من تو استان کرمانم سیرجان اینجا من نمیگم گیر نمیاد اما این مغازه های کامپیوتری فقط انویدیا می ارنواصلا نمیدونن ati چی
من وقعا 4670 رو دوست دارم اخرش! و من مجبور شدم 9500 بگیرم ولی خدایش خیلی خوبه و همه ی بازی ها را جواب می ده
![]()
من تو استان کرمانم سیرجان اینجا من نمیگم گیر نمیاد اما این مغازه های کامپیوتری فقط انویدیا می ارنواصلا نمیدونن ati چی
من وقعا 4670 رو دوست دارم اخرش! و من مجبور شدم 9500 بگیرم ولی خدایش خیلی خوبه و همه ی بازی ها را جواب می ده
![]()
والا من خودم 4670 دارم مارک سافایر ، تنها مشکلش داغ شدنشه ، من الان تونستم خنک نگهش دارم و تمام بازی ها رو با بالاترین کیفیت اجرا می کنم
سلام به همگی
من یه مشکلی با کارت گرافیک Phonix Nvidia Geforce 9400 GT دارم. بازی های GTA 5 , Quak 4,nfsu 2,Prototype با کیفیت بالا اجرا میشن ولی با بازی Flight Simulator X-plane که گرافیک 128 داره با نازو نوز کار میکنه یعنی انگار گرافیک 32 روی سیستم بستی.همیشه مموری گرافیک و چک میکنم همون1GB زده حالا مشکل چی هست؟ کارت گرافیک مشکل داره؟
ممنون میشم هر چی سریع تر جواب بدین.
یـــــــــا عـــــــــــلـــــــــــی
دوست عزیز این بازی های که گرافیک پایینی دارن اکثرن قدیمی اند و با گرا فیک های جدیدی سازگار نیستند
اطمینان دارید xplane به گرافیک 128 نیاز داره ؟؟؟
در این صورت باید نسخه خیلی قدیمی رو داشته باشید یا بدون scenery برنامه رو اجرا کنید. منظورم بدون dvd هائی که منظره ها رو بار گذاری میکنند هست.
اگر از scenery ها استفاده میکنید و اطمینان دارید 128 مگ گرافیک احتیاج داره پس قطعا دارید از نسخه خیلی قدیمی استفاده میکنید. چون x-plane گرافیک فوق العاده قدری احتیاج داره. حتی بیشتر از flight simulator x که کمتر کسی امتحانش کرد و با گرافیک سنگینش به مشکل بر نخورد. البته high quality
خوشحال میشم نتیجه رو اعلام بفرمائید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاینده باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)