نه بابا اونطوری هم که میگی نیست من خودم کلی با سیلو روندم یکی از دوستام از آخر دوران دبیرستان یکی داشت اتفاقاً چند وقت پیش فروختش 6-7 تومن. الان دیگه تمیزش خیلی سخت پیدا بشه مدل های قدیمی که میگی دیگه عمرشون رو کردن و اصلاً ارزش خرید ندارن مگه یه مدل 80 به بعد تمیز پیدا بشه که اونم الکی میخوان گرون بدن که اصلاً ارزش نداره.
من تجربه خودم رو از این ماشین بگم، ماشین نرمیه شاید زیادی نرم دیگه مثلاً فرمونش از نرمی زیاد دقت کمی داره همین دوستم یبار همینطور تصادف کرده بود باهاش فرمون رو پیچونده بود ماشین نپیچیده بود رفته بود رو جدول البته این تصادف کوچیکش بوده
.gif)
، ترمزاش بدترین چیز این ماشین هستن نمیدونم برای همه مدل ها اینطوری بود یا نه ولی کلاً ترمز نداشت فکر میکنم برای همه مدل ها همینطوریه. کلاً سره ماشین یکم پائینه ترمزم که میکنی کلش میره پائین یبار همینطور دوستم ترمز کرده بود ترمزم که نداره ماشین با کله ماشین رفته بود زیر این وانت غولا
.gif)
دره کاپوت جلو تا جلو شیشه جمع شده بود باتری و موتور اینا همچی ترکیده بود؛
کولر خوبی داره البته نسبت به پژوها با اینکه قدیمی هم شده ولی قطعاتش هنوز تو بازار راحت پیدا میشه خیلی گرونم نیستن همین دوستم همیشه ماشینش ماهی یبار حداقل تعمیرگاه بود
.gif)
، از نظر قدرت موتور خیلی معمولیه از 405 اینا ضعیفتره موتورش و شتابش اینا هم نداره مخصوصاً الانم که دیگه اکثراً کهنه شدن، ولی تو سرعت بیفته میتونه تا تو سرعت بالا بره تا همین 180 -190 یبار تو اتوبان قم یادمه رفتیم البته سرپائینی چیزی بود فکر کنم ولی خودشو بکشه دیگه بیشتر از این نمیتونه بره.
کلاً اگر زیر 9-10 تومن تمیزش رو بشه خرید خوبه وگرنه اصلاً بیشتر ارزش نداره به نظر من 405 با این شرط که میشه با همین هزینه یه مدل جدیدتر رو خرید، ماشین بهتریه حتی سمند.