تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: یه سوال

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

100 تومن
    ولی من در کل می خوام بدونم که مموری مهمه? پهنای باند؟ یا چیز دیگه ای؟
    خیلی بحث کردم قبلا شما لطفا یه جستجویی بکنید

معماری کارت تعداد ترانزیستور ها پهنای باند نوع و مقدار حافظه فرکانسهای هسته و حافظه تعداد و فرکانس سایه زنها و....

2. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

ببین دوست عزیز به راحتی قوی تره چجوریش منظورت چیه!!!؟؟ نه اینو از کجا آوردی!؟!؟؟!؟!
    سلام ارباب جان.مخلصیم دمت گرم جواب میدی.

تقریبا خودم فهمیدم چرا 8800 از بعضی سری 9000 چرا بهتره.
    در مورد 7500gt هم اگه منظورته که خودم دستور ساختشو دادماصلان تعجب نکن یه موقع گفتم2100gt خیلی عادی طوری که کسی نفهمه تایید کن
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

100 تومن
    ولی من در کل می خوام بدونم که مموری مهمه? پهنای باند؟ یا چیز دیگه ای؟

سلام.من با توجه به درسهایی که از اساتید اموختم جوابتونو میدم.

اول از همه باید بین مدلهای گرافیک بهترین رو انتخاب کنی مثلا به ترتیب GX2.ULTRA.GTX.GTO.GTS.GT.GSO اینگونه است gx2 از همه بهتره و بعدش ultra و......... که البته gx2 دوهسته ای هست.

بعد مشخصه های دیگه ای مانند سرعت.شیدرز و.بیت و یا همون پهنای باس و پهنای باند واین که ddr چند است مهم هستند.

نرم افزار GPU-Z خیلی بهت کمک میکنه تا بهتر بفهمی پایین نرم افزار gpu cloock (سرعت)رو نوشته مثلا ماله من 550mhz . memori-600mhz shader 1375mhz هست بیتش یا همون پهنای باسش 128 هست.ddr3 و شیدرز 32 هست.در ضمن شیدرز همون سایه زن هست که تو کیفیت بازی مهمه.

اینم عکس GPU-Z گرافیک من

5. این کاربر از omidbooter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام ارباب جان.مخلصیم دمت گرم جواب میدی.

تقریبا خودم فهمیدم چرا 8800 از بعضی سری 9000 چرا بهتره.
    در مورد 7500gt هم اگه منظورته که خودم دستور ساختشو دادماصلان تعجب نکن یه موقع گفتم2100gt خیلی عادی طوری که کسی نفهمه تایید کن
    بازم ممنون
    خواهش میشه عزیز

منظور م اینه که 7500 مال زمان قلقلک میرزا می باشد و یک دهم اینها هم پرفرمنس نداره وگرنه وجود داره!

اون توضیحاتت هم جز قسمت اولش باقیش تقریبا درسته

7. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

خواهش میشه عزیز

منظور م اینه که 7500 مال زمان قلقلک میرزا می باشد و یک دهم اینها هم پرفرمنس نداره وگرنه وجود داره!

اون توضیحاتت هم جز قسمت اولش باقیش تقریبا درسته

منظورت رتبه بندیها هست؟که مطمئنم درسته

داره خودمونی میشه CONFELECT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کارت گرافیک دقیقا مثل یه مادر برد و سی پی یو و رم عمل میکنه هم رم بالا وهم قدرت پردازش هردو مهمه ولی اگه قدرت پردازش چیپست رو در نظر بگیرید بهتر است.مثلا 7300 با یه رم 256 قدرتش از یه 7100 با 512 رم بالاتره. واقعیت اینه که تفاوتها بیشتر در تفاوت برند مشخص میشه برا همین باید 7300 رو با 8200 مقایسه کنیدتا تفاوت رو بیشتر حس کنید. البته GT و GS بودن در این موارد از فاکتورهای مهمه.

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

کارت گرافیک دقیقا مثل یه مادر برد و سی پی یو و رم عمل میکنه هم رم بالا وهم قدرت پردازش هردو مهمه ولی اگه قدرت پردازش چیپست رو در نظر بگیرید بهتر است.مثلا 7300 با یه رم 256 قدرتش از یه 7100 با 512 رم بالاتره. واقعیت اینه که تفاوتها بیشتر در تفاوت برند مشخص میشه برا همین باید 7300 رو با 8200 مقایسه کنیدتا تفاوت رو بیشتر حس کنید. البته GT و GS بودن در این موارد از فاکتورهای مهمه.
    اولا این کارتا از رده خارجه !
    بعدشم حافظه زیاد مهم نیست الان یه 512 مگابایت همه بازی ها رو اجرا میکنه مهم GPU هستش بعد اونی که شما میگی چیپ ست نیست چیپ ست معمولا به پل شمالی مادربرد میگن ! (البته اگه اشتباه نکنم)
    جدیدا هم دیگه هیچ شرکتی کارت گرافیک با حافظه اشتراکی نمیزنه چون اصلا ارزش خرید ندارن کارایی کل سیستم رو کاهش میدن و اینکه دیگه نوع حافظه های DDR2 به قبل به درد نمیخوره (برای کارت گرافیک ها)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اولا این کارتا از رده خارجه !
    بعدشم حافظه زیاد مهم نیست الان یه 512 مگابایت همه بازی ها رو اجرا میکنه مهم GPU هستش بعد اونی که شما میگی چیپ ست نیست چیپ ست معمولا به پل شمالی مادربرد میگن ! (البته اگه اشتباه نکنم)
    جدیدا هم دیگه هیچ شرکتی کارت گرافیک با حافظه اشتراکی نمیزنه چون اصلا ارزش خرید ندارن کارایی کل سیستم رو کاهش میدن و اینکه دیگه نوع حافظه های DDR2 به قبل به درد نمیخوره (برای کارت گرافیک ها)
    بله منم کم و بیش با شما دوست عزیز موافقم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام امروز داشتم با دوستم میگفتم میخوام کارت گرافیکم را عوض کنم گفت پس در این صورت باید ال سی دی کامپیوتر را عوض کنی گفتم چرا گفت چون اگه بخوای کارت گرافیک بالا بگیری نمیدونم پیکسل های مانیتور با کارت گرافیک یکی نیستند و مانیتور کم میاره میخواستم بدونم اگه من بخوام یک کارت کرافیک جدید بگیرم واقعا باید مانیتور خودم عوض کنم یا نه واسه خودش یک چیزیی گفته مانیتور من هم LG LCD Flatron L1753S هستش.تشکر

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام امروز داشتم با دوستم میگفتم میخوام کارت گرافیکم را عوض کنم گفت پس در این صورت باید ال سی دی کامپیوتر را عوض کنی گفتم چرا گفت چون اگه بخوای کارت گرافیک بالا بگیری نمیدونم پیکسل های مانیتور با کارت گرافیک یکی نیستند و مانیتور کم میاره میخواستم بدونم اگه من بخوام یک کارت کرافیک جدید بگیرم واقعا باید مانیتور خودم عوض کنم یا نه واسه خودش یک چیزیی گفته مانیتور من هم LG LCD Flatron L1753S هستش.تشکر
    سلام . اصلأ نیاز به تغییر نیست!
    البته اگه مانیتور رو عوض کنید ، برای چشم های خودتون بهتره!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •