تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: راهنمای خرید دوو سیلو

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سیلو خب گفتم دیگه ماشین نرم واقعا راحت کم صدا مصرف خوب راه برو عالی(190 تا رو راحت تجربه کردیم)دیر به خرج می افته ولی یه چیزش به خرج افتاد تا بتونی درستش کنی خدا به دادت برسه ایمنی بهتری نسبت به هم قیمتهای خودش داره زیبایی رخ .امکانات مناسب موتور با قدرت مناسب .قطاعاتش کمی گرون میتونه باشه ولی اگه نمونه واقعا تمیزش رو پیدا کنی واقعا کم خرج هستش .میتونه انتخاب خوبی باشه.

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ممنون
    خدماتش چی ؟!؟! یعنی خراب بشه بدبختیه ؟!؟!
    من یادمه اون اولا که تازه پراید اومده بود بابام یکی داشت یه بار یه چیز سادش یه شیلنگ بود نمیدونم مال کجا بود خراب شد واقعا بدبختی کشیدیم هیچکسیم بلد نبود درسش کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیلو من برات تمیز حتی 75 هم میتونم پیدا کنم ماشینی نیست که مثل سمند 2 سال کار کنه کل بدنه لش بشه .
    همونطور که سورنا گفت واقعا ماشین خوبی هستش خب یکی از مزیتهای دیگه اون صندوق بار بزرگش هستش.
    لوگان هم انتخاب خوبی هستش و در مورد لوازم هم همه چی پیدا میشه حتی بدنه اگه هم بدنه نومیخوای خرجش رفت به یکی از جمهوری های همسایه شمالی خودمون هستش اونجا حتی توربو استاندارد این ماشین هم پیدا میشه .چراغهای مختلف و قطعات بدنه نسل فیس لیفت شده این ماشین.
    به نظر من قدرت مناسب مصرف مناسب نرمی و کار کرد خوب.
    لوگانه انتخاب خوبی هستش ولی نه با قیافه سیلو که واقعا طراحی خوبی داره.
    نه بابا اونطوری هم که میگی نیست من خودم کلی با سیلو روندم یکی از دوستام از آخر دوران دبیرستان یکی داشت اتفاقاً چند وقت پیش فروختش 6-7 تومن. الان دیگه تمیزش خیلی سخت پیدا بشه مدل های قدیمی که میگی دیگه عمرشون رو کردن و اصلاً ارزش خرید ندارن مگه یه مدل 80 به بعد تمیز پیدا بشه که اونم الکی میخوان گرون بدن که اصلاً ارزش نداره.
    من تجربه خودم رو از این ماشین بگم، ماشین نرمیه شاید زیادی نرم دیگه مثلاً فرمونش از نرمی زیاد دقت کمی داره همین دوستم یبار همینطور تصادف کرده بود باهاش فرمون رو پیچونده بود ماشین نپیچیده بود رفته بود رو جدول البته این تصادف کوچیکش بوده ، ترمزاش بدترین چیز این ماشین هستن نمیدونم برای همه مدل ها اینطوری بود یا نه ولی کلاً ترمز نداشت فکر میکنم برای همه مدل ها همینطوریه. کلاً سره ماشین یکم پائینه ترمزم که میکنی کلش میره پائین یبار همینطور دوستم ترمز کرده بود ترمزم که نداره ماشین با کله ماشین رفته بود زیر این وانت غولا دره کاپوت جلو تا جلو شیشه جمع شده بود باتری و موتور اینا همچی ترکیده بود؛
    کولر خوبی داره البته نسبت به پژوها با اینکه قدیمی هم شده ولی قطعاتش هنوز تو بازار راحت پیدا میشه خیلی گرونم نیستن همین دوستم همیشه ماشینش ماهی یبار حداقل تعمیرگاه بود ، از نظر قدرت موتور خیلی معمولیه از 405 اینا ضعیفتره موتورش و شتابش اینا هم نداره مخصوصاً الانم که دیگه اکثراً کهنه شدن، ولی تو سرعت بیفته میتونه تا تو سرعت بالا بره تا همین 180 -190 یبار تو اتوبان قم یادمه رفتیم البته سرپائینی چیزی بود فکر کنم ولی خودشو بکشه دیگه بیشتر از این نمیتونه بره.
    کلاً اگر زیر 9-10 تومن تمیزش رو بشه خرید خوبه وگرنه اصلاً بیشتر ارزش نداره به نظر من 405 با این شرط که میشه با همین هزینه یه مدل جدیدتر رو خرید، ماشین بهتریه حتی سمند.

4. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

عجب این دوست شما هم تجربیات جالبی داشتن با این سیلو
    نمیدونم والا دیگه باید یه جمع بندی بکنیم ببینیم بخره یا نه یا بجاش چی بخره ؟؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نه بابا اونطوری هم که میگی نیست من خودم کلی با سیلو روندم یکی از دوستام از آخر دوران دبیرستان یکی داشت اتفاقاً چند وقت پیش فروختش 6-7 تومن. الان دیگه تمیزش خیلی سخت پیدا بشه مدل های قدیمی که میگی دیگه عمرشون رو کردن و اصلاً ارزش خرید ندارن مگه یه مدل 80 به بعد تمیز پیدا بشه که اونم الکی میخوان گرون بدن که اصلاً ارزش نداره.
    من تجربه خودم رو از این ماشین بگم، ماشین نرمیه شاید زیادی نرم دیگه مثلاً فرمونش از نرمی زیاد دقت کمی داره همین دوستم یبار همینطور تصادف کرده بود باهاش فرمون رو پیچونده بود ماشین نپیچیده بود رفته بود رو جدول البته این تصادف کوچیکش بوده ، ترمزاش بدترین چیز این ماشین هستن نمیدونم برای همه مدل ها اینطوری بود یا نه ولی کلاً ترمز نداشت فکر میکنم برای همه مدل ها همینطوریه. کلاً سره ماشین یکم پائینه ترمزم که میکنی کلش میره پائین یبار همینطور دوستم ترمز کرده بود ترمزم که نداره ماشین با کله ماشین رفته بود زیر این وانت غولا دره کاپوت جلو تا جلو شیشه جمع شده بود باتری و موتور اینا همچی ترکیده بود؛
    کولر خوبی داره البته نسبت به پژوها با اینکه قدیمی هم شده ولی قطعاتش هنوز تو بازار راحت پیدا میشه خیلی گرونم نیستن همین دوستم همیشه ماشینش ماهی یبار حداقل تعمیرگاه بود ، از نظر قدرت موتور خیلی معمولیه از 405 اینا ضعیفتره موتورش و شتابش اینا هم نداره مخصوصاً الانم که دیگه اکثراً کهنه شدن، ولی تو سرعت بیفته میتونه تا تو سرعت بالا بره تا همین 180 -190 یبار تو اتوبان قم یادمه رفتیم البته سرپائینی چیزی بود فکر کنم ولی خودشو بکشه دیگه بیشتر از این نمیتونه بره.
    کلاً اگر زیر 9-10 تومن تمیزش رو بشه خرید خوبه وگرنه اصلاً بیشتر ارزش نداره به نظر من 405 با این شرط که میشه با همین هزینه یه مدل جدیدتر رو خرید، ماشین بهتریه حتی سمند.
    والا اون نرمی فرمون که میگی ببین دوستت چه بلایی سرش آورده فرمان خلاصی داشته از خود ماشین نبوده
    در مورد ترمزاش منم باهات موافقم بزرگترین ضعف این ماشین ولی من که ماشین خوبی ددم الان من توی تبریز کلی تر و تمیزش رو میتونم پیدا کنمالبته اینجا ماشین رو کلا خوب نگهداری میکنن.
    یکی چیز دیگه بگم وقتی سرعت بی افته چیزی نمیفهمی دیگه مثل پژو یا سمند نیست که بالای 120 تا نعره بزنه یا بلرزه کاملا نرمه ما 190 تا رو پر کردهع بودیم نمیدونستیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا اون نرمی فرمون که میگی ببین دوستت چه بلایی سرش آورده فرمان خلاصی داشته از خود ماشین نبوده
    در مورد ترمزاش منم باهات موافقم بزرگترین ضعف این ماشین ولی من که ماشین خوبی ددم الان من توی تبریز کلی تر و تمیزش رو میتونم پیدا کنمالبته اینجا ماشین رو کلا خوب نگهداری میکنن.
    یکی چیز دیگه بگم وقتی سرعت بی افته چیزی نمیفهمی دیگه مثل پژو یا سمند نیست که بالای 120 تا نعره بزنه یا بلرزه کاملا نرمه ما 190 تا رو پر کردهع بودیم نمیدونستیم
    کلا فرمون سیلو نرمه برای تو شهر و ترافیک خوبه ولی خوب دقت زیادی نداره در عوض. دنده عقبشم جالبه من خوشم میاد.
    Last edited by milky way; 24-07-2009 at 12:54.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •