نه ، نمیزنه ، اگه تصویر واقعی رو کسی نداشت همه قبول می کردن که این عینک مال خود بهرام هست
اگه دقت کنی ، انعکاس نور عینک ، دهن خیلی هارو مبنی بر جعلی بودن میبنده
نه ، نمیزنه ، اگه تصویر واقعی رو کسی نداشت همه قبول می کردن که این عینک مال خود بهرام هست
من یه بار وقتی تو عکاسی نشسته بودم یکی اومد و گفت این عکس و قبول نکردن گفتن باید عینک داشته باشه واسه
راهنمایی رانندگی می خواست آقا عکاس گفت ناراحت نباش از عینک های آماده ای که به صورت psd. بود استفاده
کرد
با سلام
من چندتا عینک آماده داشتم که اگه خواستی بگو بزارم
یکی از نتیجه کارها:
اگه بدردت می خوره بزارم.
این مثلا عینکشم با فتوشاپ درست شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by SIMON137; 21-07-2009 at 12:50.
البته با اين پست دومي که نمونه کارتون رو گذاشتين کلا منتفي شد که کار نشد نداره
اولين دليل : اين عينکي که گذاشتين فروکروميکه يا عينک دودي ؟؟؟
دوما : زاويه تابش نور ؟؟؟؟ معذرت که دهن من رو نبست !!! : دسته عينک سمت راست که هنوز مشکيه !!!!!!!!!!!!! و همچنين زاويه تابش نور که از سمت چپ تصويره ....
سوما : نظر شخصي بنده بود و اميدوارم دلخوري توش نباشه : اينجاييم تا نظر بديم ديگه![]()
Last edited by MoJtaBa.R; 20-07-2009 at 22:36.
عزیزان هر تصویر حرفه ای که درست میشه مسلما وقت زیادی براش خرج کردن
تو این فرصت کمی که هومن جان داشت خیلی خوب از آب درش اورد
شایداگه میخواست بیشتر دقت کنه متوجه میشد که عینک خیلی به پیشونی بهرام چسبیده و اصلاحش میکرد
خوب به هر حال این یک طرح اولیه است و برای اینه که مشخص بشه با فتوشاپ میشه هر کاری انجام داد
پستي که دادم به علت پست پاييني بود :
والا منکر نميشم که هم سرعت عمل آدما با هم متفاوته و هم ديد و نگرششون به قضايانه ، نمیزنه ، اگه تصویر واقعی رو کسی نداشت همه قبول می کردن که این عینک مال خود بهرام هست
البته سوء تفاهم نشه ها : اگه قرني يه بار ميام اينورا و نظر ميدم و تاپيکي نمونه کاري ديگه ندارم اينجا به خاطر تکبر نيستا ، بعضي اوقات ميام تا کار دوستان قديمي رو ببينم ( 3 سال پيش که کل کل زياد بود ولي الان همه رفيقند ماشا... )![]()
Last edited by MoJtaBa.R; 20-07-2009 at 23:26.
سعید جان ، ممنون از محبتت
و جناب مجتبی گل :
این انعکاس نور رو میگم
خوب به طبع وقتی من دیدم اون چنان نمیشه تصویر رو با عینک فیت کرد ، مجبور شدم دست به دامن نور پردازی بشم
پس همیشه یه مونتاژ و برش عالی نمیتونه به تنهایی کارساز باشه
البته ، اینم در نظر بگیر که من نگفتم این کار عالیه :
- نه عینک PSD بوده
- نه رنگش مناسب بوده
- هدفم هم صرفا اموزش بود و روی جزئیات زیاد کار نکردم
فقط گفتم که عکس طبیعی جلوه می کنه
دوست داشتی عکس اصلی رو هم میذارم
خوب دوست عزیز من خودم برای این کار یعنی اضافه کردن عینک به عکس از عینکی که داشتم در زاویه دلخواه عکس گرفتم (ترجیحا توی زمینه ای که بتونم حذفش کنم)
بعد زمینه و دسته های عینک رو حذف کردم (این توی شات روبرو صادق هست که فکر می کنم منظور شما هم همین هست)
و خودم دسته ها رو بر اساس زاویه ای که لازم هست با الگوبرداری ساختم
مشکلی که باعث غیر طبیعی بودن عینک میشه معمولا شیشه های اونه شیشه هاش توی بخش اول حذف میشه و توی این بخش برای جای شیشه از یک لایه ی سفید رنگ با opacity مناسب (در حدود 10 تا 20 درصد) رو بکار می گیری
باید در مورد زایه قرار گیری عینک هم دقت کنی که دقیق باشه
شاد باشی و آرام
(نمی دونم چرا همه به جای اینکه به عزیزان کمک کنن دنبال راهی برای ناراحت کردن دیگرون می گردن)
دوست عزیز میتونی بعد از اینکه عینک رو گذاشتی با استفاده از فیلترهای خانواده Render افکت های نوری بهش بدی تا خیلی طبیعی به نظر بیاد.
مشکلی بود بگو واست حل کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)