه بيوفته.
    در ضمن اينم در نظر بگيريم که 8510 گوشيه بسيار قديمه ساسونگه و اين خيلي خوبه که داره با گوشي هايي مثل ان86 که تازه واردن مقابله ميکنه و برتري هايي مثل ال سي ديه بزرگتر نيز نسبت به ان86 داره.
    پس در نتيجه من ميگم 8510 خيلي خوبيه و ان96 هم خيلي خوبه و براي انتخاب اين دو بهترين راه کار کردن با هر دو ميباشد يا در دست گرفتنشون که بيبيني از کدوم خوشت مياد.
    البته 8510 يه خوبيه بزرگه ديگه که داره اينه که در اکثر نقاط گوشي به بيشتر چيزا دسترسي داري(منويي که در سمت چپ گوشي و اکثر جاها ميباشد را ميگم) که اين خودش يه بديم محصوب ميشه بديش اينه که سايز کمتري از ال سي دي در اختيا کاربر قرار ميگيره.
    حسن جان درست ميگم؟اگه اشتباه ميگم بگو تا اديت کنم.
    Last edited by merikh_merikh; 22-07-2009 at 10:37.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

حسن جان درسته.من با 8510 کار نکردم در چند جا هم گفتم که من با 8510 کار نکردم و چون کار نکردم نظرمو در مورد ان96 گفتم که باش کار کردم.قبل از خريد ان96 چون شنيده بودم هنگ ميکنه و سرعت پاييني داره تو فکره 8510 بودم ولي الان که ان96 را گرفتم(البته ان96 ماله بابامه)ميبينم که نه تنها ايرادي نداره بلکه سرعت خوبي داره و هنگ هم نميکنه.در ضمن من نميگم 8510 بده بلکه ميگم گوشيه خوبيه و هرکي هم بگيره راضيه ولي بايد قبول کرد که ان96 تا حدودي بهتره به خصوص اگه تي وي راه بيوفته.در ضمن اينم در نظر بگيريم که 8510 گوشيه بسيار قديمه ساسونگه و اين خيلي خوبه که داره با گوشي هايي مثل ان86 که تازه واردن مقابله ميکنه و برتري هايي مثل ال سي ديه بزرگتر نيز نسبت به ان86 داره.پس در نتيجه من ميگم 8510 خيلي خوبيه و ان96 هم خيلي خوبه و براي انتخاب اين دو بهترين راه کار کردن با هر دو ميباشد يا در دست گرفتنشون که بيبيني از کدوم خوشت مياد.البته 8510 يه خوبيه بزرگه ديگه که داره اينه که در اکثر نقاط گوشي به بيشتر چيزا دسترسي داري(منويي که در سمت چپ گوشي و اکثر جاها ميباشد را ميگم) که اين خودش يه بديم محصوب ميشه بديش اينه که سايز کمتري از ال سي دي در اختيا کاربر قرار ميگيره.حسن جان درست ميگم؟اگه اشتباه ميگم بگو تا اديت کنم.
    شما برای تست سرعت باید مثلاً روی یه عکس زوم کنی آخه سرعت منوها که انقدر با هم فرق نداره
    ان96 هم گوشی خوبیه ولی خودت قبلاً یه حرف خیلی خوب زدی اینکه یه گوشی باید به قیمتش بیرزه
    تنها برتری ان96 همون گیرنده tv هست که هنوز فعال نیست ولی 8510 کلی برتری داره

13. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

درسته حسن جان گوشی باید به قیمتش بیرزه ولی کسی که بتونه هزینه کنه ان96 بهتره.
    الان فکر کنم ان96 طرفا 490 باشه.
    ولی بازم میگم باید طرف با هر دو کار کنه بعد انتخاب کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

i8510 بهتره
    قبلا هم در این مورد بحث شده بود
    کاملا موافقم.i8510 واعقا سرتره.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •