دوست عزیز تو ایکی پی هم کار نکرد!!!
برای pes فرکانس هسته رو میارم رو 700 و بازی اجرا میشه
اندرکاور رو از یه جای دیگه نصب کردم هنوز تست نکردم
اره گارانتی داره تا چند ماه دیگه
واقعا ممنون که زحمت میکشی و کمک می کنی
دوست عزیز تو ایکی پی هم کار نکرد!!!
ببینید دوست من این نرمافزار ا کاملا تست شده هستند و همه بدون مشکل دارن استفاد ه می کنن ویندوز شما عدم سازگاری داره خب با این مقدار جزئی اورمعکوس اگه مشکل حل بشه به حدی که افت پرفرمنس محسوس نباشه که هیچ اگه نه تا گارانتی داره ببر گارانتیدوست عزیز تو ایکی پی هم کار نکرد!!!
خواهش..
دوست عزیز منم یه 4670 his دارم که با این دوتا بازی مشکل داره رفیقم 4670 club داره که اون هم همین مشکل رو داره به احتمال زیاد مشکل باید از خود این دو بازی باشه چون توی بازی های دیگه که نصب کردم مثلا فارکرای 2 به راحتی بازی رو اجرا کرد و مشکلی نداشت اینم باید بگم که پرو 2009 روی جی فورس 8600 دوستم هم مشکل داشته من حتی کاتالیست 9.7 رو هم گرفتم که جواب نداد .توی یدونه از بحثها گفته شده بود که ورژن 9.2 بیشترین سازگاری رو با 4670 داره ولی من هنوز تست نکردم
دوست عزیز منم یه 4670 his دارم که با این دوتا بازی مشکل داره رفیقم 4670 club داره که اون هم همین مشکل رو داره به احتمال زیاد مشکل باید از خود این دو بازی باشه چون توی بازی های دیگه که نصب کردم مثلا فارکرای 2 به راحتی بازی رو اجرا کرد و مشکلی نداشت اینم باید بگم که پرو 2009 روی جی فورس 8600 دوستم هم مشکل داشته من حتی کاتالیست 9.7 رو هم گرفتم که جواب نداد .توی یدونه از بحثها گفته شده بود که ورژن 9.2 بیشترین سازگاری رو با 4670 داره ولی من هنوز تست نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)