تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: پیشنهاد یه کیس 1میلیون و صد هزار تومانی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مقایسه ی P6T با rampage II gene
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مقایسه ی P6T deluxe با rampage ii gene
    کد:

2. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

از Asus P6T که بهتره؟!
    برای کسی که بیشتر از دو کارت گرافیک استفاده نمیکنه و کارت کپچر و کارت صدا نیاز نداره ؛ Rampage II GENE بهتره . قدرت اورکلاکش هم بالاتره .
    ولی مثلا اگه کسی بخواد GTX285 3-Way SLI استفاده کنه ، دیگه در هیچ صورتی RAMPAGE II Gene با امکانات مشابه ، باهاش قابل رقابت نیست .
    باید نیاز در نظر گرفته بشه .

مقایسه ی P6T deluxe با rampage ii gene
    این مقایسه رو دیدم اصلا جالب نبود .کلا دو تا مدل اورکلاک شده RII G رو با یک مدل اور نشده خودش و P6T Dluxe مقایسه کرده که زیاد جالب نیست . تازه رمها و پردازنده هم در اون دو حالت اورکلاک شدن.

4. 2 کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای کسی که بیشتر از دو کارت گرافیک استفاده نمیکنه و کارت کپچر و کارت صدا نیاز نداره ؛ Rampage II GENE بهتره . قدرت اورکلاکش هم بالاتره .
    به نظر شما چه تعداد از کاربران از چینش 3 کارت گرافیک یا بالاتر استفاده می کنند؟
    rampage II gene کارت صدای قوی ای داره. مدل XI-FI کریتیو. دقیقا همون کارت صدایی که تو rampage ii extreme گرون قیمت استفاده میشه. با این تفاوت که که در gene به صورت چیپست در اومده و بوسیله ی شکاف pci به مادربورد وصل نیست.
    کارت کپچر رو میشه از مدلهای اکسترنال استفاده کرد. همون کاری که من خواهم کرد.
    این مقایسه رو دیدم اصلا جالب نبود .کلا دو تا مدل اورکلاک شده RII G رو با یک مدل اور نشده خودش و P6T Dluxe مقایسه کرده که زیاد جالب نیست . تازه رمها و پردازنده هم در اون دو حالت اورکلاک شدن.
    هر تصویر این مقایسه از چهار بخش تشکیل شده. میشه بالاترین و پایین ترین قسمت هر تصویر رو با هم مقایسه کرد. در بالاترین قسمت asus p6t delux و در پایین تصویر rampage ii gene قرار داره با فرکانس cpu و ram مشابه. پس اینقدرها هم بد نیست. (یعنی میشه از دو بخش میانی صرف نظر کرد) از قسمت اورکلاک هم میشه فهمید در ماردبورد gene با خنک کننده ی air تا چند میشه اورکلاک کرد.
    > این مقایسه ها رو من قرار دادم چون شما تو پست قبلیتون نوشتید که p6t deluxe خیلی بالاتره. در حالی حتی خود tomshardware هم وقتی کارایی هر دو مادربورد m-ATX از DFI و ASUS رو با P6T مقایسه کرد در آخر گفت تنها دلیل عمده و مهم برای استفاده نکردن از m-ATX های X58 ، تعداد اسلات های کمتر اونهاست.
    Last edited by Yi Yi; 18-07-2009 at 12:56.

6. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

هر تصویر این مقایسه از چهار بخش تشکیل شده. میشه بالاترین و پایین ترین قسمت هر تصویر رو با هم مقایسه کرد. در بالاترین قسمت asus p6t delux و در پایین تصویر rampage ii gene قرار داره با فرکانس cpu و ram مشابه. پس اینقدرها هم بد نیست. (یعنی میشه از دو بخش میانی صرف نظر کرد) از قسمت اورکلاک هم میشه فهمید در ماردبورد gene با خنک کننده ی air تا چند میشه اورکلاک کرد.
    > این مقایسه ها رو من قرار دادم چون شما تو پست قبلیتون نوشتید که p6t deluxe خیلی بالاتره. در حالی حتی خود tomshardware هم وقتی کارایی هر دو مادربورد m-ATX از DFI و ASUS رو با P6T مقایسه کرد در آخر گفت تنها دلیل عمده و مهم برای استفاده نکردن از m-ATX های X58 ، تعداد اسلات های کمتر اونهاست.
    بحث جالبی شد!
    منم باهات موافقم P6T Deluxe خیلی هم برتر از Rampage II GENE نیست!

8. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

گارانتی های معتبر این قطعاتو هم لطفا بگید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به نظر شما چه تعداد از کاربران از چینش 3 کارت گرافیک یا بالاتر استفاده می کنند؟
    rampage II gene کارت صدای قوی ای داره. مدل XI-FI کریتیو. دقیقا همون کارت صدایی که تو rampage ii extreme گرون قیمت استفاده میشه. با این تفاوت که که در gene به صورت چیپست در اومده و بوسیله ی شکاف pci به مادربورد وصل نیست.
    کارت کپچر رو میشه از مدلهای اکسترنال استفاده کرد. همون کاری که من خواهم کرد.
    1-مهم نیست که چند نفر از کاربران از این تکنولوژی استفاده میکنن . مهم اینه که استفاده کاربر این تایپک چیه . شاید الان نخواد 3 تا کارت استفاده کنه و در آینده استفاده کنه .
    2- از نظر من کارت صدا ملاک خیلی خوبی برای سنجش مادربرد نیست . البته مادربردهای دیگه هم از این نظر فقیر نیستند ! شاید برای یه گیمر حرفه ای و بعضی افراد ملاک مهمی باشه ، ولی اون فردی که براش خیلی مهمه میتونه یه کارت صدای قدرتمند CREATIVE - X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty بخره که کارت صوت RII GENE رو در جیبش میذاره .
    3-کارت کپچر رو میشه از مدل اکسترنال استفاده کرد. مودم رو هم همینطور . البته شاید برای کارت صوت هم مشکلی پیش بیاد ( مثل مال من ) و مجبور بشید یه کارت صدا هم بخرید ! البته معمولا قطعات اکسترنال قیمت بیشتری از اینترنال ها دارن و اینو میشه با یخورده هزینه بیشتر برای یک مادربرد Full ATX خوب ، جبران کرد.

بازم تاکید میکنم ، هر کسی با توجه به کاربردخودش در نظر بگیره ، یکی 4 تا گرافیک استفاده میکنه P6T6 میخره ، یک نفر هم 1 دونه میره RII GENE میخره . به چند درصد کاربران هم کاری نداشته باشید !

هر تصویر این مقایسه از چهار بخش تشکیل شده. میشه بالاترین و پایین ترین قسمت هر تصویر رو با هم مقایسه کرد. در بالاترین قسمت asus p6t delux و در پایین تصویر rampage ii gene قرار داره با فرکانس cpu و ram مشابه. پس اینقدرها هم بد نیست. (یعنی میشه از دو بخش میانی صرف نظر کرد)
    ما میتونیم صرف نظر کنیم ولی خب مقایسه بهتری هم بود که این اشتباه رو انجام نداده باشه .

کد:
    کد:
    این مقایسه ها رو من قرار دادم چون شما تو پست قبلیتون نوشتید که p6t deluxe خیلی بالاتره.
    اگه عبارت خیلی بالاتره رو در پست من پیدا کردید ، جایزه دارید !

گارانتی های معتبر این قطعاتو هم لطفا بگید
    من بعضی هاش رو میدونم :
    پردازنده : الماس رایانه و ویستا پخش
    مادربرد : ویستا پخش
    رم : برین تک
    گرافیک : کولینگ سیس
    هارد : سازگار ارقام
    پاور و کیس هم که برای خود آینده سیماست.

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

اين صد هزار تومنت ديگه چيه من نميدونم ! واسه بستن يه سيستم I7 اين مبلغ كمي ، كم هستش !
    اگه بيش از اين نميخواي بخرجي يه سيستم بر پايه ي phenom II ببند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه عبارت خیلی بالاتره رو در پست من پیدا کردید ، جایزه دارید !
    حالا این جایزه چی هست؟!

تو پست اول نوشتید :
    P6T Deluxe که خیلی بالاتر از RII GENE هست در اکثر لحاظ ها !

13. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حالا این جایزه چی هست؟!

تو پست اول نوشتید :
    نقل قول:
    ها شما درست گفتید ! ولی من هم فکر کنم درست گفتم و هنوز هم روی حرفم هستم !

جایزه همون تشکر !

15. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این چه جور مقایسه ایه بین دو تا مادر بورد که یکیش 80 تومن از اون یکی گرونتره
    خب معلومه کدوم بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •