[quote=arbabe.sayeha;3989320]نظرتون کاملا رد میشه
من خودم سالهاست تو کار نقشه کشی دوبعدی و سه بعدی با اتوکد و مکانیکال دسکتاپ و XSteel و ... هستم و معتقدم برای اینجور کارها نیازی به پردازنده 4 هسته ای نیست.
[quote=arbabe.sayeha;3989320]نظرتون کاملا رد میشه
من خودم سالهاست تو کار نقشه کشی دوبعدی و سه بعدی با اتوکد و مکانیکال دسکتاپ و XSteel و ... هستم و معتقدم برای اینجور کارها نیازی به پردازنده 4 هسته ای نیست.
شما چند ساله تو این کارید!؟من خودم سالهاست تو کار نقشه کشی دوبعدی و سه بعدی با اتوکد و مکانیکال دسکتاپ و XSteel و ... هستم و معتقدم برای اینجور کارها نیازی به پردازنده 4 هسته ای نیست.![]()
من از زمان قلقلک میرزا ! و قبل از اون....با CSIcol STAAD pro Prokon Autocad-safe-sap-etabsو اخریا هم با archicad و.... کار می کنم به هیچ وجه توی طراحی های سه بعدی پردازنده دو هسته ای مثل e7400 به طور کامل جوابگو نیست!!!درسته این نظر شماست شاید کیفیت و سرعت و حجم کار ی از نظر ما متفاوت باشه با این حال نسخه های جدید این نرم افزار ها کاملا مولی کور و مولتی تریت هستند و واقعا با یه چهار یا سه هسته ای قوی تفاوت رو احساس می کنید
موفق باشید
من از زمانی که کامپیوترها تحت داس کارمیکردند، کارم نقشه کشی بوده؛
البته حتما همینطوره که شما میگید؛ ولی سوال دوستمون راجع به نقشه کشی با اتوکد بود!!!
خب اون موقع من دستی کار می کردم!من از زمانی که کامپیوترها تحت داس کارمیکردند، کارم نقشه کشی بوده؛
بازم از نظر من متوسط + بیشتر محسوب نمیشه...
سیستم پست 4!مینش رو می تونی همون پست 2 یا biostar tp43d2a7 بگیری
پ.ن:فارسی تایپ کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)