راستش من 22.5 سالمه ...درس ميخونم (كارشناسي ارشد) و دوست دارم ياد بگيرم اما نه اين بخوام بطور حرفه اي وارد دنياي موسيقي بشم ... راستش زياد از گيتار خوشم نمياد ...حالا شما تفسيرتون چيه؟
راستش من 22.5 سالمه ...درس ميخونم (كارشناسي ارشد) و دوست دارم ياد بگيرم اما نه اين بخوام بطور حرفه اي وارد دنياي موسيقي بشم ... راستش زياد از گيتار خوشم نمياد ...حالا شما تفسيرتون چيه؟
خیلی ممنون از جواب شمادوست عزیز سلام
از قدیم گفتن " هرکه را طاووس خواهد جور هندوستان کشد!"
درسته که 2 سازی که بهش اشاره داشتین خیلی سعب الوصوله اما نتیجه ای که داره با هیچ چیز قابل مقایسه نیست .
پیانو رو من تجویز نکردم ، بزرگان موسیقی این ساز مادر رو برای کودکان تجویز میکنند که اون در کنار ارف ، و سپس مسائل تئوریک فرا بگیرند.
مسلما پیانوی مد نظر یک گراند پیانو نیست ، در ابتدا مهم صدای ژوست این سازه .
خیلی ها از سازهای کلاویه ای ساده شروع میکنند .
کودکان در ابتدا تکنیک خاصی رو فرا نمیگیرند که نیاز به قدرت بالا داشته باشه ، از محدوده ی اکتاو های میانی فرا تر نمیرند که با کلاویه های سنگین روبرو بشند.
من حتی خیلی از کودکان زیر 10 سال رو دیدم (حتی دختر) که واقعا پیانو رو عالی مینوازند بدون اینکه احساس عدم توانایی قدرتی رو داشته باشند.
منظورم این بود که کسی که علاقه نداره نمیتونه موفق شه چون واقعا انگیزه میخواد .
در مورد کودکان هم من هم زیاد دیدم که واقعا نت ها رو خوب تشخیص دادن و عکس العملشون هم عالی بوده ولی قدرت زیادی که میخواد اونا رو از موفقیت باز میداره .
حالا انتخاب با خودشونه . من توصیم فقط ساز مورد علاقشونه نه چیز دیگه .
اگه به موسیقی سنتی علاقه مندی سه تار کار کنواسه شروع موسيقي...چه سازي؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------
سلام من دوست دارم يه ساز موسيقي رو ياد بگيرم .. خودم به ويولن و تار علاقه دارم اما هيچ تجربه اي ندارم ميخواستم بدونم واسه شروع از چه سازي شروع كنم ...يه كم اطلاعات ميخوام در مورد سازها
سه تار 4 تا سیم داره !
مطالب پست بالا + اینکه سه تار رو با انگشت سبابه می زنن و لی تار رو با مضراب
این مطلب رو هم بخون :
و اگه تصمیمت تار بود من شماره یه شخص که قبلا استاد سولقژ ِ من بود رو بهت می دم که هر نوع اطلاعات خاصیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواستی ازش بگیری .
[ ایشون لیسانس موسیقی هستن با گرایش سنتی و ساز اصلیه تار ]
موفق باشی
تار و سه تار همیشه بصورت جمع و در کنار هم بکار میرند و از لحاظ پرده بندی ساز و کوک تا حدود زیادی به هم شبیه هستند بصورتیکه الان کتابهای آموزشی یکسانی دارند
اما مساله اینه که در نواختن و حسی که از یادگیری هر کدوم و نوازندگی هر یک از این سازها به آدم دست میده کاملا متفاوته یعنی دو دنیای متفاوت که باید با توجه به روحیات و علایقتون یکی رو انتخاب کنید
سه تار سازی هست که با ناخن نواخته میشه بسیار ظریف هستش و از لحاظ صدا دهی هم صدایی آروم و دلنشین داره که به قول یکی از اساتید موسیقی سه تار برای یه نفر کمه و برای دو نفر زیاده سازی هست که میشه باهاش خلوت کرد و از بودن باهاش لذت برد
تار سازی هست که با مضراب نواخته میشه و از سه تار بزرگتر و سنگین تر هست و از کاسه ای دو تکه تشکیل شده که روی اونو با پوست میپوشونند شش تا سیم داره البته جهار تا سیم اول دوتا دوتا کوک میشند و با هم مضراب میخورند از لحاظ صدا دهی و وسعت هم از سه تار وسیعتر و دارای صدایی رسا و دلنواز هست که به نظر من بهترین و کاملترین ساز برای اجرای موسیقی ایرانی هست
شما ببین روحیات و علاقه مندی هاتون به چه شکل و با فکر یکی از این دو رو انتخاب کن
هر کدوم از این سازها رو انخاب کنی بهترین انتخاب رو کردی
Last edited by tirdad_60; 01-08-2009 at 22:40.
راستی یه مطلب رو یادآوری کنم که هزینه ای هم که میخوای در نظر بگیری مهمه یه سه تار مناسب رو میشه با 100 تا 150 تومن تهیه کرد اما برای یه تار مناسب باید 300 تا 500 تومن هزینه کنی
اگه دوست داشتی میتونی از اینجا تکنوازی تار و سه تار رو دانلود کنی شاید برات مفید باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من اگه برای شروع با سازی کار کنی که فواصل خوب توی ذهنت جا بیافته و گوش موسیقی رو قوی کنه بهتره و بعدش میتونی راحت تر با هر سازی کار کنی.پیانو یا کیبورد.
سه تار واقعا صدای نازی داره واقعا دلنشینه.
ویولن هم که سلطان سازهاست.البته برای ویولن زدن استعداد از علاقه هم مهمتره. وگرنه خیلی کند پیش میری وبعد یه مدت دل زده میشی.
بچه ها من علاقه ی وافری به ارگ دارم نظرتون چیه ؟ اطلاعاتی در مورد ارگ قیمت ها و از کجا میتونم تو شیراز تهییه کنم ؟ من تا 500 600 برای شروع حاضرم هزینه کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)