منم یی72 را بهت پیشنهاد میکنم که البته هنوز وارد نشده ولی خیلی چیزه کاملیه.
قیمتشم نمیدونم...........
منم یی72 را بهت پیشنهاد میکنم که البته هنوز وارد نشده ولی خیلی چیزه کاملیه.
قیمتشم نمیدونم...........
free_touch جان جدی میگی که pixon قیمتش 350 تومنه ؟ با گارانتی یا بی گارانتی ؟
راسش از سیمبیان اصلا خوشم نمیاد به نظر شما میشه یه وین موب زیر 350 خرید ؟
Last edited by hadi_balaa; 17-07-2009 at 19:33.
پاکت پیسی زیره 350 هست.
میتونی روی تاچ ویوا که قیمتش حدودن 250 تومان میباشد فکر کنی.
اگرم یه چیزه کامل میخای میتونی حدود 50 تومان بزاری رو پولت و یه ای900 بگیری یا یه تاچ 3جی که قیمتش از ای900 پایینتره ولی ای900 در کارایی بالاتره........
بله عزیز قیمتش با گارانتیه خدمات پارسه 350 تومنه .البته با گارانتیه مایکروتل 400 تومنه.
وین موبایل زیر 300 htc touch viva هستش که قیمتش 270 تومنه.
البته اگه وین موبایل خوب بخای آی 900 یا امنیا سامسونگ با قیمت 400 بسیار گوشیه خوبیه.
htc 3G امکانات خوبی داره اما خداییش از این قیافه ها اصلا خوشم نمی آد در عوض i900 خیلی با استیله اما قیمتش یه مقدار واسه من گرونه ( قیمتش نسبت به امکاناتش واقعا می ارزه ) .
نه اینکه خیال کنید دارم اٌرد میدما اما یه وین موب با ظاهر شیک تر نسبت به htc 3G و زیر 350 پیدا میشه ؟ در ضمن قیمت i900 که گفتی 400 تومنه با گارانتیه یا بدون گارانتی ؟
من یکی پیدا کرده بودم اما مثل اینکه یه چند ماه بایست منتظرش بمونم تا تو بازار ایران پیداش بشه (samsung B7300 omnia lite) و منم که دیگه صبرم داره تموم میشه و بایست تو همین هفته یه گوشی بگیرم .
با گارانتیه خدمات پارسه ، آی 900 حدود 400 تومنه.
با پول 350 تومن به غیر از تاچ ویوا یا چند مدل(در پیت) از آیمیت پاکت پی سی گیرت نمیاد.
در ضمن تاچ 3 جی قیمتش 370 نومنه.
پاکت پی سی خوب تو بازار بالای 400 هست.مثل دیاموند یا ای 900.
سلام
به نظر من 5800 گزینه ی مناسبیه (عشق 5800 ام دیگه)
پس احتمالا بایست تو فکر یه گوشی معمولی باشم . 5800 خیلی امکانات خوبی داره اما بازم طراحیش ضد حاله !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)