میشه آهنگها رو به هم میکس کرد؟
والا هنوز همچین چیزی مشاهده نشده اما اگه شد حتما خبر میدم .
دیگه چی بکم آخه ؟!
امکان تغییر فونت گوشی رو داری ! امکان ضبط مکالمه ی تلفن !
Google , YouTube , FaceBook و ... ! : دی
کلا مهمترین چیزش همون صداشه و البته بسیار ظاهر قشنگی هم داره ! هر کی دیده کفش بریده رسما !
آهنگ رو هم نمیشه با هم MIX کرد ! فقط شما اگه تو یه آهنگ تغییرات ایجاد کنی میتونی اون قسمت آهنگ رو ضبط کنی و SAVE کنیش !
منم میگم از گوشیاس که از جلو هر کی ببینه کف بر میشه .. ولی بعضیا که سلیقشون کلاسیکه یا گوشیهای متعلق به 6 سال پیش مثل 1100 رو میپسندن متاسفانه یا خوشبختانه ابشون با این گوشی تو یه جوی نمیره و 5800 رو میپسندن!
دوربینش در حد 3.2 هست ؟
مثلآ نمیشه یه آهنگ رو با ترک بعدیش با یه افکت خاص عوض کنیکه آهنگ قطع نشه ؟؟
Last edited by R@R#M@N; 05-09-2009 at 22:56.
خب این باعث میشه این گوشی خز نشه : دی ! مثلا من تاحالا هیچ کس این گوشی رو نمیشناخت ! حتی رفیقم زنگید از دوستش قیمت پرسید بعد ازش پرسیدم طرف چی گفت , گفتش اون ازین گوشی های معمولی نمیاره ! بعد چند روز پیش که بردم گوشی رو دید کلی خر کیف شده بود ! صداش رو تا آخر زیاد کرده بودم کف کرده بود ! شدیدا از ظاهر گوشی تعریف کرد ! هر کیم این گوشی رو از نشر صدا با 5800 مقایسه کرده گفته اصلا اون در مقابل این حرفی نداره !
گوشی هم در حد 3.2 هست من که راضیم کیفیت خوبی داره !
منم موافقم !
والا من هرچی ور رفتم همچین چیزی ندیدم !
ممنون عزیز از جوابات ...
سرعت منوها چطوره ؟ تو گالری عکس و دیدن فیلم و غیره کلا سرعت گوشی راضیت میکنه یا جایی مثلا کنده .. ؟
نه تا این لحظه که اصلا اذیت نکرده با اینکه کلی آهنگ ریختم اما اصلا کند نیست گوشی ! راحت میتونم تو قسمت آهنگ بالا پایین برم !
کلا تا این لحظه اصلا مشکل کند شدن سرعت نداشتم ! البته فکر نمیکنم سامسونگ مشکل هنگ و اینجور چیزا داشته باشه !
من کلا تخصصی نیستم تو گوشی ببخشید اگه درست جواب نمیدم : دی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)